Class / Spec: Warrior (Fury / Prot)
GS: 6050 / 5300
Link Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Neocare
FPS: Dalaran 60 - 70 stalych , Raid (napr ICC ) 50 - 60 Fps.
Vek : 23 rokov
WoW Historia : Takze WoWko hram uz nejakych 7 rokov , zacinal som na servery Azgard z ktoreho som presiel na Anthoriu , na ktoru som sa dostal za cias Vanily . Hral som tam v podstate do nedavna , aktualny stav servera Cataclym (online 60 - 80) ... myslim ze to hovori za vsetko a to je aj dovod mojho odchodu . OdRaidovane mam vsetko od Tbc . ID charu na AA by malo byt nejako 500 cca ... takze zaciatky servera boli aj moje zaciatky .
Raid Time: Pondelok: od 15 : 00 - neobmedzene
Utorok: Cely Den
Streda: Az po 23 : 00
Stvrtok: Cely Den
Piatok: od 11:00 - neobmedzene
Sob/Ned : Cely Den
PvE Skill : Nemam problem s progressovanim , na raidoch nefailujem , ak sa robia achievy tak s tym problemy nemam , ak sa mi nieco vytkne rad sa nieco nove naucim , ak mozem pomoct pomozem , celkovo ma PvE bavi , Fury warra hram uz nejakych par rokov takze viem co to obnasa trosku . na Catalysm planujem hrat Arms Warriora (PvE : Stance Dance) off Prot / Fury.
Progress Twin : K progresu na twine toho moc vela nenapisem som tu priliz kratko nato aby som toho stihol vela maximalne co som stihol dat je Queena 25 HC , Vall 25 HC , Princovia 25 HC inac Kingslayera mam. Na inych serveroch teda AA mam ICC zchodene hore dole (viem dolozit link na armory AA Cata) , Na Cataclysme mam odchodene bwd 25 / 10 , bot 25 / 10 , bh 25 / 10 , vsetky HCcka . Ohladne taktik problemy nemam takze sa to celkom da .
ScreenUI : http://tinypic.com/r/axegzb/8 Vysvetlenie : Pouzivam zakladny pack addonov , Zakladne PvE addony ako DbM -ohlasenie ability bossov , Msbt - scroll na moj dmg a dmg taken, Omen - aggro, Grid (mam rad prehlad o raide ) , bartedner - "cast" bary , bagnon , Slamer - zvukovy ohlas pre Proc Slamu , Aesa - CD , Xpearl , buff skin , AtlasLoot myslim ze vsetko ostatne addony co mam su len na vyladenie fps popripade ak internet ma problemy alebo tak .
Zdroje Info o Class : Povacsine si vsetko otestujem radsej sam , ale inac videa (Klinda / Swifty ) OpenWoW , Wowhead
Predchadzajuce Guildy : na Twine som toho moc nestihol bol som kratku dobu clenom Emerald Dream (Horda) bohuzial som cakal ze sa aspon pokusia o progress LK HC ale nestalo sa tak , na AA CHol dovod leavu bol nedstatok ludi v guilde / servery , zle vednie , a posledny dovod arena partak siel k Alikom , myslim ze je u vas .
SFU info : SFU registrujem uz na AA kde superili s Chol o realm firsty aspon ak si dobre spominam , tu na Twine o vas viem od Kathii .
Preco prave SFU : Nepoznam kvalitnejsiu guildu na servery , mate vraj dobry kolektiv ludi , kvalitne raidy , PvE a PvP kvalita , + "poznam" vas uz z AA.
Koho od vas poznam ? : Kathia , Craftyho z "videnia" , urcite aj viacerych ludi len som tu este priliz kratko .
Co mozem ponuknut : spolahlivost na raidoch , zodpovednost , ochotu pomoct , komunikativnost , nekonfliktnost , reprezentaciu guildy v dobrom svetle v PvE smere aj v PvP , expenie guildy na Cata , vernost guilde .
TeamSpeak : TS3 mam , mikrofon + sluchatka mam a pouzivam. Mimo to mam aj mmle , Ventrilo .
Alti : altov nemam
Nieco o mne : Takze ako je mozno vidiet som velky WoW fanatik , Som Slovak z Kosic mam 23 rokov , studujem na vysokej skole tento rok bakalarujem , WoWko hram vyhradne pre zabavu a potesenie nestresujem kvoli tomu nejako . Mam priatelku takze sem tam si odskocim sak to poznate . .. samozrejme nie pocas raidu.

PS : viem ze mate warr stop stav , ale ked ide cataclysm dufam ze to nejako pojde . aspon nejaky sekundarny na start .