SHERIN - Druid[NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Sherin
Class:: Druid

SHERIN - Druid[NEPRIJATY]

Příspěvekod Sherin » úte 31. pro 2013 17:16:46

Nick: Sherin
Class/ main spec: Druid - Balance
Věk: 22
GearScore: cca 6k v bala a 6,1 ve feralu (PvP nevedu)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Sherin Sherin
FPS: Jak kdy ale pohybuji se tak 40-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
- To už je dávno, pradávno.. Začínal jsem na offiku od Vanilly po WotLK (ToC). Po kratší pauze jsem se vydal na Narnias a nyní přes rok kotvím zde na Twinstaru, sem jsem přišel někdy na UD sezoně a tahám to zde až doposud a samozřejmě chci tahat dále, souběžně s Twinstarem semtam když mne chytne druhá míza se mrknu aji na offik kde mam Disco priesta :)

Váš raid time?
- V tuto chvíli těžko říci, jelikož od 6. ledna nastupuji do nové práce, nejsem si jist jak to bude s šichtami, nicméně předběžně bych měl jet na 3 šichty tudíž bych tu mohl být jednou za 3 týdny a to od pondělka do neděle 18:00-23:00

Definujte svůj PvE skill:
- Horší otázku jsem snad v životě neměl :D Troufnu si říci, že druida ovládám při nejmenším obstojně, ale rád se přiučím novým věcem, pokud nějaké jsou :)

Vypište svůj progress na Twinstaru:
- Jak jsem vypisoval výše Vanilla - WotLK na offi a tuna UD - současnost, s bývalým mainem (H-Pala) togc 10/25 insanity, herald 10/25, immortal etc :)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
- TukUI (Eclipse repack) a DBM víc nepotřebuji, v tukui najdu vše co potřebuji a dbm tak pro jistotu :)
Obrázek

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
- vesměs google.com, dost věcí z elitejerks, molten wow, k wowku asi tak nějak offiko stránky, wowhead a tak :)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
- Uff tak to asi nezmáknu, protože dříve jsem hrával všechny classy a pomáhal různým low guildám.. z těch posledních nebo důležitých to je Meritum Sacrum první pořádná guilda, která se rozpadla, posléze The Fire Clan kde jsem byl vyhozen za neaktivitu v době maturity, Mizerové kde mi "nevyhovoval" progress, Exalted - pauza od wow a do nynějška Mizerové kde jsem nechal staré přátele ale poslední dobou opět zbytečně pokulhává progress a osazenstvo mi již nevyhovuje jako tomu bylo dříve

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
- World

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
- Postesklo se mi po hard raiding guild, chtěl bych něčeho dosáhnout a myslím, že bych toho mohl dosáhnout právě s vámi

Koho znáte v <SFU> ?
- Oficiálně nikoho, ale myslím, že se tam určitě někdo najde s kým jsem dříve hrával

Co nám můžete nabídnout?
- Balance sovičku, co si nebere servítky a svým hurikánem Karlem zničí vše co mu bude stát v cestě nebo feral medvídka, který mile rád kouše a když se rozběsní, tak se ani Rambo nestačí divit. Popřípadě mám ještě Resto gear, který leží v bance jelikož jsem si pořídil altika a na něm chci mít Cat/Resto.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
- Samozřejmě

Vypište svoje alty (stačí level 80):
- Sherine - Druid, Feral(cat)/Resto obě kolem 5,5k gs, aktivita jako s mainem

Napište nám něco o Vás:
- No tak jsem Ondra, je mi 22 let pracující, mezi záliby patří wow, w3, LoL, fotbal, florbal, běh. Jako koníčky se dá považovat wow, běh, tvorba a design webových stránek. Prozatím bydlím s rodiči (proč utrácet za svoje když mohu být za levno doma) :D Jsem svobodný, semtam dost ouchejl :D nepiju, nekouřim nefetuju, mám rád pejsky a já nevim co ještě :D Je semnou kopa srandy pokud se člověk špatně netrefí a musím přiznat že jsem někdy náladový, tudíž i dost ostrý pokud mne někdo i neumyslně urazí. Co víc říct.. asi nic, co budete potřebovat, tak se ptejte ;)
Yoshimo

Re: Sherin - Bala/Feral(bear)

Příspěvekod Yoshimo » úte 31. pro 2013 20:11:59

Proc si me nekontaktoval, ze chces do guildy, co te k tomu vedlo, ze sis podal prihlasdku prave k nam
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Sherin

Příspěvekod Sherin » úte 31. pro 2013 20:25:39

tak pokud se dobře pamatuji, tak jsem tě kontaktoval tak před 6 dny ve čtvrtek tuším :) co mě k tomu vedlo, servery se spojili a vypadáte jako slušná guilda co by mi mohla dát to zázemí, které bych ši přál
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » úte 31. pro 2013 20:36:40

Jo to bylo nez padnul server? posledni dobou mi psalo hodne lidi, takze se omlouvam za zmatky.

Prihlaska vypada dobre. hodime spolu rec? ale spis asi bych to videl zitra kolem cca 22 vecer. muze byt? spis se te optam ohledne druida.
co se tyka test raidu, rad bych kdyby si vydrzel do pristiho tydne. Nebude ti vadit, kdyz to bude az za tyden?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Sherin

Příspěvekod Sherin » úte 31. pro 2013 22:20:03

Určitě, sice jsme se o tom bavili ingame, ale nemám problém, jen doufám, že tu budu, samozřejmě se vynasnažím :) a s tím test raidem uvidím jak to bude s tou šichtou no
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 01. led 2014 13:56:31

Dal bych ti sanci an test raidu, PRO
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Arowist
Class:: Priest

Příspěvekod Arowist » stř 01. led 2014 14:37:32

Přihláška moc pěkná, ale nejsem si jist jestli je nám dobrý člověk, který může na raid každý třetá týden.

Sherin píše:Váš raid time?
- V tuto chvíli těžko říci, jelikož od 6. ledna nastupuji do nové práce, nejsem si jist jak to bude s šichtami, nicméně předběžně bych měl jet na 3 šichty tudíž bych tu mohl být jednou za 3 týdny a to od pondělka do neděle 18:00-23:00
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 01. led 2014 22:27:53

Posunut na test raid.
uvidime jak to bude s praci.
Pristi tyden 9. ledna.
Nick Joul nebo Dropluk
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: SHERIN - Druid

Příspěvekod Crafty » pát 03. led 2014 2:47:43

Pokud si zaridis smeny jsem PRO, jinak budu muset byt bohuzel PROTI
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Sherin

Příspěvekod Sherin » pát 03. led 2014 10:17:26

Před pár minutami jsem měl rozhovor s vedoucím a to co jsem napsal platí, šichty na 3 směny tudíž 1 z 3 týdný bych hrál, tudíž to nemá zřejmě smysl. Hlavním faktem stáhnutí přihlášky je, že jsem si něco vyříkal u Mizerů a zkusíme to pozdvihnout společně. Přeji vám mnoho uspěšných raidů i mnoho hezkých chvil v životě. Stahuji přihlášku a prosím o LOCK. Děkuji
arwyn
Class:: Warlock

Příspěvekod arwyn » pát 03. led 2014 12:13:49

Ahoj, a vela stastia =)
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”