Class/ main spec: Paladin Pretection / Retri
Věk: 24
GearScore: 6075 (prot) / 5652 (re3)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Sarger
FPS: 20-60 (neseká mi to asi nikde, nemal som v ICC problem nikdy na full detailoch .. ešte som skúšal aj s príkazom zvýšenými spell efektmi, a šlapalo to v pohodičke (ale priznám že raz za čas grafike prepne, a na cca 1-2 sekundy sa sekne, ale potom zas fachčí, ale to je tak raz za mesiac ... )
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW Hrám od 21.4.2008. Dostal som sa k nemu cez kamaráta, keď som hral Gothic 3, a unavovalo ma že tam som sám. On mi spomenul wowko, ukázal, a chytilo ma to. Začal som hrať na ABCWoW (cesko-slovensko-polsko-estonsko-litevsko-grecko-bulharsko-neviem este aky server) ako Paladin, a ako absolútna lama som expil v retri so shieldom

Na MystiQ-u som zažil zatiaľ asi najkrajšie časy, poznal som kvantá ľudí, s ktorými som v kontakte dodnes. Niekoľko krát som bol na zrazoch v Prahe, Brne, na chate pri Ostrave .... Potom sa diali veci a veci o ktorých tu nebudem písať, lebo už takto je toho veľa. No, ale MystiQ sa premenoval na Midgard a prešiel na wotlk. Otvorili Twin, založil som si tu postavu, asi 2 týždne som hral, a vrátil som sa na Midgard. Tam som hral až do jeho úplného konca, čo bolo ešte asi rok a pól, a bol som predposledná online postava, ktorú ten server zažil

To bola Naxx sezóna. doexpil som 24.5.2011 (samozrejme že zas retri paladina) . Ale v gilde som bol pár ľuďmi opovrhovaný (nebudem rozoberať, osobné záležitosti) a tak som bol len ako 26-te koleso na voze :-/ Po roku sa Guilda rozpadla, a Vznikla z nej BILLA .. ale to už bolo len na okrasu pod nickom. V tom čase otvorili Ulduar, a zažil som asi prvé 4 ID, už aj ako tank. Twin otvoril TBC realm, kde som bol celé leto. Znudilo ma to trošku, a tak som sa vrátil niekedy na jeseň do Guildy Strážci Mŕtvych. Tam som bol do začatia TOC sezóny. Odtiaľ som nejakým spôsobom prestúpil do ... no názov si uz nepamatám, lebo sa 4x menil, 3x sa gilda riozpadla a vznikla pod inym nazvom, a proste patálie na entú ... pamätám si meno gildy "Desiderium Victoria" .. proste to bola katastrofa ... O tom vám môžem povedať inokedy

Váš raid time? Pracujem ako Taxikár, a môj voľný čas je trošku relatívny.
Robím: rannú (od 5:00 - 17:00 až 18:00) , nočnú (od 17:00 - 5:00 až 6:00) .. Niekedy poťahujeme, ak je treba (+3 hodiny)
ale po zhliadnutí vášho raid timu v utorok a štvrtok som dospel k tomu, že by to prakticky aj vyhovovalo mojmu času na hranie za predpokladu že ...
_________ prvý týžden _________
po: ranná
ut: nočná
st: voľno
št: ranná (môžem meškať cca do 20 minút po 18-tej hodine, ale to by som sa vypýtal nech ma stiahnú skôr) main raid
pia: nočná (nemôžem)
so: voľno
ne: ranná
_________ druhy týžden _________
po: nočná
ut: voľno - sekundár
st: ranná
št: nočná (nemôžem)
pia: voľno
so: ranná
ne: nočná
_________ tretí týžden _________
po: voľno
ut: ranná
st: nočná
št: voľno (main raid)
pia: ranná
so: nočná
ne: voľno
_________A dookola_________
Môže sa stať, že budem mať niekedy 24-ku, tzn že by som nemohol prísť, ale o tom sa dozviem najneskôr 3 dni dopredu, takže o tom dám vedieť.
Suma sumárum ... každý tretí main raid by som mohol meškať, a pokial budem mať nočnú, vymenil by som sa s niekym zo sekundáru, lebo mám vtedy v utorok voľno. prvy tyzden meskam, druhy tyzden sekundar, treti tyzden main raid.
Definujte svůj PvE skill: Na toto asi ani neviem odpovedať, ale snáď sa trafím do nejakej pomyselnej myšlienky toho, čo by ste chceli odomňa vedieť. No, tak PvE hrám od začiatku, nikdy som neinklinoval k PvP. V raide niesom ten, ktorý by do všetkého strkal nos. Povedz mi čo mám robiť, ja to snáď pochopím, a všetko bude ok. Ako som spomínal, anuba togc25 som bol prvý raz, a padla insanita. mimirona 25 hard mode som bol prvý krát, na 2-hy pull bol dole. Algalon na tretí, tiež prvý môj zážitok s ním. To isté Lich King ... videl som ho raz na 25 pred dvoma týždňami, na 2 ci 3 pull padol. Jasné že vďačím ostatným, lebo ja som tam bol trošku stratený, ale myslím že som to vždy nejak zvládol, a taktiky chápem rýchlo.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx 10/25 clear
Ulduar 10/25 Clear (včetne HM)
TOC 10/25 clear
TogC 10/25 clear
ICC 10 11/12 (8xHM)
ICC 25 12/12 (6xHM)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Addony: X-perl , Recount , Omen (vypnuty) , Rating Buster , Gatherer , KgPanels , Pallypower (podla mna zbytocnost) , DBM ... vysvetlenie používania ? .. ?
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Internet, fóra, priatelia, svoje výpočty ...... kadečo.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Myslím že to je všetko spomenuté vo wow histórii

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Už dávno, Veď viete že tu už máte svoje meno, a náležite si ho obhajujete

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Tu môžem rozobrať aj dôvod odchodu ...
No, takže za prvé, už som sa sem raz hlásil, ako som spomínal. Dôvody ktoré som ale spomínal vtedy už asi nebudú tak aktuálne ako vtedy, elbo aký tak progres som už zažil, aj raidovanie na vyžšej úrovni. Ale Keďže mám stále pocit toho blbého piateho kolesa na voze, a toho pocitu sa mi dostáva cítiť aj v EFAE, tak vomne začala vibrovať myšlienka niečo s tým robiť. naposledy som bol ICC25 pred 2-oma ID-čkami. posledne som mal nočnú, a nemohol som, to beriem. Ale tento týždeň som oznámil že mám voľno, a po slovách že 2x prot pala nieje ideálna kombinácia, že nepôjdem, som sa trošku zamyslel, a utvrdil v tom pocite 5th-wheel ... neviem prečo to tak je, ale nedávam im to za zlé. Nebol som tu celé leto, a nemôžem čakať že ma zoberú na raid ... ale tiež by to možno chcelo nejakú diverzitu, a obmieňanie ľudí (bolo tot ak na togc25, prečo nie teraz) ... No, a po zhliadnutí macra že hladáte prot / retri palu, som sa teda rozhodol podať prihlášku, s vidinou uplatnenia sa v raide. Po rozhovore s Athén-om som sa v tom len utvrdil. Čiže dôvod prečo práve k vám ? nebudeme si maľovat okolo huby, ste jedna z top guild, čo dáva predpoklad aj dobrej zohranej party, snáď bez nejakých konfliktov (i ked tie su vsade) a ako píšete, na prvych miestach je u vas kolektív, a to je to najlepsie, co mozte uprednostnovat, a to sa mi páči

Koho znáte v <SFU> ?
Toffife - nie dlho, ale poznám, a už konečne aj osobne

Axkutiska - strááášne dlho (clovek z môjho milovaného MystiQ-u

Co nám můžete nabídnout? V prvom rade svoj čas, svoju postavu, svoju osobu. V druhom rade tanka, na snáď dostatočnej úrovni pre vás + offspec retri (slabí, ale eq je najmenej) Dlhoročné skúsenosti s kdečím, kdekým, aaa ... mno ..

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? nepoužívam, ale mám ho, aj s mikrofónom a slúchatkami
Vypište svoje alty (stačí level 80): Nialla (disko/shadow) gs cca 5,6 ... aktvita ... slabšia, podla potreby

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: O mne ? No ja som sa vám narodil ako malé decko

No, a v Reale som obyčajný 24 ročný (pre dámy slobodný) chalan, ktorý má rád fantasy, autá, dobrú hudbu, občas čo to nakreslí ...... Bývam v Nitre, cca 15 rokov, mám jedného brata, mladšieho, a ak by vás zaujímalo ešte niečo iné, kľudne sa pýtaje