Firex - Holy Paladin [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Firex
Class:: Paladin

Firex - Holy Paladin [NEPRIJATY]

Příspěvekod Firex » stř 05. úno 2014 20:44:37

Nick:Firex
Class/ main spec:Paladin/Holy
Věk:23
GearScore:Pravě jsem dodělal 80lvl tak prozatím nezměřeno.
Link na armory:[armory]http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Firex[/armory] Prozatím jen equip který jsem si stačil vyrobit a sehnat takže spíš nicmoc :)
FPS: 40-60 :!: Wifi připojení :!:

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Takže kde začít: World of Warcraft hraji přibližně 8 let s pár přestávkami. Můj první server byl jestě za starých dobrých časů: Walhalla TBC kde jsem hrál 2 roky. Poté se to tam začalo rozpadat a tak jsem sháněl jiný server, a to jsem narazil na Posterus tam jsem začínal svoji první 80lvl Resto Druid na chvíli asi tak cca rok, a poté jsem přešel na Paladina ;) . A u něj jsem zůstal do těd s menší přestávkou, co byla asi před půl rokem kůli nedostatku času.

Váš raid time?

Jelikož jedu 3 směný pracovní provoz a občas i sobotu a převážně víkendy trávím, s mojím dráhým protějškem až do něděle kdy přijížďím domů cca ve 20:00 :) tak mám na wow čas když nejsem s ní a to je jak kdy, v týdnu převážně večery cca od 20:00 do 24:00 a některý 1-2 dny v týdnu kdy má například moc věcí do školy jelikož studuje. A nebo když mam odpolední směnu tak to tu bývam celý týden přibližně 2 hodinky denně. A pracovní dobu mám: Ranní od 6:00 - 14:30, odpolední od 14:00 - 22:00 a to tu každý den jsem přibližně do 2:00 ráno a noční od neděle od 22:00 do 6:00 a tam by byla vyjímka těch mých nedělí co tu bývám večer, do té doby než bych šel do práce a to je do 21:00.

Definujte svůj PvE skill:

Tak můj pve skill - hraju to jak jen umím :) nejaký rok v tom už funguji tak nejaká ta zkušenost tam je, v podstatě dungy skoro všechny až po Icc 25 hero tam jsem byl tak 2x, jen ty 25 těch jsem ještě moc neprošel ale rád se je naučím do budoucna a nechám si poradit od zkušenějších. ;)

Vypište svůj progress na Twinstaru:

Je to tu moje první postava 80 lvl. co jsem právě dodělal. Tak tu zkušenosti ještě nemám jen co jsem se doslech o tomto serveru od znamých co tu hráli a tak kolem.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Jelikož jsem právě udělal 80 lvl tak mi přijde zatím nepodstatný screen moc tam toho není :)
Ale o addonech Převážně: healboot: Jednodušší a rychlejší přehled healu a healování a vše kolem této specializace.
Class Timer : Časy Buffu.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

Tady v první řadě čas co wow hraji :) a pomoc předchozí gildy co nám dávala užitečné rady do života ve wow. A v poslední řadě hodně pročtených večerů na internetu ohledně wow a své classy.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Walhalla - CarpeDiem - převážně slovenská gilda moc fajn lidi než se zacal rozpadat server a tim to vše skončilo.
Posterus - Kmen šedých psú - Také převážně slovenská gilda a hrozně příjemní Lidé trochu jako rodina akorát o něco starší co měli rodiny a pak to tam vše skončilo asi po 3 rokách když prestali mít čas, být spíše pořád na wow.

A dále už jen 2 začínajicí gildy kde jsem hledal to co jsem měl u těch predchozích gild, to zázemí a trochu i takovou menší rodinu a přátelé ze světa wow. Ale to se mi nepodařilo už najít.

Tak to hledám podle toho co jsem slyšel u vás jak to funguje a tak nejak jsem to měl u těch 2 skvělých gild a chtěl bych to zkusit na vlastní kúži u vás a zažít to samé co tam ;) A usadit se u vás v tomhle virtualnim světě a popřípadě vás poznat i osobně jací jste. :arrow: Toto už spíš další bod viz. Jak jste se dozvěděli o <SFU> a proč chcete jít právě k nám?.

Koho znáte v <SFU> ?

Tak byl to právě Sarger ten mě právě zasvědčil do vaší gildy a z jeho celonočního povidání jsem přišel na ten názor že by jste to měli být právě vy ta moje Gilda co se nejvíce podobá těm předešlím 2 skvělým gildám.

Co nám můžete nabídnout?

No myslím si snad do budoucna dobrýho parťáka co vás nenechá ve štychu a i v těch situacích na který jsem určen a to když budete trpět nedostatkem životů :D

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

Ano jsem zvyklí z předešlích gild trávit převážně čas tam hlavně pak společné raidy a dungeony celkově.

Vypište svoje alty (stačí level 80):

Toto už jsem zmínil v předešlých častích. :) Moje první postava tady :)

Napište nám něco o Vás:

Tak jsem takový pohodový člověk pro každou srandu :) klidný,příjemný co si žije svůj život podle svýho tak aby si ho co nejvíce užil. ;) A držím se mota : "Lepší je si to posrat podle svýho než podle toho jak ti to radí druzí"

Děkuji vám všem co si udělate čas si to přečíst popřípadě mi dáte možnost vám ukázat co se ve mě schováva co by se vám mohlo snad hodit do vaší party (rodinky) Díky.
S pozdravem Firex :)
Naposledy upravil(a) Firex dne čtv 06. úno 2014 0:37:18, celkem upraveno 1 x.
Ataecina

Re: Firex - Holy Paladin

Příspěvekod Ataecina » stř 05. úno 2014 22:54:33

změn tu modrou než to začnu číst prosím....když už nemáš žádný gear :)
Arowist
Class:: Priest

Příspěvekod Arowist » stř 05. úno 2014 23:28:33

Tak máš mínus za:
-eq
-zkušenosti s ICC
-3 směny

a plus možná tak, za snahu s přihláškou.

A řekní mi důvod, proč by sme měli mít s tebou tu snahu ti zbírat eq a vkládat do tebe naděje., že z tebe bude uspěšný holy pala, ktery nefailuje.
Firex

Příspěvekod Firex » čtv 06. úno 2014 0:00:22

Jo tak duvod to je horsi to je potreba prvne vyzkouset a poznat a pak se da rict jaky jsem ja tu muzu rikat cokoli a to nechci mam svoje plusy a minusy jako kazdy clovek to zalezi jak bych se vam zalibil v tech mnoha faktorech ale ne urcovat hned z prvnich usudku to nejde ja jsem se vam prihlasil jen kdyby jste si me chteli odzkouset a pak rict verdikt jestli bych mel sanci k vam nebo ne byl bych rad ale to asi skoro kazdy.
Vedin

Příspěvekod Vedin » čtv 06. úno 2014 14:34:01

raidoval si dakedy za holy paladina na hociktorom serveri? vies aky equip sa ma zbierat na holy paladina do pve ? ( staty ktore su dolezite), equip mat nemusis, staci vediet za tu classu hrat a z prihlasky stale neviem ako holy paladina ovladas, to ze si za neho v minulosti hral mi stale moc nepovie, dake capy na haste, crit, kedy je lepsie mana regen ako haste? preco si vybrat talenty za heal do retri alebo do prot?
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » čtv 06. úno 2014 18:44:02

Proč nemáš aura mastery ? myslíš že je no nevyužitelné ?
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Firex

Příspěvekod Firex » čtv 06. úno 2014 19:37:31

Tak samozrejme :) to se omlouvam to jsem tam zapomel dopsat moje chyba. Raidy jsem chodil jen tech 25 tech moc nebylo o equipu jsem i mnoho precetl a dozvedel se nektere dalsi veci z praxe. Samozrejme u Holy paladina ktery jede prevazne HoL nejdulezitejsim statem: Intelect a haste pak crit ale ten prevazne zveda jiz zmineny intelect a vetsinou to staci a pak nejakou trosku te mana regen ale me to prijde trosku zbytecne kdyz mame Divine Pleu. Jinak Intelectu neni nikdy dost az priblizne na cca 40k :) , Haste cap 676 kuli 1 sec. castum , crit mi prisel nejlepsi okolo 25-30% pro me dostacujici ale jak rikam zalezi kazdemu na stylu hry. A ty zbyle talenty tedy krom 5 talentu v protectu do Divinity kuli 5% k healu jinak jsem vlozil do retri jelikoz zvedaji crit sanci a ta navraci cast many zpet.

A ohledne Aura mastery - to mi ted prijde zbytecne 6sec. na ty rychle fighty co jsou v 5 man a nektere 10 man ted zezacatku.
umad

Příspěvekod umad » čtv 06. úno 2014 22:40:03

hm tak zhaname holy paladina ale je to az tak akutne aby sme pockali na niekoho s odpovedajucim gearom a xp a nie na konci pred cata non gear paladina :)
Athena

Příspěvekod Athena » pát 07. úno 2014 1:29:13

Takže TESTRAID tuto neděli ve 20:00? Kompletní ICC25HC a následné RS25HC. Vem si flasku na tanky budeš sám.
Vedin

Příspěvekod Vedin » pát 07. úno 2014 9:16:38

si robis srandu athena:) s tym gearom to nemoze uhealit, to je na naxxramas, nie na icecrown citadel...v odpovedi na otazky vidiet, ze az tak moc ho neovladas, ja neviem co s tebou, u nas sa chodi ICC a RS, ako ta mame otestovat s 3k gs neviem...
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pát 07. úno 2014 9:33:23

No tak ho zoberieme do UD a TOGC25 a bude :D ja som mu hovoril že to bude ťažké s ním, ale tak.. To už je na vás. Ja holy nerozumiem, tak sa do toho miesat nemôžem. Jdiné čo viem je, že na mňa pôsobil ako človek dobre, dlllho dlho sme si písali v noci, a keď tankoval rdf na lvli cca 75, nemal som so shamanom čo healovat, čo bola po skúsenostiach s tankmi z low lvl rdf príjemná zmena.
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » pát 07. úno 2014 13:19:57

Potrebujeme tesne pred koncom WOTLKu hráča čo má polovičné GS ako naši alti a ani danú classu poriadne neovláda?
Yoslin
Class:: Shaman

Příspěvekod Yoslin » pát 07. úno 2014 13:26:13

Právě mě příde že pred koncem wotlku je jedno kdo má jaký EQ a do jak svou class „ovládá“ na Cata se každá classa bude ovládat uplně jinak :D Myslím si že je třeba aby momentálně byl člověk kolektivní a dokázal ukázat jak je flexibilní a jak je schopný se za danou class rychle naučit a dopilovat nedostatky, jelikož to bude při přechodu na Cata to nejdůležitější.
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pát 07. úno 2014 15:23:05

Presne ako hovorí DŽoslinka.. Ja som z neho mal proste dobrý pocit ako z človeka, a zaujal ma, tak sme si popísali... A nejak dospeli k tomu že skúsi napísať prihlášku.
Athena

Příspěvekod Athena » pát 07. úno 2014 18:02:20

napis az me zastihnes ingame popovidame si:-)
Athena

Příspěvekod Athena » pon 10. úno 2014 0:17:03

Nereaguje... asi přehodnotil svoje šance, NEPRIJAT

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”