Class/ main spec: Rogue (pve combat) PVP Assa/sub
Věk:20
GearScore: asi 5900+
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Afterlady
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Tak u této hry jsem už strávil nějaký ten pátek. Začínal sem na Narniasu poté odchod na offi ( Al´akir, Stormscale), kde jsem byl vlastne kousek TBC potom celé Wotlk a chvíli Cata (což me ale naprosto přestalo bavit). Během toho jsem ještě občas popinkával na twinstaru hlavně na hordě rogue ... za svou éru serveru jsem prošel všechny Wotlk raidy hlavně aktuálně ICC 10/25 normal/HC ... Což ale převážně s worldem občas nějaká ta guilda atd ... Hlavně celkově taktiky atd nejsou u mě žádný problém jelikož z offi si ještě vše pamatuju a hlavně jen naprostý hlupák by tyto taktiky neznal ... ve srovnání s TBC.
Váš raid time? On ten čas je u mě podle potřeby samozřejmě raid time budu bez problému zvládat maximálně čtvrtky podle rozvrhu na výšce ... jelikož trávím každý den 200km v autě z domu do školy a z5 a končím okolo 5 tak bych to měl stíhat ale.
Definujte svůj PvE skill: Doufám že nechcete theorycraft atd ... rozhodně taktiky ovládám rotace taky, jsem týmový člověk takže asi takto ... občas trošku rager ale rozhodně to nepocítíte vy ale maximálně nějaká část mého pokoje

Vypište svůj progress na Twinstaru: Jak jsem již zmínil tak celý Wotlk jak tady na twinu tak na offi + nějaká ta exp z Cata což by se mohlo hodit do budnoucna
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/r/11h703b/5 Aktuálně z raidu nemám ale jinak používám základný addony jako je DBM, Omen, PAB, Snowfall key press atd... btw to DPS tam neberte až tak vážně spíše to je screen z takového pobrnkávání si. Jinak skusím zajít ještě nejaký to tocko abych měl třeba něco z fightu když by bylo třeba.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tak rozhodně různé fora atd hlavně ale youtube.com a taky vždy to bylo nějaká otázka na známé lidi jestli je to tak jak si myslím atd atd ... za tu dobu už trošku ovládám svou class takže si myslím že to není takový problém... Ale samozřejmě v guildě je výhoda že lidi mají větší exp například o aktuální problematice atd a poradi jak využít nového Bugu

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Názvy nevím

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Tak kdo by o Vás nevěděl ?:D
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jelikož už dlouho mě ruzní lidi přemlouvají at jdu do nějaké guildy atd... napíšu prihlášku kde dokonce ještě hodím něco ve stylu proč sem odešel ze SFU (jelikož nic moc kolektiv) někdy je to ale taky pochopeno jen na Vás jenže já si názvy ostatních guild nepamatuju takže to hážu obecně

Koho znáte v <SFU> ? Tak určitě lidí bude vícero ... hlavně už dlouhou dlouhou dobu lamičku Enforcera aktuálně Exforcer

Co nám můžete nabídnout? Týmového hráče, kvalitní dodržování taktik a rotace z čehož by postupně mohli být i nějaký ty čísla, mladý a občas možná i zabavný klučina

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano/Ano/Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Yososuxqt - Shaman/Elemental/5800 pve/6kpvp jak je čas
Yososux - Paladin/Retri/ 5800 pvp for fun ... neumím

Napište nám něco o Vás: Jen ve zkratce, studuju Management se zaměřením na psychologii, mám rád sport a odreagovat se u WoW. Naštěstí mám přítelkyni uz 5 let takže mi tuto dětskou hru stále toleruje ač se jí občas divím když tady nadávám na Enfa

No rozhodně Vám děkuji za Čas který ste věnovali mé přihlášce a doufám že aspon někoho zaujmu a dostanu možnost Vám ukázat že jsem kvalitní hráč a že i mě si můžete oblíbit.