Class/ main spec: Priest Shadow
Věk: 20
GearScore: 6068
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Arowist /Horde
FPS: 25-60, záleží od bosse
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Začínal jsem hrát na Onlinegamers.com za warlocka. Při spuštění Twinstaru jsem přešel hnedka sem, kde hraju od samého počátku priesta. Začínal jsem s holy talenty, ale na wotlk v UD sezoně jsem přešel na shadow.
Váš raid time?
Pátek/Sobota - Vetšinou jezdím s rodičemi na chatu, nebo z jiných aktivit mi tyto dva dny nevyhovují.
Neděle - Od poledních hodin by měla být volná.
Pondělí - Škola, večer mám přednášky/cvičení.
Úterý - Momentálně mám večer zapsaný cvičení a čekám jestli další otevřou dalši cvičení, abych si to přepsal.
Středa - Jestli budu přijat, tak si přehodim večerní cvičení na jiný den.
Čtvrtek - Volná
U všech dní myslím čas zhruba od 17:30 kdy se chodí raidy.
Definujte svůj PvE skill: No sem ani nevim co napsat. Za priesta hraji asi 5 let a za shadow hraji poslední 3 roky. Vždy se snažim vytáhnout ze svého priesta co nejvíc. Dříve jsem trávil na dummy hodiny, abych se naučil co nejlépe refreshovat DoTky. Mám nabindováné fade/dispersion/bublinu, protože ne vždy jde každy fight podle představ a záchranu života v záloze je vždy dobré mít.
Co se týká improvizace při raidu, tak tam bych na tom neměl být špatně. Sleduji při fightu dění kolem mě. Takže když neco nevyjde, jsem schopný okamžitě reagovat.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx- FC (BoT)
UD - FC (ADI)
ToGC - FC (ADI/SoDA)
ICC - 11/12HC (SoDA)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Addony:
DBM -
Prat - úprava chatu, barevné nicky, kopírovaní
OmniCC - ukazuje CD na spellech, a doba trvání dotky
MSTB - úprava čísilek z dmg
Quartz - změna cast baru. Vidim ticky MF
WIM - oddělené od sebe whispy
Xpearl - úprava raid/party frame. Party frame je při raidu vypnutý
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Nejvíc jsem se naučil ze stránky http://www.shadowpriest.com. Pak už jedině praxe na raidech.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Když všechny tak všechny
BoT - rozpad, hromadná přesun do PvP guildy Zombie Squad
ZA - rozpad o prázdninách. Výběr lepších hráču a přesun do Soldiers of Light
SoL - spojení dvou guild a složení velkolepé guildy Source of Divinity A
Wotlk
SoDA - s přechodem na wotlk se změnil raid time, který mi naprosto nevyhovoval - 2 měsíce bez raidu. Tak sem v dobrém odešel
BoT - Guilda se znovu složila a i když byla slabší tak i tak sem rád hrál s lidma, které sem znal z předchozích let a guild srazů. Po roce se guilda rozpadla
Po rozpadu BoT, sem přemýšlel, že se vrátim k SoDě. Bohužel raid time nebyl stále slavný a odhadoval jsem, že bych neměl čas na více jak polovinu raidu.
ADI - V guildě jsem byl rok. Ale z přechodu epgp na dkp se to z mé strany zhoršilo. Lidi měli za goldy a itemy do GB dkp. Bohužel se pak přislo na to, že vetšina masivních přispěvovatelů měla nabugované goldy. Ale dkp všem zůstala a já po roce raidování měl 15k dkp a někteří experti 50-100k dkp a to byli někteří v guildě menší dobu jak já. Později sem leavnul.
SoDA - Poslední rok sem strávil v SoDě. Rozpad
BoT - BoT se za dobu co jsem byl v ADI a SoDě rozpadla a složila asi 2-3x, ale teď jsem se k ní vrátil. Ale bohužel rád raiduji a s nadcházejícím semestrem vím, že mi raid time nebude vyhovovat. Doufám, že mě v BoT neukamenují
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Forum, konkurenčí guilda. Jinak poprvé asi 1-2 měsíce než jste jako Guilda přešli z Anthorie na Twinstar. Psal mi tenkrát SatanInside na FB.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vyhovující raid time. Guilda s dobrým progressem a budocnoustí. Líbí se mi rozvržení a hlavně chození pravidelných 10manů.
Koho znáte v <SFU> ?
Carodejnik
Co nám můžete nabídnout?
Spolehlivost, aktivitu, kvalitní DPS.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TS3 i mikrofon mám. Při fightu moc nemluvim, protože nejsem zvyklí mluvit a dmgovat naráz. A mám strach, že bych při tom umřel.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Mám alty, ale hraji jen za priesta.
Napište nám něco o Vás: Jsem Jirka, teďka na mě čeká 3. semestr na ČVUT FIT v Praze, kvůli nedostatku času díky škole nemám ani moc čas na jiné aktivity. Jinak rád zhlédnu pěkný film/serial. Rád chodím raidy na WoW. A víkendy/svátky jsem u rodičů nebo na chatě.