Sarger Prot/Retri Paladin [TEST/POHOVOR/PRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Sarger Prot/Retri Paladin [TEST/POHOVOR/PRIJAT]

Příspěvekod Sarger » úte 08. říj 2013 17:34:39

Nick: Sarger
Obrázek
Class/ main spec: Paladin Pretection / Retri
Věk: 24
GearScore: 6075 (prot) / 5652 (re3)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Sarger
FPS: 20-60 (neseká mi to asi nikde, nemal som v ICC problem nikdy na full detailoch .. ešte som skúšal aj s príkazom zvýšenými spell efektmi, a šlapalo to v pohodičke (ale priznám že raz za čas grafike prepne, a na cca 1-2 sekundy sa sekne, ale potom zas fachčí, ale to je tak raz za mesiac ... )

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW Hrám od 21.4.2008. Dostal som sa k nemu cez kamaráta, keď som hral Gothic 3, a unavovalo ma že tam som sám. On mi spomenul wowko, ukázal, a chytilo ma to. Začal som hrať na ABCWoW (cesko-slovensko-polsko-estonsko-litevsko-grecko-bulharsko-neviem este aky server) ako Paladin, a ako absolútna lama som expil v retri so shieldom :D dal som lvl 47, a šiel inam. Bola to doba TBC. Odtiaľ som šiel skúsiť fun .. wowBEEZ, kde som hneď aj skončil, a dostal som sa na MystiQ.cz . Tam som prvý krát vyexpil na lvl 46, a bol wipe. Nervy 500 .. ale čo už, tak znovu :D Tentokrát už som konečne doexpil na lvl 70, a prvé čo som urobil bolo požičanie goldov, kúpenie ridingu, a vyfarmenie netherwingu :D Hneď som dostal nálepku buger, lebo som za tyzden na lvli 70 "nemohol" mať 5000g, a nether draka, ale čo už :D No, nas5 k téme.
Na MystiQ-u som zažil zatiaľ asi najkrajšie časy, poznal som kvantá ľudí, s ktorými som v kontakte dodnes. Niekoľko krát som bol na zrazoch v Prahe, Brne, na chate pri Ostrave .... Potom sa diali veci a veci o ktorých tu nebudem písať, lebo už takto je toho veľa. No, ale MystiQ sa premenoval na Midgard a prešiel na wotlk. Otvorili Twin, založil som si tu postavu, asi 2 týždne som hral, a vrátil som sa na Midgard. Tam som hral až do jeho úplného konca, čo bolo ešte asi rok a pól, a bol som predposledná online postava, ktorú ten server zažil :) Po uzatvorení som asi 2 mesiace nehral, a potom ma kamarátka z MystiQ-u nahovorila na Twinstar, tak som sem prišiel za starými známimi do guildy White Tigers.
To bola Naxx sezóna. doexpil som 24.5.2011 (samozrejme že zas retri paladina) . Ale v gilde som bol pár ľuďmi opovrhovaný (nebudem rozoberať, osobné záležitosti) a tak som bol len ako 26-te koleso na voze :-/ Po roku sa Guilda rozpadla, a Vznikla z nej BILLA .. ale to už bolo len na okrasu pod nickom. V tom čase otvorili Ulduar, a zažil som asi prvé 4 ID, už aj ako tank. Twin otvoril TBC realm, kde som bol celé leto. Znudilo ma to trošku, a tak som sa vrátil niekedy na jeseň do Guildy Strážci Mŕtvych. Tam som bol do začatia TOC sezóny. Odtiaľ som nejakým spôsobom prestúpil do ... no názov si uz nepamatám, lebo sa 4x menil, 3x sa gilda riozpadla a vznikla pod inym nazvom, a proste patálie na entú ... pamätám si meno gildy "Desiderium Victoria" .. proste to bola katastrofa ... O tom vám môžem povedať inokedy :) Vtedy som radšej ostal bez guildy. Oslovil ma Tsunami, ale že by ma zobrali len s priestom, a palacha ako alta ... do Dragonslayers .. No skúsil som, a nikdy viac :D Nesedelo mi tam hromada veci (napríklad kupovanie itemov do offspecu od raid leadrov .. daj goldy, alebo bude abyss ...) Vtedy prišlo zas leto, a zas ma chytilo TBC, tak som šiel asi po 5 či 6 ID od otvorenia TOC na Ďalší TBC realm s kamarátkou. Tam som hral celé leto, a na konci leta útrum, a nechuť hrať, ktorá mi vydržala až do januára (pol roka som bol "čistý" :D) Keď ma to znovu chytilo, TOC už bolo v plnom prúde, togc taktiež, a hľadal som gildu, u ktorej by som sa snáď vedel konečne uplatniť. Skúsil som aj vás. Čím sa dostávame k tomu, že toto je v podstate Druhý pokus o prijatie. Pri prvom ste ma trošku sfúkli za veci, ktoré som nemal možnosť vysvetliť. Tak som podal prihlášku do cilmaley-i , Kde ma prijali, a strávil som tam asi 2 či 3 mesiace. Všetko bolo fajn, až na to, že nechodili môj milovaný Ulduar, a jediné na čo tá gilda bola, bolo toc + togc a equiphunterstvo ... v UD hold nič nepadalo, tak sa nechodil. A to ma ubíjalo. Tak som to skúsil v EFAE, a u nich som na test raide zdolal ich, aj moju prvú TOGC25 insanitu (anuba na HC som bol prvy krat), čím som si asi vyslúžil miesto v gilde :P .. A tam som doteraz.

Váš raid time? Pracujem ako Taxikár, a môj voľný čas je trošku relatívny.
Robím: rannú (od 5:00 - 17:00 až 18:00) , nočnú (od 17:00 - 5:00 až 6:00) .. Niekedy poťahujeme, ak je treba (+3 hodiny)

ale po zhliadnutí vášho raid timu v utorok a štvrtok som dospel k tomu, že by to prakticky aj vyhovovalo mojmu času na hranie za predpokladu že ...
_________ prvý týžden _________
po: ranná
ut: nočná
st: voľno
št: ranná (môžem meškať cca do 20 minút po 18-tej hodine, ale to by som sa vypýtal nech ma stiahnú skôr) main raid
pia: nočná (nemôžem)
so: voľno
ne: ranná
_________ druhy týžden _________
po: nočná
ut: voľno - sekundár
st: ranná
št: nočná (nemôžem)
pia: voľno
so: ranná
ne: nočná
_________ tretí týžden _________
po: voľno
ut: ranná
st: nočná
št: voľno (main raid)
pia: ranná
so: nočná
ne: voľno
_________A dookola_________
Môže sa stať, že budem mať niekedy 24-ku, tzn že by som nemohol prísť, ale o tom sa dozviem najneskôr 3 dni dopredu, takže o tom dám vedieť.

Suma sumárum ... každý tretí main raid by som mohol meškať, a pokial budem mať nočnú, vymenil by som sa s niekym zo sekundáru, lebo mám vtedy v utorok voľno. prvy tyzden meskam, druhy tyzden sekundar, treti tyzden main raid.

Definujte svůj PvE skill: Na toto asi ani neviem odpovedať, ale snáď sa trafím do nejakej pomyselnej myšlienky toho, čo by ste chceli odomňa vedieť. No, tak PvE hrám od začiatku, nikdy som neinklinoval k PvP. V raide niesom ten, ktorý by do všetkého strkal nos. Povedz mi čo mám robiť, ja to snáď pochopím, a všetko bude ok. Ako som spomínal, anuba togc25 som bol prvý raz, a padla insanita. mimirona 25 hard mode som bol prvý krát, na 2-hy pull bol dole. Algalon na tretí, tiež prvý môj zážitok s ním. To isté Lich King ... videl som ho raz na 25 pred dvoma týždňami, na 2 ci 3 pull padol. Jasné že vďačím ostatným, lebo ja som tam bol trošku stratený, ale myslím že som to vždy nejak zvládol, a taktiky chápem rýchlo.

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx 10/25 clear
Ulduar 10/25 Clear (včetne HM)
TOC 10/25 clear
TogC 10/25 clear
ICC 10 11/12 (8xHM)
ICC 25 12/12 (6xHM)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Obrázek
Addony: X-perl , Recount , Omen (vypnuty) , Rating Buster , Gatherer , KgPanels , Pallypower (podla mna zbytocnost) , DBM ... vysvetlenie používania ? .. ?

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Internet, fóra, priatelia, svoje výpočty ...... kadečo.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Myslím že to je všetko spomenuté vo wow histórii :)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Už dávno, Veď viete že tu už máte svoje meno, a náležite si ho obhajujete :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Tu môžem rozobrať aj dôvod odchodu ...

No, takže za prvé, už som sa sem raz hlásil, ako som spomínal. Dôvody ktoré som ale spomínal vtedy už asi nebudú tak aktuálne ako vtedy, elbo aký tak progres som už zažil, aj raidovanie na vyžšej úrovni. Ale Keďže mám stále pocit toho blbého piateho kolesa na voze, a toho pocitu sa mi dostáva cítiť aj v EFAE, tak vomne začala vibrovať myšlienka niečo s tým robiť. naposledy som bol ICC25 pred 2-oma ID-čkami. posledne som mal nočnú, a nemohol som, to beriem. Ale tento týždeň som oznámil že mám voľno, a po slovách že 2x prot pala nieje ideálna kombinácia, že nepôjdem, som sa trošku zamyslel, a utvrdil v tom pocite 5th-wheel ... neviem prečo to tak je, ale nedávam im to za zlé. Nebol som tu celé leto, a nemôžem čakať že ma zoberú na raid ... ale tiež by to možno chcelo nejakú diverzitu, a obmieňanie ľudí (bolo tot ak na togc25, prečo nie teraz) ... No, a po zhliadnutí macra že hladáte prot / retri palu, som sa teda rozhodol podať prihlášku, s vidinou uplatnenia sa v raide. Po rozhovore s Athén-om som sa v tom len utvrdil. Čiže dôvod prečo práve k vám ? nebudeme si maľovat okolo huby, ste jedna z top guild, čo dáva predpoklad aj dobrej zohranej party, snáď bez nejakých konfliktov (i ked tie su vsade) a ako píšete, na prvych miestach je u vas kolektív, a to je to najlepsie, co mozte uprednostnovat, a to sa mi páči :)

Koho znáte v <SFU> ?
Toffife - nie dlho, ale poznám, a už konečne aj osobne :D
Axkutiska - strááášne dlho (clovek z môjho milovaného MystiQ-u :D hodiny v minecrafte, atd atd atd .. och .. :D a tie tvoje ženy Darkal ... :D :D :D :D :D

Co nám můžete nabídnout? V prvom rade svoj čas, svoju postavu, svoju osobu. V druhom rade tanka, na snáď dostatočnej úrovni pre vás + offspec retri (slabí, ale eq je najmenej) Dlhoročné skúsenosti s kdečím, kdekým, aaa ... mno .. :D Zažil som toho už hodne.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? nepoužívam, ale mám ho, aj s mikrofónom a slúchatkami

Vypište svoje alty (stačí level 80): Nialla (disko/shadow) gs cca 5,6 ... aktvita ... slabšia, podla potreby :)

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: O mne ? No ja som sa vám narodil ako malé decko :D normálka ... 2 nohy, 2 ruky, chvostík, kopýtka, a malé roztomilé rožky :D Vyrastal som Neďaleko Shattrath City, až nás vyhnala plamenná légia, a na lodi Exodar sme utiekli na planétu Azeroth. No, utiekli .. havarovali sme tam :D Rodičia museli ostať na Draenore, a už som ich viac nevidel. V ten deň som prisahal vernosť svetlu, a upísal som sa učeniu paladinom. Od tej chvíle striehnem a ničím všetky známky tej krutej zrady titanov, a ponechal som si meno po ich vodcovi, aby som nikdy nezabudol, kto je mojim skutočným nepriateľom. :D

No, a v Reale som obyčajný 24 ročný (pre dámy slobodný) chalan, ktorý má rád fantasy, autá, dobrú hudbu, občas čo to nakreslí ...... Bývam v Nitre, cca 15 rokov, mám jedného brata, mladšieho, a ak by vás zaujímalo ešte niečo iné, kľudne sa pýtaje :)
Blokong
Class:: Shaman

Re: Sarger Prot/Retri Paladin

Příspěvekod Blokong » úte 08. říj 2013 18:39:46

Jinak pomylil sis to a sekundar je ve ctvrtek a main raid v utery...a doufam ze si nemyslis ze by si byl v Main raidu od prijeti do guildy o_O
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » úte 08. říj 2013 18:50:15

No o tom ja viem len od Atheny, možno sme sa zle pochopili, a mal som to naopak, ale v podstate sa nič nemení na mojej dostupnosti.

Nie, nemyslím si to, Athena mi čo to včera porozprával, a vychádzam len z toho. rozprávali sme sa o tom mojom čase, a kde by ste ma brali. Mne sekundár nevadí, to je na vašom uvážení.
Tofifee

Příspěvekod Tofifee » úte 08. říj 2013 21:56:50

Jarkoo moooj :) u mna mas velke ZA,lebo ine by som ti ani nemohol dať :)
Spolahlivý,priatelský,výrečný chlap,ktorému to v hlave páli,má rozum na mieste a dokáže ho dokonca používať a to je to najviac,čo vo wowku treba.Si rodený tankysta,ktorý by bol pre guildu prínosom.Za tohto tipka sa ručím a keď niečo posere,tak ho osobne pojdem vytahat za uši ku nemu domov :D
btw tie dátumy myslíš vážne ? nestrielal si ich od brucha ? :roll:
For everything you have missed , you have gained something else.
And for everything you gain , you lose something else.
It is about your outlook towards life.You can either regret or rejoice.
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » úte 08. říj 2013 22:14:44

No opovážil by si sa dať niečo iné :D :D
Ďakujem za podporu :P
Áno, dátumy (teda dátum) myslím vážne .. týždeň pred meninami som začínal. prvý screen mám ako lvl 29 asi 2 týždne neskôr :)
Tofifee

Příspěvekod Tofifee » stř 09. říj 2013 1:24:04

Hmm..potom wowko je tvoja srdcovka.Pamätáš si to ako výročie svadby :D
Neni začo ďakovať..v RL si super človek a skillovo budeš určite na veľmi dobrej úrovni,uvidíme...čo povie CL ;)
Darkal
Class:: Priest

Příspěvekod Darkal » stř 09. říj 2013 7:11:52

AAA tak už je mi jasné, proč každou v autě :D :D
Jak už si vzpomenul tak se známe dlouho. Kreativní, kolektivní, pracovitý(mc server se ukázal :D ), ví použit mozek, jak již zmiňoval Tofi a spoustu dalších věcí :D
Ale má to i své proti, byl si u ostravy a ani nenapíšeš. Ty zas budeš chtít goldy :D :D
Ale i když si dlouho známe, tak se stejně zeptám. Nelly mi říkal, že dost flákáš jejich raidy a sereš na to aby guilda progresovala O.o jak to teda je?

A tak konečné rozhodnuti PROTI, ale když přeházíš pár písmenek a par odebereš tak vyjde PRO.
Obrázek
Obrázek
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » stř 09. říj 2013 8:39:37

Bože, jak toto ťa mohlo napadnúť ty odkundes :DDDD
jo, mal si ísť na chatu aj ty :D a ako som mal napísať, keď na teba tel. Nemám, a internet by bol zbytočný prepych :D

No, to že flákam riady... Od vstupu do gildy som do leta bol snáď každý možný, ktorý som len mohol. Prišlo leto, hovoril Som že ma tam na 95% neuvidia celé prázdniny... A tak sa aj stalo. Ako Som už písal, asi nikdy Som v lete nehral...
Ak serem na progres, tak ja už neviem... Snažím sa dostať kedy mi to čas dovolí, a milý neelik, vieš ako to bolo posledne, keď si mi v piatok povedal že nepôjdem main raid. Ja som si teda dohodol rande na sobotu večer, a potom som bol za blbca a zlého ja, lebo main tank sa nedostavil, a nemal kto tankovať... To mi ale prosím nevyčítaj...
Nikdy som raid neleavol pred ukončením, a gp Som dostal snáď len za flashku, keď som ju napríklad odmietol nasadiť pri rotface, keď som kitoval oozu, od ktorej dostanem tak maximálne raz za 15 sekúnd 10-13k + flusance od bossa. Je tam zbytočná, a bol to len váš výmysel ju nasadiť, ďalšie id sa už nemusela... Takže úplne prkotiny.
neeli
Class:: Warlock

Příspěvekod neeli » stř 09. říj 2013 10:04:14

Sargy s aksituskou sem mluvil no na zacatku mozná v pulce zaří.

ale jinak díky za pomoc v guildě, a budu jen rád že se sem dostaneš hlavně nam neudělej ostudu:)

nikdy sem z tebe blbce nedělel, to že si z vás tanků dělám srandu, že jste papíři? Ano dělám, ale mám vás celou guildu rád.

Ale i tak gl&hf, a držím palečky na test raidu

S pozdravem neeli
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » stř 09. říj 2013 11:41:49

Potrebujeme tu človeka čo bude 1-2 raidy mesačne vo štvrtok vynechávať? Nedokážeš si to zariadiť tak aby si v štvrtok mal čas?
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » stř 09. říj 2013 11:53:36

Keďže pracujem ako som písal, tak to nieje možné. Jeden týždeň určite štvrtok vynechám (každý tretí) keď mám nočnú. Po dennej je situácia, že sa striedame v aute medzi 16:45-18:00 ... Vždy to vide inak podľa roboty. Ale do cca 18:20 by som mal byť vzdy už doma.
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » stř 09. říj 2013 12:45:20

Jee, Neeli, tvoj post som si všimol až teraz.

No tak ja som nevedel kedy, a tým pádom moj "nezaujem" o progress bol sposobeny tým, že som v lete nehral, ako spomínam už asi 4-tý krát. Popravde som zostal prekvapený že ste ma za ten čas nekopli za neaktivitu, lebo oficiálne stanovisko ze som inactive som na forku nepoadl, len ingame.

Neeli, to ja Ďakujem za možnosť s vami hrať, a že ste mi ukázali, ako to "hranie" v skutočnosti vypadá. Nedokážem vysloviť, čo všetko som sa naučil, dozvedel od vás, ako velmi som si na vás zvykol, a veľa z vás obľúbil. Ja nezabúdam, a veľmi rád si to niekedy zopakujem, ak sa naskytne príležitosť :) ... a budem sa snažiť :P

To som nemyslel neeli, ono to vomne je nejak zakorenené už dávnejších dôb, a áno, možno som si niektoré veci vysvetlil horšie, ako to v skutočnosti bolo, ale skutočnosť že si si sám myslel, že k tomuto kroku dôjde napovedá svoje. Viem že "papier" som :D to je ešte každý :D a ja som toto konkrátne bral s humorom :D

Ďakujem, drž, možno to bude treba :D :D :D veď vieš že som lama :P

A ešte sa určite porozrávame :)
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » stř 09. říj 2013 15:07:56

První věc....nechce se mi číst wot už v přihlášce....další věc...nechce se mi číst x chatovacích postů a zjišťovat, jestli je v nich něco důležitého.
Vyjadřujte se prioritně k přihlášce.

Poprosil bych o rozepsání používaných gearů na každého bosse v ICC + jakou roli tam jako tank děláš.
Dál bych poprosil o post screenů v plné velikosti.

Děkuji
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » stř 09. říj 2013 17:38:36

Obrázky su zmenšené len v náhľade. Stačí kliknúť pravým, a buď zobraziť obrázok, alebo kopírovat odkaz obrázku, a šupnút na novú kartu.

Čo sa týky gearov nosím toho so sebou hodne.
Stam eq - ktorý mam na sebe v podstate stále.
Avoid eq - 97,05%
Frost eq - 355 resistu (unbuffed) a viem, chýba mi hlava z OL a prsteň z TBC
Armor eq - 36916 armor (ale mám to v equip manageri len ako nahodenie vsetkeho na armor čo mám, ešte som neskladal funkčný armor eq do raidu)

Doteraz nebola požiadavka gildy, a priznám že ani moja iniciatíva s tým niečo robiť, a tak čo sa týka ICC som tankoval všetko v stam, plus syndra vo frost geare.

Akú rolu zastávam ...
Marrowgar - tj asi jedno
Lady - tiež jedno, ajtak sa musíme striedať
Gunship - zo začiatku som skákal na loď, ale neskôr som už ostával na lodi, a to mi zostalo dodnes.
Sarufang - klasika

Festergut - či už som bral prvý, alebo druhý, je to v zásade jedno. vyskúšal som oboje.
Rotface - väčšinou oozy. bossa som mal asi 2 či 3x
Professor - väčšinou abominačka, a posledné ID-čky už profa

Council - to je uplne jedno
Queena - tiež úplne jedno

Valithria - ... addov :D
Sindra - bral som aj prvý, aj ako offtank

LK - bol som ho raz, mal som addov
teonit
Class:: Warrior

Příspěvekod teonit » stř 09. říj 2013 21:01:49

Cau, zajimalo by me jedno jen strucna odpoved ... protoze jak pise cina ej tu zamtek v tom co pisete etc...
Mohl by si chodit icc 10 HC v nedeli od 18:00 kazde ID? a pokud ne tak jak casto ne nebo s jakym zpozdenim?
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » stř 09. říj 2013 21:09:57

Písal som to síce v prihláške, ale ...

Pre každý deň v týždni platí to isté. Ranná, denná, nočná. Keď mám nočnú, po 17:00 ma tu neuvidíte. Keď mám dennú, prídem domov medzi 17:xx-18:20 .. cca
Vranka
[ Class Leader ]

Příspěvekod Vranka » čtv 10. říj 2013 11:06:13

Pekne ze na mna si si nespomenul :o( koho poznas zo SFU ale som ZA
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » ned 13. říj 2013 8:45:10

jak jsi na tom s časem dneska od 19:00 - 23:00?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » ned 13. říj 2013 13:23:02

Dnes mám nočnú. Takže nemôžem, navyše mi v noci crashol win, takže mám o zábavu postarané :(
Tofifee

Příspěvekod Tofifee » ned 13. říj 2013 13:40:53

Počul som volakoho spomenúť,že Sargy afkoval počas raidu,tak som si dovolil ho obhajovať.Afkoval kvôli mne,lebo mi išiel otvoriť,nech sa dostanem ku nemu do baráku a čo viem,tak Joulovi písal,tak by sa malo o tom "afkovaní vedieť".Videl som gameplay naživo,takže by som mu šancu určite dal,či už na ďalší test raid,to už nehám na leadra ;)
arwyn
Class:: Warlock

Re: Sarger Prot/Retri Paladin [TEST//]

Příspěvekod arwyn » pon 14. říj 2013 18:55:52

paladinov sice je treba, ale ak spravne pocitam, zarucit svoju ucast vies raz za 3 tyzdne = zarucit ucast beriem ako byt pripraveny pred raidom 17:55 , s pripravenymi flaskami, potionmi, reagentmi a vsetkym ostatnym potrebnym. Co ak prides 18:30 pramo na raid jednoducho nestihas... zbytocne by tvoje meskanie aj pridavalo pracu leadrom...

nie je to nic osobne, ale pre nedostatok casu cervena
Obrázek
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pon 14. říj 2013 21:17:11

17:55 pred ICC viem byt na 100% každý tretí týždeň, to je pravda, ale tiež si viem zariadiť ten ďalsí (keď píšem možne meškanie) týždeň, že pôjdem z roboty skôr, a tým pádom by som mal byť doma o tej ... 17:40 cca.

Ten čas je vždy flexibilny, ak by niekto súhlasil z kolegov, viem si tiež vymeniť smenu, atď, to už by som proste nejak poriešil ja. Čo sa týka tretieho týždňa, tak to by som asi fakt nevedel prísť. Možno niekedy.

Po rozhovore s Athenom, a na jeho návrh že by sme sa v tých raidoch občas prestriedali (main, sekundar), som písal tú moju dostupnosť (aj to čo sa týka main raidu). On mi spomínal pár vecí, a na základe toho som si podával prihlášku.
Athena

Příspěvekod Athena » čtv 17. říj 2013 23:08:06

Poslední testraid - NEDĚLE 20:00 Craftyho skupina.
Athena

Re: Sarger Prot/Retri Paladin [TEST/POHOVOR/]

Příspěvekod Athena » ned 20. říj 2013 21:55:24

POHOVOR Středa 20:00
Janclik

Re: Sarger Prot/Retri Paladin [TEST/POHOVOR/]

Příspěvekod Janclik » úte 22. říj 2013 11:19:05

Vím že je to k ničemu ale PROTI
Důvody:
raid time (chci vidět jak si bude týpek co 3 týdný přehazovat směnu a v práci řekne jdu hrát wowko...) výmluvy jako já si to zařídím už tu taky byly nikdy si to nikdo nezařídil ne dýl než na 2 měsíce.
Taky nevidím nikde důvod proč chceš odejít z guildy kde si teď? Nedělájí pro tebe dost? U nás ti nikdo iteamy pro alta do ofspecu na lfg raidech krást nebude.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”