Class/ main spec:Paladin/Holy
Věk:23
GearScore:Pravě jsem dodělal 80lvl tak prozatím nezměřeno.
Link na armory:[armory]http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Firex[/armory] Prozatím jen equip který jsem si stačil vyrobit a sehnat takže spíš nicmoc

FPS: 40-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Takže kde začít: World of Warcraft hraji přibližně 8 let s pár přestávkami. Můj první server byl jestě za starých dobrých časů: Walhalla TBC kde jsem hrál 2 roky. Poté se to tam začalo rozpadat a tak jsem sháněl jiný server, a to jsem narazil na Posterus tam jsem začínal svoji první 80lvl Resto Druid na chvíli asi tak cca rok, a poté jsem přešel na Paladina

Váš raid time?
Jelikož jedu 3 směný pracovní provoz a občas i sobotu a převážně víkendy trávím, s mojím dráhým protějškem až do něděle kdy přijížďím domů cca ve 20:00

Definujte svůj PvE skill:
Tak můj pve skill - hraju to jak jen umím

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Je to tu moje první postava 80 lvl. co jsem právě dodělal. Tak tu zkušenosti ještě nemám jen co jsem se doslech o tomto serveru od znamých co tu hráli a tak kolem.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Jelikož jsem právě udělal 80 lvl tak mi přijde zatím nepodstatný screen moc tam toho není

Ale o addonech Převážně: healboot: Jednodušší a rychlejší přehled healu a healování a vše kolem této specializace.
Class Timer : Časy Buffu.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Tady v první řadě čas co wow hraji

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Walhalla - CarpeDiem - převážně slovenská gilda moc fajn lidi než se zacal rozpadat server a tim to vše skončilo.
Posterus - Kmen šedých psú - Také převážně slovenská gilda a hrozně příjemní Lidé trochu jako rodina akorát o něco starší co měli rodiny a pak to tam vše skončilo asi po 3 rokách když prestali mít čas, být spíše pořád na wow.
A dále už jen 2 začínajicí gildy kde jsem hledal to co jsem měl u těch predchozích gild, to zázemí a trochu i takovou menší rodinu a přátelé ze světa wow. Ale to se mi nepodařilo už najít.
Tak to hledám podle toho co jsem slyšel u vás jak to funguje a tak nejak jsem to měl u těch 2 skvělých gild a chtěl bych to zkusit na vlastní kúži u vás a zažít to samé co tam

Koho znáte v <SFU> ?
Tak byl to právě Sarger ten mě právě zasvědčil do vaší gildy a z jeho celonočního povidání jsem přišel na ten názor že by jste to měli být právě vy ta moje Gilda co se nejvíce podobá těm předešlím 2 skvělým gildám.
Co nám můžete nabídnout?
No myslím si snad do budoucna dobrýho parťáka co vás nenechá ve štychu a i v těch situacích na který jsem určen a to když budete trpět nedostatkem životů

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano jsem zvyklí z předešlích gild trávit převážně čas tam hlavně pak společné raidy a dungeony celkově.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Toto už jsem zmínil v předešlých častích.

Napište nám něco o Vás:
Tak jsem takový pohodový člověk pro každou srandu

Děkuji vám všem co si udělate čas si to přečíst popřípadě mi dáte možnost vám ukázat co se ve mě schováva co by se vám mohlo snad hodit do vaší party (rodinky) Díky.
S pozdravem Firex