Class/ main spec: Feral dps
Věk: 19
GearScore: 6271
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Nomey
FPS: 30-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrám už približne 4 roky, začínal som na rôznych funoch a instantoch pretože sa mi nikdy nechcelo expiť. Hrával som prevažne pvp za rôzne classy a stal sa zo mňa pravdupovediac multiclasser. Neskôr som chcel vyskúšať hrať PvE na serveri, kde bossovia aj fungujú ako majú a tak sa začala moja kariéra na TS. Svoju prvú postavu som vyexpil asi na 40 level a pomerne rýchlo ma to prestalo baviť...Tak som ju predal za pár hviezd. Svoj prvý 80 level som si vlastne zaobstaral štýlom, že som kupoval v aukcii postavy pod cenou a predával ich drahšie. Približne v tretine ulduar sezóny som sa dostal do TFC ako main disco priest, zložil valanyr a hrával som ho dá sa povedať až do teraz pod nickom Fairen. Avšak priest mi postupom času už nemá z hľadiska PvE zábavy čo ponúknuť a neláka ma ani na "již brzy" pripravovanom Cataclysm serveri. Hľadal som teda výzvu a myslím, že najväčšou z nich je zvládnutie feral druida v PvE. Taktiež sa mi páči jeho perspektíva na Cata.
Váš raid time?
Na raidy sa môžem dostaviť prakticky hocikedy v týždni od tých 15-16:00 až do kedy je potreba, piatky/soboty večer podľa situácie a v nedeľu kedykoľvek.
Definujte svůj PvE skill:
Uvedomujem si, že za druida nemám raidovacie skúsenosti aké sa povedzme od zvládnutia ferala vyžadujú a aké očakávate pochopiteľne aj vy. Som však zvyknutý si rýchlo osvojiť všetko potrebné pre zvládnutie akejkoľvek classy behom pár dní na slušnej úrovni vďaka multiclass pvp. Momentálne nadmgujem približne 10 mega na dummy za deň pre osvojenie si "rotácie" a snažiť sa zvyknúť reagovať na kopu nepríjemných situácii ktoré sa u ferala vyskytujú. Nemôžem samozrejme sľúbiť že budem behom pár dní best feral galaxy, ale rád sa o to aspoň pokúsim. Záleží na vás, či mi dáte šancu

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx: Full clear
Ulduar: Full clear vrátane všetkých dostupných hardmode
ToGC: Realm First na vtedajšom Phobose
ICC:
Normal 10/25 Full clear
HC 10/25 11/12
Lich Kinga na 25 HC som pár krát progressoval ešte s Immortal Outlaws a 10 HC taktiež no bohužial som nikdy nebol pri reálnom slaine

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

DBM - addon predpovedajúci budúcnosť
Omen - sledovanie aggra
Pitbull - unit frame
SBF - úprava zobrazovania buffov/debuffov
Sexy map - kozmetika
Dominos - úprava barov
Recount - fap time
Grid - raid frame
Debuff Filter - tracker bleedov a SR (Áno existujú možno lepšie addony ale DF mi úplne vyhovuje a účel má rovnaký ako napr. badkitty)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Elitistjerks
Molten forum
Občas sa dačo nájde aj na TS fóre
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
The Fire Clan - Guilda začala umierať asi v trištvrtine ToC obdobia, keď zopár hráčov začalo skúšať offi servery alebo nechodili na raidy z dôvodu na pohľad nekonečnej sezóny a jej "náročnosti". Začal sa teda zúfaly nábor do main raidu, aby sa vôbec zložil a nebral sa zároveň nejak ohľad na kvalitu nových hráčov, čo malo za následok príchodom ICC sezóny úplny prepadák v progresse, na ktorý sme dovtedy neboli zrovna zvyknutí. Čoraz viac pôvodných členov hrávalo na offi alebo skončili s wow úplne. V guilde som už takmer nikoho nepoznal, kvalita raidov miestami horšia ako na world raide. Uvedomil som si teda, že ma tu už vlastne nič nedrží.
Immortal Outlaws - Rozpad kvôli prechodu na offi. Tu nemám moc čo napísať keďže som bol v guilde asi necelé dva mesiace.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World, forum, Dalaran.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hľadám pevné zázemie v guilde na úrovni s nejakou tou históriou na TS a perspektívou do budúcnosti na Cata + sa mi páči prístup k prihláškam a pečlivom vyberaní nových členov + vyhovujúci raid time.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Hráča, ktorý už má na twine čo to odohraté a zažité, snahu o zlepšovanie,triezvy poľhlad na vec, aréna parťáka niekomu z guildy (

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno mám.
Vypište svoje alty:
Fhelynez - Mage - Frost: len na občasné pvp
Napište nám něco o Vás:
Volám sa Maroš, pochádzam z Bratislavy, rád počúvam hudbu kde sa len dá, snowboardujem,v lete hrávam futbal alebo basketball, tolko v skratke