Class/ main spec: Druid - Balance
Věk: 22
GearScore: cca 6k v bala a 6,1 ve feralu (PvP nevedu)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Sherin Sherin
FPS: Jak kdy ale pohybuji se tak 40-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
- To už je dávno, pradávno.. Začínal jsem na offiku od Vanilly po WotLK (ToC). Po kratší pauze jsem se vydal na Narnias a nyní přes rok kotvím zde na Twinstaru, sem jsem přišel někdy na UD sezoně a tahám to zde až doposud a samozřejmě chci tahat dále, souběžně s Twinstarem semtam když mne chytne druhá míza se mrknu aji na offik kde mam Disco priesta

Váš raid time?
- V tuto chvíli těžko říci, jelikož od 6. ledna nastupuji do nové práce, nejsem si jist jak to bude s šichtami, nicméně předběžně bych měl jet na 3 šichty tudíž bych tu mohl být jednou za 3 týdny a to od pondělka do neděle 18:00-23:00
Definujte svůj PvE skill:
- Horší otázku jsem snad v životě neměl

Vypište svůj progress na Twinstaru:
- Jak jsem vypisoval výše Vanilla - WotLK na offi a tuna UD - současnost, s bývalým mainem (H-Pala) togc 10/25 insanity, herald 10/25, immortal etc

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
- TukUI (Eclipse repack) a DBM víc nepotřebuji, v tukui najdu vše co potřebuji a dbm tak pro jistotu

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
- vesměs google.com, dost věcí z elitejerks, molten wow, k wowku asi tak nějak offiko stránky, wowhead a tak

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
- Uff tak to asi nezmáknu, protože dříve jsem hrával všechny classy a pomáhal různým low guildám.. z těch posledních nebo důležitých to je Meritum Sacrum první pořádná guilda, která se rozpadla, posléze The Fire Clan kde jsem byl vyhozen za neaktivitu v době maturity, Mizerové kde mi "nevyhovoval" progress, Exalted - pauza od wow a do nynějška Mizerové kde jsem nechal staré přátele ale poslední dobou opět zbytečně pokulhává progress a osazenstvo mi již nevyhovuje jako tomu bylo dříve
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
- World
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
- Postesklo se mi po hard raiding guild, chtěl bych něčeho dosáhnout a myslím, že bych toho mohl dosáhnout právě s vámi
Koho znáte v <SFU> ?
- Oficiálně nikoho, ale myslím, že se tam určitě někdo najde s kým jsem dříve hrával
Co nám můžete nabídnout?
- Balance sovičku, co si nebere servítky a svým hurikánem Karlem zničí vše co mu bude stát v cestě nebo feral medvídka, který mile rád kouše a když se rozběsní, tak se ani Rambo nestačí divit. Popřípadě mám ještě Resto gear, který leží v bance jelikož jsem si pořídil altika a na něm chci mít Cat/Resto.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
- Samozřejmě
Vypište svoje alty (stačí level 80):
- Sherine - Druid, Feral(cat)/Resto obě kolem 5,5k gs, aktivita jako s mainem
Napište nám něco o Vás:
- No tak jsem Ondra, je mi 22 let pracující, mezi záliby patří wow, w3, LoL, fotbal, florbal, běh. Jako koníčky se dá považovat wow, běh, tvorba a design webových stránek. Prozatím bydlím s rodiči (proč utrácet za svoje když mohu být za levno doma)