Nomey - Druid[TEST/TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Nomey
Class:: Druid

Nomey - Druid[TEST/TS/PRIJATY]

Příspěvekod Nomey » stř 29. led 2014 15:38:58

Nick: Nomey
Class/ main spec: Feral dps
Věk: 19
GearScore: 6271
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Nomey
FPS: 30-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

WoW hrám už približne 4 roky, začínal som na rôznych funoch a instantoch pretože sa mi nikdy nechcelo expiť. Hrával som prevažne pvp za rôzne classy a stal sa zo mňa pravdupovediac multiclasser. Neskôr som chcel vyskúšať hrať PvE na serveri, kde bossovia aj fungujú ako majú a tak sa začala moja kariéra na TS. Svoju prvú postavu som vyexpil asi na 40 level a pomerne rýchlo ma to prestalo baviť...Tak som ju predal za pár hviezd. Svoj prvý 80 level som si vlastne zaobstaral štýlom, že som kupoval v aukcii postavy pod cenou a predával ich drahšie. Približne v tretine ulduar sezóny som sa dostal do TFC ako main disco priest, zložil valanyr a hrával som ho dá sa povedať až do teraz pod nickom Fairen. Avšak priest mi postupom času už nemá z hľadiska PvE zábavy čo ponúknuť a neláka ma ani na "již brzy" pripravovanom Cataclysm serveri. Hľadal som teda výzvu a myslím, že najväčšou z nich je zvládnutie feral druida v PvE. Taktiež sa mi páči jeho perspektíva na Cata.

Váš raid time?

Na raidy sa môžem dostaviť prakticky hocikedy v týždni od tých 15-16:00 až do kedy je potreba, piatky/soboty večer podľa situácie a v nedeľu kedykoľvek.

Definujte svůj PvE skill:

Uvedomujem si, že za druida nemám raidovacie skúsenosti aké sa povedzme od zvládnutia ferala vyžadujú a aké očakávate pochopiteľne aj vy. Som však zvyknutý si rýchlo osvojiť všetko potrebné pre zvládnutie akejkoľvek classy behom pár dní na slušnej úrovni vďaka multiclass pvp. Momentálne nadmgujem približne 10 mega na dummy za deň pre osvojenie si "rotácie" a snažiť sa zvyknúť reagovať na kopu nepríjemných situácii ktoré sa u ferala vyskytujú. Nemôžem samozrejme sľúbiť že budem behom pár dní best feral galaxy, ale rád sa o to aspoň pokúsim. Záleží na vás, či mi dáte šancu :)

Vypište svůj progress na Twinstaru:

Naxx: Full clear
Ulduar: Full clear vrátane všetkých dostupných hardmode
ToGC: Realm First na vtedajšom Phobose
ICC:
Normal 10/25 Full clear
HC 10/25 11/12

Lich Kinga na 25 HC som pár krát progressoval ešte s Immortal Outlaws a 10 HC taktiež no bohužial som nikdy nebol pri reálnom slaine :oops:

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Obrázek

DBM - addon predpovedajúci budúcnosť
Omen - sledovanie aggra
Pitbull - unit frame
SBF - úprava zobrazovania buffov/debuffov
Sexy map - kozmetika
Dominos - úprava barov
Recount - fap time
Grid - raid frame
Debuff Filter - tracker bleedov a SR (Áno existujú možno lepšie addony ale DF mi úplne vyhovuje a účel má rovnaký ako napr. badkitty)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

Elitistjerks
Molten forum
Občas sa dačo nájde aj na TS fóre

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

The Fire Clan - Guilda začala umierať asi v trištvrtine ToC obdobia, keď zopár hráčov začalo skúšať offi servery alebo nechodili na raidy z dôvodu na pohľad nekonečnej sezóny a jej "náročnosti". Začal sa teda zúfaly nábor do main raidu, aby sa vôbec zložil a nebral sa zároveň nejak ohľad na kvalitu nových hráčov, čo malo za následok príchodom ICC sezóny úplny prepadák v progresse, na ktorý sme dovtedy neboli zrovna zvyknutí. Čoraz viac pôvodných členov hrávalo na offi alebo skončili s wow úplne. V guilde som už takmer nikoho nepoznal, kvalita raidov miestami horšia ako na world raide. Uvedomil som si teda, že ma tu už vlastne nič nedrží.

Immortal Outlaws - Rozpad kvôli prechodu na offi. Tu nemám moc čo napísať keďže som bol v guilde asi necelé dva mesiace.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

World, forum, Dalaran.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

Hľadám pevné zázemie v guilde na úrovni s nejakou tou históriou na TS a perspektívou do budúcnosti na Cata + sa mi páči prístup k prihláškam a pečlivom vyberaní nových členov + vyhovujúci raid time.

Koho znáte v <SFU> ?

Nikoho.

Co nám můžete nabídnout?

Hráča, ktorý už má na twine čo to odohraté a zažité, snahu o zlepšovanie,triezvy poľhlad na vec, aréna parťáka niekomu z guildy ( 8-) ), a hlavne žiadne negatívne reprezentovanie guildy.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

Áno mám.

Vypište svoje alty:

Fhelynez - Mage - Frost: len na občasné pvp

Napište nám něco o Vás:

Volám sa Maroš, pochádzam z Bratislavy, rád počúvam hudbu kde sa len dá, snowboardujem,v lete hrávam futbal alebo basketball, tolko v skratke :)
Yoshimo

Re: Nomey - Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 29. led 2014 16:34:21

Az te prestane druid bavit, na jakou dalsi classu se chystas prejit?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » stř 29. led 2014 18:22:41

Chápem tento postoj. Čo k tomu povedať...Je mi jasné, že nemáte žiadnu istotu ohľadom môjho zotrvania u druida. Možno sa vám javím len ako nejaký EQ hunter alebo dačo podobné čo si nazbiera eq a nakoniec leavne guildu a predá postavu...Keď som leavol TFC zanechal som za sebou po tankoch najvýšší počet dkp z guildy aj keď som ich mohol oprávnene využiť. V IO som bral len intemy ktoré nikto nechcel. Sú to vaše dojmy a akcpetujem to ale vždy som doteraz experimentoval len so svojími altmi a nie s mainom...Vo všetkých guildách som bol vždy loajálny a hral som za danú ľubovoľný spec keď to guilda potrebovala aj keď som nebol vždy nadšený (Hrať disco počas 3 rokov je občas trochu frustrujúce s mačkaním jedného tlačítka all time, žiadne výnimočné situácie iba mačkať PW:S ako robot). Keby som nebol teraz na voľnej nohe, hrám priesta pravdepodobne doteraz ale keďže všetko čo som nejak poznal z phobosu je preč tak som si povedal že skúsim nový začiatok. Táto zmena maina neprišla len tak zrazu z ničoho nič...Dlho som nad tým premýšlal a rátal s následkami a odsudzovaním. Proste som len skúšal dovtedy, kým som nenašiel classu ktorá mi môže ponúknuť viac po róznych herných stránkach. Samozrejme je to len moje slovo proti vášmu a vy mi z týchto predošlých riadkov nemusíte veriť ani slovo.

Ak to pre vás znamená neprekonateľnú prekážku, bolo by pre obe strany fér to ďalej nenaťahovať :)
Naposledy upravil(a) Nomey dne stř 29. led 2014 18:31:03, celkem upraveno 1 x.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 29. led 2014 18:30:48

NEdopocital sem se full Arpen capu, je to mozne?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » stř 29. led 2014 19:36:23

Áno, do hard capu mi chýba 251 ratingu. Výmenou niektorých doplnkov za BiS kúsky + full hc setovky by to malo byť vyriešené. Problém môže nastať asi len s backom, keďže BiS je pokiaľ sa nemýlim z ToGC 25 za insanitu. Uvidím čo RAWR povie na EoF back oproti tomu čo mám.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 29. led 2014 20:07:05

Rikal si, ze dmgujes na dumikovi. v raidu je to ale jine, kdyz se ten bos toci.
Uz si bojoval v icc na lady deathwhisper?
Napis jak probiha tvuj encounter na Lady?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » stř 29. led 2014 20:55:49

Máš pravdu v raide je to o dosť iné. Čo sa týka konkrétne Lady, bojoval som s ňou včera na normal mode a počas prvej fázy sa občas nepríjemne otočila. Záleží tam dosť od situácie...Niekedy to otočenie neurobí vôbec nič, akurát si poolnem energy a niekedy to môže znamenať docela problém. Treba si sledovať veľmi veľa vecí naraz a občas vedieť zaimprovizovať.

Čo sa týka priebehu encounteru, úprimne nemám nejaké presné info o tom ako čo najlepšie dmgovať jednotlivé encounterý a budem na to musieť ešte prísť a popýtať sa.

Za predpokladu, že sú dve skupiny addov na dvoch stranách miestnosti by som to spravil pravdepodobne takto:

Na začiatku klasika single target dps, príchodom prvých elít zapnem nitro boty/dash, dojdem ku skupinke kde je o jedného adda viac :D zapnem berserk a swipe addov.
Po slaine prvých addov sa vraciam na bossa. Takto sa to opakuje až do ďalšej fázy, kde stopnem dmg (v rámci možností) a počkám kým tank nabere aggro a začnem dmgovať. V prípade potreby dávam cower.
V tom čase približne by mal dojsť cd na ďalší berserk ktorý sa skombinuje spoločne s herom. Samozrejme dávam pozor na spiritov.

Podľa potrieb si môžu tanci požiadať aby som im istil zadného adda v prvej fázi v bear forme.
Niekde som dokonca tuším videl, že feral druidov nechávaju celý čas len na Lady ale to závisí od dmg do addov...Na normale som išiel celý čas single a keď bol problém s addmi, tak nitro boty a pomohol som.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 29. led 2014 21:51:00

Mno, muzu ti garantovat ze v nedelnim raidu bys byl posledni v dmg... ale uvidime jak to bude vypadat raid.

Jak si na tom ve ctvrtek od 18 hodin? muzes se dostavit na testovaci raid? byt pripraven na raid, mit flasku, nastudovat HC taktiky?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » čtv 30. led 2014 15:12:02

To mi je jasné...Čo sa týka štvrtka tak toho 6.2. by som nemal mať nič a budem sa snažiť byť pripravený na raid.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » čtv 06. úno 2014 20:40:12

Na raid se nedostavil, takze to mam chapat tak, ze to muzu uzavrit?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » čtv 06. úno 2014 22:08:15

Ospravedlňujem sa ale zákon schválnosti ťažko zapracoval a prišlo mi do toho niečo akurát...Dozvedel som sa to približne hodinu pred raidom...Ak by bolo možné, rád by som to skúsil ďalšie ID...Ak mi do toho zase niečo príde môžete to uzavrieť rovno...Dúfam ale že nabudúce už také "šťastie" mať nebudem.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » čtv 06. úno 2014 23:25:43

minimalne jestli hodinu pred raidem, mohl si napsat.
dobre, davam moznost pristiho ID
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » čtv 13. úno 2014 23:37:12

Jak se ti to zdalo? a jak se to zdalo nasim clenum?

Pocity a dojmy?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » pát 14. úno 2014 0:37:34

Moje pocity sú fajn :) Tempo raidu vyhovujúce bez nejakého zbytočného slacku, ľudia sa zdajú byť v pohodičke aj keď sa dačo nevydarí, som zvyknutý akurát na povedzme "viac kriku od RL" z predošlých guild :D Miestami mi trochu prišlo málo komunikácie na niektorých bossoch, na čo som bol zvyknutý že RL alebo nejaký aktivista upozorňuje dôkladnejšie ale je to jednak sekundárny raid a taktiež sila zvyku čiže nemôžem to brať nejak objektívne. Tento raid som sa snažil hlavne vyhýbať chybám a oboznamoval sa s novými taktikami. S dmgom z mojej strany úplne spokojný nie som, dalo sa to niekde potočiť určite lepšie ale to súvisí asi trošku s tou nervozitou z prvého raidu :)
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » pát 14. úno 2014 1:19:25

RL ťa nemá čo upozorňovať na všetko nepodstatné, na čo si vieš dať pozor aj ty sám. Hlásia sa len dôležité veci, ktoré sú nevyhnutelné v danom momente. Treba si zvyknúť že sa nebude hlásiť všetko ako malín deťom. Ledri to majú ťažké, tak im to treba uľahčovať ako to len ide ;)
A nebolo by na škodu znovu zaviesť to leadrovanie na roll.. Pomáhalo to...
Athena
Class:: Paladin

Příspěvekod Athena » pát 14. úno 2014 7:53:50

velmi se mě páčíš, snad se konečně dočkáme kočičky s ostrýma drápama:-)
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 14. úno 2014 7:56:48

jako DPS kočka se mě líbil já jsem pro pohovor
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 14. úno 2014 22:19:52

Fajn, domluvime se na pohovoru pokud souhlasis
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » pát 14. úno 2014 22:35:09

Určite áno :) Okrem zajtrajška teoreticky kedykoľvek v podvečerných alebo večerných hodinách.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 14. úno 2014 22:40:01

nechal bych to na nekdy pondeli vecer nebo neco podobnyho
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nomey

Příspěvekod Nomey » pát 14. úno 2014 23:01:42

Pondelok môže byť. Presnejší čas už nechám na vás.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 14. úno 2014 23:30:03

20. hodina. na TSku.
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”