Shaman/Enhacement
Dvacetiletý
Item Level: 361
http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Ethelolz
FPS: 55-60
Má WoW historie se počítá od roku 2008, kdy jsem ještě jako malý nezkušený kluk působil na severu Drahy.cz (možná si někteří pamatují

Můj raid time zaleží na předchozí domluvě, myslím že jsem časově flexibilní a rád se přizpůsobím. Tudíž bych řekl až se půjde raid, budu prepared!
Můj PVE skill: Dokážu rozpoznat priority, což si myslím že je u enha to nejdůležitější. Velmi dobře ovládám svoji classu, jak v PVE tak v PVP a to se hodí, dokážu se hýbat

Twinstar progress, jak už jsem zmínil, začal ještě za doby TBC. PVE jsem rozjel hlavně na prvním patchy wotlku, kde jsem healoval naxxramas a dráčky. Po tomto patchy jsem se začal věnovat PVP, které hraju až do těď. Největší PVP rozkvět jsem zažil na RELE season, kde jsem skončil na ranku 7 a další Wrath season jsem byl rank 12. PVE jsem začal hrát zase od doby ToC a to z menšími pauzami hraji pořád. Jsem možná známý kvůli svým obchodům s postavami, kdy jsem v jednu chvili vlastnil 24 charu, což už mi dnes celkem omrzelo (donate full

Zkušenosti z Cata zatím nabírám jen z tohoto serveru a videí. Raidy klasika BoT, BWD, ToTFW.
Screen UI dodám v nejbližší době. Příhlášku píšu na ntb, kde všechny addony nemám nastavené, tak prosím o strpení. Až budu na stolním počítači tak vše bude.
Zdroje informací jsou samozřejmě internet, jak guidy psané tak videa. Ale hlavně informace čerpán ze svých vlastních zkušeností.
Předchozí guildy:|No Sorrow|(odchod na hordu), Bestworld jk universe(pvp, chtěl jsem hrát pve), TitanS(kolektiv), Beasts of Twilight(odchod na ali

Hledám kvalitní guildu, která mi může nabídnout 25m raidy. Pamatuju si vaše jméno ještě z wotlku a vždy jsem si říkal až se dostanu na ali zpět tak se o místo u vás rozhodně pokusím zabojovat. Chci být součástí vaší komunity a podílet se na společném progressu a třeba se posunout ještě někam dál

Koho znáte v <SFU> ? Znám asi jen Astalara
Co nám můžete nabídnout? DMG, support, aktivitu, flexibilitu, zkušenost(PVP/PVE), svojí pohodovost

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano mám vše, už vás chci všechny slyšet

Alti: Ethegodx, Etheqq, ale s nimi moc nepočítejte často jeden zmizí a objeví se jiný:D.
Jsem kluk zoz Plzně. Studuji Fakultu strojní prvním rokem, právě uzavírám ročník a chci to pořádně oslavit nějakou pařbou v raidu!!
Děkuji za pozornost
Váš Ethe