Class/ main spec: Resťáčik
Vek: 19
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5,8k
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Oragen
[color=#FF0000]FPS: Dalarán 40-60, pri plošnení cigánov z tráp pred festerom a rotom 16
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Tak pisal sa rok .. neviem.. začal som s mágom Mercucio na Anthorii parada bola. Potom prišiel na anthoriu ešte Xardi Lock a Xardk DK. Mág si zahral Nax seonu, xardi furi-rele a tocko zacal som aj ICC to už prestal hrat. Začal som hrať znovu na twine ked sa prenašali acc. Druida ktoreho mám teraz už skoro rok tak šlape ako hodiky

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) tak vo vašom formáte .. je to proste vždy prázdniny kopec času dovolenku sa nechystám lebo nový notebook na ktorom teraz som ma pripravil o par stovak € a šlape to paradne .. ohladom VŠ sa ozvem ked bude neake obmedzenie ale pochybujem ze prednašky a cvika možu ohrozit môj virtuálny svet
Definujte svůj PvE skill: tak ako slováci v poslednom čase v hokeji sú lepší ani tento slovák nieje horší

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) tak na to že chodím raidy najme s worldom mám ICC 25 8/12 (bez prof,queen,sindra,LK), ICC 10 10/12 (okrem sidndri a LK) na Hero Lady,gunsheep,DB,. čo už potrebujem Vás ako dobrú guildu aby som dosiahol viac.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=33l330p&s=5, http://tinypic.com/view.php?pic=xfaj38&s=5
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Najlepšie guide mám od ľudí čo vedia vid hore, opýtam sa človeka ktorý to už má odprogresované keď tak zoberiem wowiky tam sú veci ktoré mi vedia poradit.. ešte pár stránok ale tie hladam cez google.. najlepšie wiky a ludia
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Anthoria JOHAS - rozpadlo sa, For the Horde - prestal som hrat, twin Underrated - merge, The Old Republic - špatne vedenie, Nufíci - dobrá guilda vstahy ostali len ma kikli neviem preco, EFAE - zobrali ma za Druida s tym ze som tyzden hladal niekoho kto mi da INV a ked som dostal INV tak ludia o mna ani nezakopli nezajem ci som modry ci zeleny
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ludia z Real Life si pochvalujú (zavidim)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? tu môžem napísať to čo o riadok vyššie

Koho znáte v <SFU> ? SFU su znami ludia sami o sebe znam dost ludi, ale nejdem vytahovat protekcie kto vsetko ma pozna (az tak vela ich nieje )
Co nám můžete nabídnout? skill som už opisoval hore, zábava somnou určite je, kolektívny som, som za každú srandu, disciplinu mam, neviem čo ešte viac by som mohol dat a ak niečo je tak to skusim potlačit
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? na vašom TS som už pár krát bol, či už mi niekto niečo vysvetloval ohladom klassy alebo podobne, myslím že neakú ozvenu nemám ani nič podobné čo by mohlo rušit raid
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Tak máme tu off spec Bala - gear čo padlo to padlo Toc a kus ICC gearu, Re3/ Prot Directa paladin 5,8k dačo som už odtankoval, Shaman Resto/Ele(tam musim ele popracovat) resto klasiku worldovnu uhealujem to je 8/12
Napište nám něco o Vás: Volám sa Rasťo som slovák rodák z Revúcej (podobne ako Praedator, Atlantica). Akurát som skončil gympel a chystám sa na VS do Košíc. Záľuby okrem WOW-ka mám florbal, pivo, borovička a ešte jedno pivo. Tak dve. Rodinný stav mám zadaný neobmedzený na pol úvezku.
Budem čakať na Vašu odpoveď. Dúfam nebude za chybu viac humoru, ale predsa je to len hra pri ktorej trávim veľa času. Ak by bola humor chyba, som schopný vytvoriť novú prihlášku. Vopred Dakujem! Oragen