Ethelolz Enhacement DPS [TEST/-/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Ethelolz
Class:: Shaman

Ethelolz Enhacement DPS [TEST/-/NEPRIJATY]

Příspěvekod Ethelolz » ned 28. čer 2015 19:47:34

Ethelolz
Shaman/Enhacement
Dvacetiletý
Item Level: 361
http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Ethelolz
FPS: 55-60

Má WoW historie se počítá od roku 2008, kdy jsem ještě jako malý nezkušený kluk působil na severu Drahy.cz (možná si někteří pamatují ;) ). Už tam jsem hrál mého osudového šamana a ten mi vydržel až do dnešních dnů a nic jiného mi neláká. Mohu jistě prohlásit, že za těch 8 let jsem se o této classe naučil mnohé a dovolím si říct, že mi vlastně nic nového nemůže překvapit. Po době hraní na drahy.cz jsem se přemístil na nějaký čas na offi server, kde jsem moc dlouho nevydržel. Zanedlouho jsem se dozvěděl o projektu Twinstar.cz a neváhal jsem a začal zde expit prvni char (shamana), bylo to nějaký čas před přechodem na Wotlk a od té doby hraji zde.

Můj raid time zaleží na předchozí domluvě, myslím že jsem časově flexibilní a rád se přizpůsobím. Tudíž bych řekl až se půjde raid, budu prepared!

Můj PVE skill: Dokážu rozpoznat priority, což si myslím že je u enha to nejdůležitější. Velmi dobře ovládám svoji classu, jak v PVE tak v PVP a to se hodí, dokážu se hýbat :D . Často jsem topoval v dmg ještě na hordě v Sawter raidu. Hodně mi pomáhá moje UI, které mám nastavené, tak abych viděl všechny CD a Buffy, které jsou momentálně aktivní..

Twinstar progress, jak už jsem zmínil, začal ještě za doby TBC. PVE jsem rozjel hlavně na prvním patchy wotlku, kde jsem healoval naxxramas a dráčky. Po tomto patchy jsem se začal věnovat PVP, které hraju až do těď. Největší PVP rozkvět jsem zažil na RELE season, kde jsem skončil na ranku 7 a další Wrath season jsem byl rank 12. PVE jsem začal hrát zase od doby ToC a to z menšími pauzami hraji pořád. Jsem možná známý kvůli svým obchodům s postavami, kdy jsem v jednu chvili vlastnil 24 charu, což už mi dnes celkem omrzelo (donate full :( ). I přes ty všechny kšeftíky mám pořád jednoho svého ěamana, kterého bych nedal za nic na světě, protože už na něm za chvíli bude rok play time. Tím bych tuhle kapitolu asi uzavřel, možná ještě... nechci se chlubit, ale... Jo dobře jsem bronzová MISS TWINSTAR :D.

Zkušenosti z Cata zatím nabírám jen z tohoto serveru a videí. Raidy klasika BoT, BWD, ToTFW.

Screen UI dodám v nejbližší době. Příhlášku píšu na ntb, kde všechny addony nemám nastavené, tak prosím o strpení. Až budu na stolním počítači tak vše bude.

Zdroje informací jsou samozřejmě internet, jak guidy psané tak videa. Ale hlavně informace čerpán ze svých vlastních zkušeností.

Předchozí guildy:|No Sorrow|(odchod na hordu), Bestworld jk universe(pvp, chtěl jsem hrát pve), TitanS(kolektiv), Beasts of Twilight(odchod na ali :D)

Hledám kvalitní guildu, která mi může nabídnout 25m raidy. Pamatuju si vaše jméno ještě z wotlku a vždy jsem si říkal až se dostanu na ali zpět tak se o místo u vás rozhodně pokusím zabojovat. Chci být součástí vaší komunity a podílet se na společném progressu a třeba se posunout ještě někam dál :).

Koho znáte v <SFU> ? Znám asi jen Astalara

Co nám můžete nabídnout? DMG, support, aktivitu, flexibilitu, zkušenost(PVP/PVE), svojí pohodovost :D

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano mám vše, už vás chci všechny slyšet :D

Alti: Ethegodx, Etheqq, ale s nimi moc nepočítejte často jeden zmizí a objeví se jiný:D.

Jsem kluk zoz Plzně. Studuji Fakultu strojní prvním rokem, právě uzavírám ročník a chci to pořádně oslavit nějakou pařbou v raidu!!

Děkuji za pozornost
Váš Ethe :)
Naposledy upravil(a) Ethelolz dne ned 28. čer 2015 20:10:34, celkem upraveno 1 x.
Heimdallr

Re: Ethelolz Enhacement DPS

Příspěvekod Heimdallr » ned 28. čer 2015 20:07:12

V prvom rade to farebne uprav prosím Ťa a nick na Drahym?
Obrázek Obrázek
“In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.”
Ethelolz

Příspěvekod Ethelolz » ned 28. čer 2015 20:12:00

Nick Ethelion, ale je to už mnoho let.
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pon 29. čer 2015 13:55:33

Zoraď staty podľa doležitosti pre enha shamika na cataclysme.
Aké capy potrebuješ na enha shamana?
Frakcia na Drahym?
Aká je podľa teba úloha shamana v raide?
Plánuješ na daľšom contente ( :D ) menit jwc? ak áno na ktorú profku a prečo
Pamataš si z Drahyho na gildu RoA (Riders of Apocalypse) ?
Popíš tvoj priority list pri single/aoe
Čo možes ponúknuť guilde?
Najoblúbenejšia postavička zo Simpsonovcov?
Ako si na tom s ID na BoT/BwD ?
Obrázek Obrázek
Ethelolz

Příspěvekod Ethelolz » pon 29. čer 2015 15:42:52

Staty: Agi>mastery>crit>haste
Capy: 26 EXP, 17% spell hit
Úloha enha: kicky, support totemy a atp buff, dmg.
Ehm, JWC neplanuju měnit, protože mi solidně vydělává :D. Zkoušel jsem i BS nebo LW, ale přišlo mi vše na jedno brdo. Zaujal mě, ale tailoring kvůli buffu na back, takže kdyby náhodou se stalo, že bych ten JWC změnil tak asi na tailoring. Proč? Přibude na novem contentu něco o čem ještě nevím?:D
Single target: Totemy(searing totem), pre-pot(těsně před pullem), UE, FlameS, SS to je můj klasický začátek. Hlavní prioritou je 5x stack Searing na to Lava lash(většinou mi to hezky vychází na popnutí trinketu). Dále při 5x stack MW LB insta. Často také využívám Spiritwalker's grace + Lava Burst např. při odbíhání od bosse když už nemám melee range. Samozřejmě Lava Burst castím jen pokud mám na targetu Flame shock, který držím na targetu vlastně permanentně a když vyjde cd tak ho prokládám Earth Shockem.
AOE: Totemy(magma totem), UE, FlameS, Lava lash. Tím rozhodím svůj FlameS na další targety a mohu začít spamovat Fire novu. držím FlameS až do konce fightu a drtím Fire novu. AOE u enha je celkem monotonní..
Co se Drahy.cz týče. Hrál jsem tam ještě jako mládě, které nevědělo pomalu, že něco jako guilda existuje:D. Takže se nezlob, ale tuhle guildu neznám. Na Drahy jsem zažil mnoho hezkých chvil, ale v té době jsem WoW hrál spíš jako single player RPG :D.
Nabídnout mohu sebe, jakož to pohodového člověka, který drží své nervy na uzdě a je trpělivý a snad je s ním i někdy sranda. Zároveň si myslím, že bych prospěl i svojí DMG a ovládáním své postavy(kicky, počítání u Magmawa:D). Dále mohu poradit jak okolo shamana, tak okolo PVP, tak okolo vydělávání hv a také mohu nabídnout svůj JWC skill:D.
Nejoblíbenější postavou je na sto procent Bart. V dětských letech jsem se s ním i rád ztotožnoval, což mí rodičové často špatně nesli :( .
ID: Mám prázdné, jen si nejsem jist, jestli zrovna tento čtvrtek nebude zapití dodělání zkouškového, protože mám za to, že poslední zkouška naší skupiny je právě ve čtvrtek, ale to by se ještě nějak pořešilo :).
Pronet
[ Class Leader ]
Class:: Warlock

Příspěvekod Pronet » pon 29. čer 2015 15:59:00

Až budeš příště psát s barvičkama, můžeš prosím změnit barvu, nevím jestli jsem sám, ale mě osobně se to čte strašně špatně. Dík ;)
Ethelolz

Příspěvekod Ethelolz » pon 29. čer 2015 16:07:14

Jo za to se omlouvám :D. Teď podruhé jsem tu červenou zesvětlil, ale pořád to není to pravé ořechové :D .
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » stř 01. črc 2015 8:45:44

Takže ako si vyriešil štvrtok? Budeš môcť prísť?
Obrázek Obrázek
Ethelolz

Příspěvekod Ethelolz » stř 01. črc 2015 10:38:45

Ahoj ahoj, právě jsem dal poslední zkoušku, takže na jednu stranu se mi hrozně ulevilo a jsem rád a na druhou stranu nebudu tento čtvrtek moct:/. Tudíž bych se rád domluvil na další ID, které stoprocentně dorazím :). Děkuji za pochopení a moc se těším :).
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » stř 01. črc 2015 14:18:29

V tom by som nevidel nejaký extra problém. Ale najbližší raid bude z dovodu guild zrazu až 17.6.2015.
Obrázek Obrázek
Ethelolz

Příspěvekod Ethelolz » stř 01. črc 2015 15:33:28

Aha aha, no a nebylo by možné přijetí na nějaký test rank a v případě, že by se šel nějaký alt raid nebo něco takového tak bych se přidal k němu alespoň? Nemám teď guildu vůbec, tak abych se rád zapojil do nějaké komunity. Je mi smutno:D.
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » stř 01. črc 2015 15:54:29

jak psal Heimdall dřív jak 17tého se nic nepujde, ani alt raid ani nic.
Obrázek
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » stř 01. črc 2015 18:06:42

Maximálne sa môžeš ukázať v pondelok od 18:30 (cca) na tom našom "lfg pugu" ... ale to musis brat ako world raid, a je to progress hard na šmatlavých bossoch (heroikoch).
Ethelolz

Příspěvekod Ethelolz » stř 01. črc 2015 18:17:00

Ok, to beru. Aspoň se nějak rozhejbu zase:D. Tak v pondělí bych měl dorazit:). Díky
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » úte 14. črc 2015 8:24:10

16.7.2015 17:50 sa pôjde raid. Zopakuj si HC taktiky,priprav TS (skontroluj funkčnosť mikrofónu a slúchadiel).O invajt si napíš niekomu z gildy. Potvrď svoju účasť B-)
Obrázek Obrázek
Ethelolz

Re: Ethelolz Enhacement DPS [TEST/-/-]

Příspěvekod Ethelolz » stř 22. črc 2015 12:47:21

Ahoj, chtěl bych se moc omluvit, že nedorazím na zítřejší test raid, jelikož jsme s přítelkyní našli skvělý last minute a nechceme si ho nechat ujít. Ozvu se jakmile se vrátím a domluvím se s Heimem na novém termínu. Moc vám děkuji za pochopení a přeji krásné prázdniny :)
Rezzy
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Rezzy » čtv 23. črc 2015 9:21:54

Nejoblíbenější postavou je na sto procent Bart. V dětských letech jsem se s ním i rád ztotožnoval, což mí rodičové často špatně nesli :( .

Tohle uz jsem u nejake prihlasky cetl.....
Obrázek
Vojel
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue

Příspěvekod Vojel » ned 26. črc 2015 14:25:40

Přihláška založena ned 28. čer 2015 20:47:34 , dnes je 25. červen 2015 15:30(cca) nevidím moc aktivity, výmluvy , přítelkyně a last minit, tady podle mě není o čem, jsem PROTI , takle nespolehlivého člověka nepotřebujeme.
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pát 31. črc 2015 18:40:10

Nazdar , dovod prečo si nepriišl na včerajší raid?
Obrázek Obrázek
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » sob 01. srp 2015 8:07:14

to bychom měli k spolehlivosti, za mne máš PROTI
Obrázek
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pát 07. srp 2015 18:24:00

Neochota a žiadna odozva.Želám vela úspechov v rl.
Neprijatý
Obrázek Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”