Afterlady-PVE Combat Rogue [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Afterlady
Class:: Rogue

Afterlady-PVE Combat Rogue [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Příspěvekod Afterlady » sob 02. lis 2013 0:11:35

Nick: Afterlady
Class/ main spec: Rogue (pve combat) PVP Assa/sub
Věk:20
GearScore: asi 5900+
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Afterlady
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Tak u této hry jsem už strávil nějaký ten pátek. Začínal sem na Narniasu poté odchod na offi ( Al´akir, Stormscale), kde jsem byl vlastne kousek TBC potom celé Wotlk a chvíli Cata (což me ale naprosto přestalo bavit). Během toho jsem ještě občas popinkával na twinstaru hlavně na hordě rogue ... za svou éru serveru jsem prošel všechny Wotlk raidy hlavně aktuálně ICC 10/25 normal/HC ... Což ale převážně s worldem občas nějaká ta guilda atd ... Hlavně celkově taktiky atd nejsou u mě žádný problém jelikož z offi si ještě vše pamatuju a hlavně jen naprostý hlupák by tyto taktiky neznal ... ve srovnání s TBC.

Váš raid time? On ten čas je u mě podle potřeby samozřejmě raid time budu bez problému zvládat maximálně čtvrtky podle rozvrhu na výšce ... jelikož trávím každý den 200km v autě z domu do školy a z5 a končím okolo 5 tak bych to měl stíhat ale.

Definujte svůj PvE skill: Doufám že nechcete theorycraft atd ... rozhodně taktiky ovládám rotace taky, jsem týmový člověk takže asi takto ... občas trošku rager ale rozhodně to nepocítíte vy ale maximálně nějaká část mého pokoje :P

Vypište svůj progress na Twinstaru: Jak jsem již zmínil tak celý Wotlk jak tady na twinu tak na offi + nějaká ta exp z Cata což by se mohlo hodit do budnoucna

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/r/11h703b/5 Aktuálně z raidu nemám ale jinak používám základný addony jako je DBM, Omen, PAB, Snowfall key press atd... btw to DPS tam neberte až tak vážně spíše to je screen z takového pobrnkávání si. Jinak skusím zajít ještě nejaký to tocko abych měl třeba něco z fightu když by bylo třeba.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tak rozhodně různé fora atd hlavně ale youtube.com a taky vždy to bylo nějaká otázka na známé lidi jestli je to tak jak si myslím atd atd ... za tu dobu už trošku ovládám svou class takže si myslím že to není takový problém... Ale samozřejmě v guildě je výhoda že lidi mají větší exp například o aktuální problematice atd a poradi jak využít nového Bugu :P

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Názvy nevím :P Jednou jsem byl v SFU za bývalý char Yoloslut. Potom jsem ale bez jakéhokoli udání důvodu leavnul takže k tobu bych se rád vyjádřil. Jednalo se o to že za 1. postava mi byla od Yola převedena na acc takže se neleavnula guilda, já jelikož jsem v té době vůbec ne PVEčkoval tak pro mě bylo blbé být u Vás až potom sem zjistil že tam byl jako PVP... Zároven jsem tenkrat trošku omezoval WoW a chtěl jsem zkončit tak možná proto...

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Tak kdo by o Vás nevěděl ?:D

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jelikož už dlouho mě ruzní lidi přemlouvají at jdu do nějaké guildy atd... napíšu prihlášku kde dokonce ještě hodím něco ve stylu proč sem odešel ze SFU (jelikož nic moc kolektiv) někdy je to ale taky pochopeno jen na Vás jenže já si názvy ostatních guild nepamatuju takže to hážu obecně :D btw... nejlepší možná výmluva ... když je chyba na tvé straně hod to na druhé :( ... Samozřejmě vím že u Vás je kolektiv celkem bez problémů, kdyby nebyl tak tu nejste

Koho znáte v <SFU> ? Tak určitě lidí bude vícero ... hlavně už dlouhou dlouhou dobu lamičku Enforcera aktuálně Exforcer :P pak pokud vim tak je u Vás Tofifee

Co nám můžete nabídnout? Týmového hráče, kvalitní dodržování taktik a rotace z čehož by postupně mohli být i nějaký ty čísla, mladý a občas možná i zabavný klučina :P

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano/Ano/Ano

Vypište svoje alty (stačí level 80):

Yososuxqt - Shaman/Elemental/5800 pve/6kpvp jak je čas
Yososux - Paladin/Retri/ 5800 pvp for fun ... neumím :D dostal sem od enfa

Napište nám něco o Vás: Jen ve zkratce, studuju Management se zaměřením na psychologii, mám rád sport a odreagovat se u WoW. Naštěstí mám přítelkyni uz 5 let takže mi tuto dětskou hru stále toleruje ač se jí občas divím když tady nadávám na Enfa :P ...

No rozhodně Vám děkuji za Čas který ste věnovali mé přihlášce a doufám že aspon někoho zaujmu a dostanu možnost Vám ukázat že jsem kvalitní hráč a že i mě si můžete oblíbit.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Afterlady-PVE Combat Rogue

Příspěvekod Crafty » stř 06. lis 2013 18:45:20

Proc by jsme ti meli dat dalsi sanci?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Afterlady

Příspěvekod Afterlady » stř 06. lis 2013 22:20:09

Dobře položená otázka, myslím si že důvodů je víc ale pokud vyzdvihnu ty hlavní tak :

1. Předtím jsem byl v PvP sekci a hlavně nebyl sem přijatý já k vám ale oomie respektive Yoloslut. Teď se hlásím k Vám JÁ Afterlady !!!

2. Mám zkušenosti, které určitě do guildy vaší míry patří a přeci jen chcete aby Vás reprezentovali nejlépe ti nejlepší a hlavně lidi kteří na sobě makají

3. Nabízím Vám sebe ... ne jen Afterlady jako postava ale sebe jako člověka, hráče, a hlavně TÝMOVÉHO hráče.

Samozřejmě je to na Vás zda mě přijmete do svého kolektivu nebo ne ale určitě by to pro mě bylo poctou raidovat s Vámi a taky Vás reprezentovat na úrovni.

Doufám že takhle stači a určitě pokládejte postupně další a další otázky které na mě máte.

Děkuji
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » čtv 07. lis 2013 1:01:58

Jak nam chces dokazat ze splnujes 2. princip guildy (loajalita) ??
Jak myslis ze ti to unas dlouho vydrzi?

Jel bys na guild sraz nebo by sis vymyslel nejakou vyhovorku?

V jakem bydlis meste? byl bys ochoten jeste pred prijetim do guildy se s nekym z nasi guildy setkat osobne?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Afterlady

Příspěvekod Afterlady » čtv 07. lis 2013 21:38:44

Crafty píše:Jak nam chces dokazat ze splnujes 2. princip guildy (loajalita) ??
Jak myslis ze ti to unas dlouho vydrzi?

Jel bys na guild sraz nebo by sis vymyslel nejakou vyhovorku?

V jakem bydlis meste? byl bys ochoten jeste pred prijetim do guildy se s nekym z nasi guildy setkat osobne?

Takže v rychlosti :

1. Loajalni jsem, nemám důvod a potřebu se vykašlat na nějakou guildu hlavně z toho důvodu že jsem ,,vyspěl´´ k tomu že hrát PvE chci a narovinu chci jít do guildy kde to má smysl a kde vím od Enforcera jak to funguje atd atd ...

2. Jak dlouho to vydrží tak narovinu do té doby než definitivně zkončím s wow ... což si myslím že možná dřív se rozpadne guilda :D než že skonččím :D nemám potřebu už nikam přecházet odcházet atd ... takže to je asi odpověď možná čekáte něco jiného ale narovinu každy jednou zkončí

3. Tak guild sraz s tím nemám určitě problém ale narovinu pojedu když budu moct ... mimo wow a školy řeším určité projekty s kterými je hodně práce takže pokud to budu vědět dopředu a nic do toho naráz nespadne proč se nejet pobavit s no-liferama a něco nepopít ? :D Debilní výmluvy nemám :D vždy jen oprávněné odůvodnění :P

4. Bydlím ve Zlíně, studuji v Brně (kde jsem út,st,čt) s někým se klidně sejdu a třeba ho dostanu do nějakýho svého businessu :D ... ale nejlépe mi povinně pošlete enforcera do Zlína :D
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 08. lis 2013 9:30:09

PRO, ale velmi dulezite pro nas bude enfovo doporuceni

Pokud projdes pohovor proběhne ve zline v patek vecer
Obrázek
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » sob 09. lis 2013 1:14:27

Suverejne jedna z najlepších rogue na twinstar scene t2rele season, ale aby nebol namyslený hral som aj s lepšímiˇ :D ,ak využiješ svoj potenciál i v prospech guildy som ZA test raid
KiDMAN
Class:: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod KiDMAN » úte 12. lis 2013 22:31:15

Jestli je to ten hodný rypáček se kterým jsem si nedávno psal chvíli na Deffenderu tak jsem PRO.
Arowist

Příspěvekod Arowist » čtv 14. lis 2013 23:28:15

Kdybych v sode nezazil Ladouse za rogunu tak bych si do tedka myslel, ze roguny nejsou od toho aby dmgovali. Ale aby jen nastrelovali a brali itemy.
Proti, sice failu moc nebylo, ale za dps nic moc
Revilo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Revilo » pát 15. lis 2013 23:23:37

http://tinypic.com/r/906b04/5

Čakám na odpoveď...
Blokong
Class:: Shaman

Příspěvekod Blokong » sob 16. lis 2013 23:49:16

Bylo u nás dříve pravidlo, že kdo jednou leavne už se do guildy nevrátí.A porusovalo se jen u "vyjimecnych" lidi.Dps nebylo podle referenci tez nejak uzasne....Z toho mi vychazi proti.
Praedator
[ SFU Clen ]
Class:: Hunter

Příspěvekod Praedator » ned 17. lis 2013 0:33:14

Bol som s ním včera (bol aj Revilo a Božka) ICC 10 a z ničoho nič leavol, bez nejakého vysvetlenia... + jedna čudná situácia, keď nejaký típek spamoval world, že za tvoju adresu dá 10 000 KČ... Spýtal som sa ho, čo si mu spravil a on mi odpísal, že si mu ukradol nejaké postavy, nevravím, že je to pre mňa teraz sväté písmo, ale pre nič za nič si to podľa mňa nevymyslel, takže by som celkom rád počul nejaké vysvetlenie... jo a kým sa to nevysvetlí (aj to ICC + ten troll z worldu) tak som veľmi výrazne PROTI
Obrázek
Arowist

Příspěvekod Arowist » pát 22. lis 2013 9:11:02

PROTI
1. podle mě má roguna tahat mnohem více
2. Na raidě jsem mu vytknul při raidě, že ignoruje forko a neodpovídá. Jeho odpověď byla, že to vysvětlil na TS.. Komu to vysvětlil netušim. Ale když ani Joul nezná jeho výmluvu tak je to špatné. Podle mě když tu byla položená otázka, tak by se na ni mělo odpovědět tu
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 22. lis 2013 10:28:50

jestli jsi to řešil na TS s někým, tak je jeho i tvoje zopdovědnost, že to tu nenapsal, ale prvotně se má odpovídat zde, jsem ochotný uvěřit důvodům co jsi psal, ale to pouze za předpokladu, že se nebudou opakovat, co se týče DPS, prosil bych o prověření Salumáka z WOL a případně GG pokud se utrhne od práce... za sebe bych ti šanci na pohovor dal, ale pokud se dostanše, tak budeš pod drobnohledem...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Salumaee
[ SFU Clen ]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Salumaee » sob 23. lis 2013 15:03:39

Zkoumal jsem dmg na WoL a v udrzovani buffu/debuffu sem nepostrehl zadny zasadni problem, akorat sem si vsiml ze nedavas ToT na cd, proc ?
A k tomu dps nedokazu posoudit nevim jaky ma eq (na armory PvP eq), ale neocekavejte nejaky zazraky od combat roguny dokud nema 100% armorPen.
GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » ned 24. lis 2013 19:48:40

A kde ze presne mas ten char, za ktery se k nam hlasis? Sice jsem byl delsi dobu offline ale postavu Afterlady nevidim ani na armorech ani ingame do friendu si ji pridat nemuzu... pokud se to nevysvetli uzavru prihlasku + o vikendu bych si s tebou jeste rad pokecal na tsku, jeste sme spomu nemeli tu cest hovorit :d
Afterlady

Příspěvekod Afterlady » úte 26. lis 2013 19:49:53

Takze pokud to vezmu v rychlosti. Ano odpověděl sem na to hodně lidem na TS... proč jsem odešel z ICC world 10 ? Protože hold přitelkyně něco potřebovala a přece jen ja to ICC sel jen for fun psal sem pernikovi tenkrat ze se mi az tak nechce.

Točim malo ? Tak promin ale hold combat rogue taha s full gearem a ještě k tomu by to chtělo trošku mele support ale o to nejde stejne v raidu neni problem s DPS si myslim. Točit se začne.

K tomu neobnovovani ToT v posledni době nevim proč ho dam třeba 3x a bugne se, po bossovi musim jit relog a je zase vše ok. Nevim jestli je to jen můj problém nebo i jiné roguny.

Btw Geegee mam nick aktuálně Shdance (spamovali me něktečí lidi pořád) a k tomu jsem to měl zadarmo. Kdyby cokoli tak napiš in game nebo tady a ja budu hned odepisovat.
Afterlady

Příspěvekod Afterlady » úte 26. lis 2013 19:59:07

Jeste k tomu postavu mam porad stejnou pouze jsem zmenil nick at nedojde k nedorozumeni
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 27. lis 2013 4:52:07

A napísal si aspoň niekomu, že ideš off? Lebo buď ten, komu si to napísal, tak to nepovedal ostatným, alebo si šiel čislo "Alt+F4" - a ak to bolo to 2., tak myslím, že tých pár písmen by ťa nezabilo...
Obrázek
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » stř 27. lis 2013 7:37:41

udělal bych to takto, ve čtvrtek doraž standartně na raid, (kdyby náhodou jsme tě vzali, tak GP si napíšu na papír), a jak s tebou chce GG o tomto víknedu mluvit, tak bych to rovnou rozšířil na pohovor, domluvte se kluci ušatý, kdy můžete oba :-)
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Afterlady

Příspěvekod Afterlady » stř 27. lis 2013 13:45:02

Geegeeho se snazim vychytat ve hre uz dlouhou dobu da se rict od doby co jsem podaval prihlasku ho mam ve friend listu a cekam jen kdy dojde online. Takze snad se nam to konecne podari.

Predator tak pernik pokud vim vedel ze jdu off ale ano priznavam svou chybu ... jak je na predeslem screenu videt alt f4 jsem nedal jelikoz jsem castil HS. Jen chci dodat takova situace se u me opravdu nestane. Nemam duvod kor s vama s guildou s radosti chodim. Posledni 2 testy jsem valil ze skoly z Brna 200 km/h abych to stihl takze jsem dojel vzdy tak 17:45 lognul bezel do icc rychle si neco uvaril a valil s vama raid.
Jak uz jsem rekl bude mi cti s vami byt v guildy a reprezentovat Vas nejen ve hre ale taky v PVP.
Anabizimvam sebe jakozto hrace wow.
Btw geegee napis jak se muzem spojit nebo tak popripade i real se muzem sejit pokud nejsi z moc daleka.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » čtv 28. lis 2013 4:52:32

Ja medzi "alt+f4" radím aj to, keď proste niekto odíde bez slova, napriek tomu, že to Pernik vedel od začiatku (čo už je zase jeho chyba, že ťa bral, lebo ak viem, chcelo sa ísť čo najviac bossov), ale aj tak by ťa podľa mňa nezabilo, keby si to napísal :) ... 2. vec, je pekné, že, ako vravíš, to s nami nespravíš, ale pre nás v guilde je celkom dôležité, čo si o nás "World" myslí, a ja myslím, že SFU má zatiaľ celkom solídne meno, ale hráč, ktorý by si takto "nevážil" world a povedal by si, že leavne, lebo "šak čo, je to len world", tak to potom kazí mienku na nás, takže ak ku nám chceš ísť, tak takéto ťahy by som si na tvojom mieste odpustil...

PS: radšej o päť minút neskôr a celý, ako nikdy, takže bacha na tie vysoké rýchlosti :D (ale nie že by som nevedel, o čom vravíš :D )
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 29. lis 2013 0:42:38

Obrázek
Obrázek
GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » pát 29. lis 2013 21:45:53

Afterlady píše:Geegeeho se snazim vychytat ve hre uz dlouhou dobu da se rict...

No problem je v tom ze si me mohl posledni mesic vychytat jenom o vikendu a to jsem byl online jeste velice stroze, pokud budes online nekdy o tomto vikendu, tak si te vychytam sam a pobavime se o par vecech na tsku, budu se na tebe tesit :-3

pokud se zase nestacime stretnout o vikendu, napisu ti na sebe nejaky kontakt, at uz konecne muzeme postoupit s tou prihlaskou trochu dal, je tady koneckoncu uz hodne dlouho

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”