Oragen Resto Druid [TS/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Tennari
Class:: Druid

Oragen Resto Druid [TS/NEPRIJATY]

Příspěvekod Tennari » pon 22. črc 2013 19:14:54

Nick: Oragen
Class/ main spec: Resťáčik
Vek: 19
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5,8k
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Oragen
[color=#FF0000]FPS:
Dalarán 40-60, pri plošnení cigánov z tráp pred festerom a rotom 16

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Tak pisal sa rok .. neviem.. začal som s mágom Mercucio na Anthorii parada bola. Potom prišiel na anthoriu ešte Xardi Lock a Xardk DK. Mág si zahral Nax seonu, xardi furi-rele a tocko zacal som aj ICC to už prestal hrat. Začal som hrať znovu na twine ked sa prenašali acc. Druida ktoreho mám teraz už skoro rok tak šlape ako hodiky :D .. no sice nie švajčiarske ale hej. Bala som nedavno začal skúšať a výrazne mi yoshi pomohol +++. ako druhú postavu som na twine vyexpil znovu mága ale to ma až tak nechytilo a kúpil som si Protadina Directa (off re3) za prota som nemal skúsenosti :D a základy mi dal zase Mine+++. Novinka v mojom repertoáry je shaman za ktorého šúpem resto (pár fréečiek som si už hral za restaka) tak som to rozbehol aj tu a časom chcem rozbehnúť aj ele. Postavy na fréečkach tu nebudem vytahovat tam som hral asi všetko lamatersky.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) tak vo vašom formáte .. je to proste vždy prázdniny kopec času dovolenku sa nechystám lebo nový notebook na ktorom teraz som ma pripravil o par stovak € a šlape to paradne .. ohladom VŠ sa ozvem ked bude neake obmedzenie ale pochybujem ze prednašky a cvika možu ohrozit môj virtuálny svet

Definujte svůj PvE skill: tak ako slováci v poslednom čase v hokeji sú lepší ani tento slovák nieje horší :D .. hrám to už dlho nové veci prímam staré zúžitkujem.. už mám pár nolife etáp života za sebou :D .. a pár ešte pred sebou .. tak samochvála smrdí ale som proste viac ako dobrý

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) tak na to že chodím raidy najme s worldom mám ICC 25 8/12 (bez prof,queen,sindra,LK), ICC 10 10/12 (okrem sidndri a LK) na Hero Lady,gunsheep,DB,. čo už potrebujem Vás ako dobrú guildu aby som dosiahol viac.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=33l330p&s=5, http://tinypic.com/view.php?pic=xfaj38&s=5

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Najlepšie guide mám od ľudí čo vedia vid hore, opýtam sa človeka ktorý to už má odprogresované keď tak zoberiem wowiky tam sú veci ktoré mi vedia poradit.. ešte pár stránok ale tie hladam cez google.. najlepšie wiky a ludia

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Anthoria JOHAS - rozpadlo sa, For the Horde - prestal som hrat, twin Underrated - merge, The Old Republic - špatne vedenie, Nufíci - dobrá guilda vstahy ostali len ma kikli neviem preco, EFAE - zobrali ma za Druida s tym ze som tyzden hladal niekoho kto mi da INV a ked som dostal INV tak ludia o mna ani nezakopli nezajem ci som modry ci zeleny

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ludia z Real Life si pochvalujú (zavidim) :D , Ludia ktori mi pomahaju, poznam z anthorie, TROLL všade

Proč chcete jít právě do <SFU> ? tu môžem napísať to čo o riadok vyššie :)

Koho znáte v <SFU> ? SFU su znami ludia sami o sebe znam dost ludi, ale nejdem vytahovat protekcie kto vsetko ma pozna (az tak vela ich nieje )

Co nám můžete nabídnout? skill som už opisoval hore, zábava somnou určite je, kolektívny som, som za každú srandu, disciplinu mam, neviem čo ešte viac by som mohol dat a ak niečo je tak to skusim potlačit
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? na vašom TS som už pár krát bol, či už mi niekto niečo vysvetloval ohladom klassy alebo podobne, myslím že neakú ozvenu nemám ani nič podobné čo by mohlo rušit raid

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Tak máme tu off spec Bala - gear čo padlo to padlo Toc a kus ICC gearu, Re3/ Prot Directa paladin 5,8k dačo som už odtankoval, Shaman Resto/Ele(tam musim ele popracovat) resto klasiku worldovnu uhealujem to je 8/12

Napište nám něco o Vás: Volám sa Rasťo som slovák rodák z Revúcej (podobne ako Praedator, Atlantica). Akurát som skončil gympel a chystám sa na VS do Košíc. Záľuby okrem WOW-ka mám florbal, pivo, borovička a ešte jedno pivo. Tak dve. Rodinný stav mám zadaný neobmedzený na pol úvezku.

Budem čakať na Vašu odpoveď. Dúfam nebude za chybu viac humoru, ale predsa je to len hra pri ktorej trávim veľa času. Ak by bola humor chyba, som schopný vytvoriť novú prihlášku. Vopred Dakujem! Oragen
Yoshimo

Re: Oragen Resto Druid

Příspěvekod Yoshimo » pon 22. črc 2013 22:33:41

Ve ctvrtek od 18 hodin se kona sekundarni raid. cca v 17:30 tu bud, na TSku a ve hre, pripraven na raid. Flasky, Potaky, skill a nauceny ICC hc taktiky.
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]
Class:: Hunter

Příspěvekod Praedator » úte 23. črc 2013 0:08:55

Tohto TROLLA neberte!!! Ale nie, v pohode človek, za classu, čo sa hlási to vie dobre, stále počúvam, ako sa predbieha s healermi :) A stále ma to chce naučiť, ale ja som len čísielkar, čo netočí :) takže ZA
Obrázek
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 26. črc 2013 10:54:52

Prosim vyjadreni lidi z raidu, jak healoval, jestli failoval, kde stal, jestli komunikoval. jakykoliv poznatky, klady a nedostatky. Dekuju
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » ned 28. črc 2013 14:06:56

nejsem healer, ale podle referencí následovné, s tím že healoval jen dvěma spelly healoval docela dobře, což znamená, že by se možná naučit mohl, doporučil bych aby si s někým promluvil ohledně healování, aby rozšířil repertoár spellů i o další... pak by to mohlo být lepší...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Tennari

Příspěvekod Tennari » ned 28. črc 2013 16:51:43

jo healoval som 2 spely.. mam taky problem teraz novy PC resp notebook a ako som mal cast healy cez ctrl tak nepokrcim malicek :D .. musim to prebindovat a pojde to :) .. predtym som to hral na kalkulačke teraz parada 30 fps pri plosneni adov .. uplny luxus :)
Javierka

Příspěvekod Javierka » stř 31. črc 2013 18:17:42

proc sis to neprebindoval před raidem?
Jinak by me zajmal heal po tom, co si to udelas...
Tennari

Příspěvekod Tennari » čtv 01. srp 2013 21:36:03

Tak po druhom teste si myslim ze to bolo fajn az na 2 faily coz bola sindra a LK. (na obhajenie...bol som tam 2hy krat) ale to nic. Heal som bol vzdy 1,2,3 podla bosa .. myslim ze dost dobre.. Diky ..( uz som to prebindoval a uz som pouzival aj ostatne spely)
Evo

Příspěvekod Evo » čtv 01. srp 2013 22:23:10

Joul písal, že máme niečo napísať k ľudom čo boli dnes na test raide...

Oragen podal sympatický výkon, healoval kvalitne, niekde mohol aj lepšie. Jedine čo by som mu vytkol sú drobné faily a asi "stres", alebo neznalosť taktiky. Ak naozaj potrebujeme resto druida do guildy tak by som bol teoreticky PRO, ale na mne to samozrejme vôbec nezáleží a moje slovo nemá momentálne žiadnu váhu. ;)
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » čtv 01. srp 2013 23:00:32

názor všech lidí v guildě má váhu... takže se vajdřujte kdekoliv kdokoliv
Darkal

Příspěvekod Darkal » pát 02. srp 2013 21:42:38

Můj názor má váhu jako eva :D (asi menší) Ale tak se taky vyjadřím. Healovaní není na špatné úrovní, jak za shamu tak druida, ale pořád tam je co zlepšovat. Ale byl jsem sním hoodně raidu když šel za tanka/heal/dmg. A faily jsem neviděl, aspoň nějaké závažné i dmg/heal byl pěkný. Takže za mě P R O
Obrázek
Obrázek
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » ned 04. srp 2013 10:35:14

Oragen mi psal, ze od uterka jede na dovolenou, takze mame cca tyden na to si rozmyslet, jestli zkusime novyho clena.

Ocekavam report od Kasmeho, Joula jako znalce resto druida a raid leadra + ostatnich, kteri s nim hrali, byli rdf, nebo cokoliv jineho.

dekuju
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » čtv 08. srp 2013 5:31:13

Dostal sem report, ze mas nejakej problemove chovani na raidu, muzes to vysvetlit?

Napriklad zpivani?

reknes nam na sebe vic takovych veci dobrovolne? a co si o tom myslis?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Tennari

Příspěvekod Tennari » pon 12. srp 2013 20:44:09

Dobre. S pravdou von. Nemám rád lístky iba za druida ale aj mimo WOW-ka. Keď sa ide world raid, tak neviem sa zariadiť dopredu. Vytiahnem, zapnem komp a ide sa world raid. Tak mám prepinaky. Ked viem, že o 18:00 vo štvrtok sa ide main raid tak si o 17:50 nezacnem balit, aby mi plieskalo hlavu. Spievanie je len konkretne jedna z mnoha vecí. Boli už aj lepšie stavy :shock: :mrgreen: .. (myslim ze na vašich raidoch, ani ked chodim s pernikom nieje problem sem tam max afk a fail) aj tak som len človek. A aj tak.. mylsim, že na raidoch o 1-2 sezoni nižšich trošku haluze neuškodi.
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » úte 13. srp 2013 6:59:58

Tennari píše: .. (myslim ze na vašich raidoch, ani ked chodim s pernikom nieje problem sem tam max afk a fail) ....

Ty žiješ v perníkovej chalúpke s Jankom a s Marienkou? Alebo s tou ježibabou?
teonit

Příspěvekod teonit » úte 13. srp 2013 11:16:06

z vlastní zkušenosti ti mohu doporučit, choď na raidy s čistou hlavou. Sice je to pak větší zábava, ale ne vždy ej to k užitku věci. :D
PS: jak mi sem někdo pošle zase tu fotku ..(/akxsu ) tak te na pristim sraze zhulim jak psa :D
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 14. srp 2013 7:15:38

Takze ctvrtek, od 18ti hodin, nick Dropluk.

Poslu vas na raid oba, necht vyhraje ten lepsi
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » stř 14. srp 2013 7:21:18

to je pěkné, a já jako pojedu na 6 restodruidů ?, no doražte, ale nevím jak to udělám, Javier může do balance, Agmun je Alt, ale aby jsme také něco dali...
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 14. srp 2013 7:26:05

Joule nemusi byt oba v resto, urcite druhej ma ferala, tenhle ma balance. at ukazou co dokazou. :)
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Tennari

Příspěvekod Tennari » čtv 15. srp 2013 21:03:19

tak myslim ze vazne faily som nemal a bosov ktorych mam topovat som bol hore .. je to navas :) Diky za dalsi raid :)
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 16. srp 2013 7:41:41

CL je na dovolené, projdu s ním výsledky jak se vrátí, a co nejdříve dáme vědět
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 16. srp 2013 13:08:02

málem bych zapomněl, ty máš i nějaký Balance gear, nebo ne ? potřebovali by jsme na jedné 10 ce balace toto ID, tak proč netestnout tebe...
Tennari

Příspěvekod Tennari » pát 16. srp 2013 20:41:52

nieje problem.. yoshi mi to paradne vysvetlil od zakladu. a na 25 som na DB tocil 8k .. problem je ze je tam gear z minulej sezony a kus icc tak cisla nahanat asi nebudem ked tam nebudu supporti.. ale skusit sa to urcite da :) len mi dajte vediet kedy ze by som vybral dovolenku v praci ak to mam cez pracovnu dobu :D budem len rad za dalsi raid so SFU.
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 16. srp 2013 20:54:53

no bylo by to v nedeli od 18:00, ale dovolenou si kvůli tomu neber...
Morgulus
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Morgulus » sob 17. srp 2013 8:14:30

Tak ako pisal Joul, v nedelu by si mohol skocit s nasou desiatkou ICC 10hc, potrebujeme tam bala/resto druida. O inv pis na nick Noxion v nedelu 17:50.
Tennari

Příspěvekod Tennari » sob 17. srp 2013 17:24:28

ale tak v nedelu o 18 nerobim .. a v mojej praci :D .. je jedno kedy si berem dovolenku :D .. aj tak od septembra idem na vysku tak robota konči :D
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » ned 18. srp 2013 23:08:58

Dohodnem se na pohovoru, ozvi se mi kdy muzes?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Tennari

Příspěvekod Tennari » pon 19. srp 2013 12:02:17

Dnes, zajtra večer kludne :) .. presny čas si určite vy :) .. prispôsobim sa robim rano od dneska takze pohode :)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”