Arowist - Shadow priest [TEST/TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Arowist
Class:: Priest

Arowist - Shadow priest [TEST/TS/PRIJATY]

Příspěvekod Arowist » pon 02. zář 2013 20:35:28

Nick: Arowist
Class/ main spec: Priest Shadow
Věk: 20
GearScore: 6068
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Arowist /Horde

FPS: 25-60, záleží od bosse

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Začínal jsem hrát na Onlinegamers.com za warlocka. Při spuštění Twinstaru jsem přešel hnedka sem, kde hraju od samého počátku priesta. Začínal jsem s holy talenty, ale na wotlk v UD sezoně jsem přešel na shadow.

Váš raid time?
Pátek/Sobota - Vetšinou jezdím s rodičemi na chatu, nebo z jiných aktivit mi tyto dva dny nevyhovují.
Neděle - Od poledních hodin by měla být volná.
Pondělí - Škola, večer mám přednášky/cvičení.
Úterý - Momentálně mám večer zapsaný cvičení a čekám jestli další otevřou dalši cvičení, abych si to přepsal.
Středa - Jestli budu přijat, tak si přehodim večerní cvičení na jiný den.
Čtvrtek - Volná
U všech dní myslím čas zhruba od 17:30 kdy se chodí raidy.

Definujte svůj PvE skill:
No sem ani nevim co napsat. Za priesta hraji asi 5 let a za shadow hraji poslední 3 roky. Vždy se snažim vytáhnout ze svého priesta co nejvíc. Dříve jsem trávil na dummy hodiny, abych se naučil co nejlépe refreshovat DoTky. Mám nabindováné fade/dispersion/bublinu, protože ne vždy jde každy fight podle představ a záchranu života v záloze je vždy dobré mít.
Co se týká improvizace při raidu, tak tam bych na tom neměl být špatně. Sleduji při fightu dění kolem mě. Takže když neco nevyjde, jsem schopný okamžitě reagovat.

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx- FC (BoT)
UD - FC (ADI)
ToGC - FC (ADI/SoDA)
ICC - 11/12HC (SoDA)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Obrázek
Addony:
DBM -
Prat - úprava chatu, barevné nicky, kopírovaní
OmniCC - ukazuje CD na spellech, a doba trvání dotky
MSTB - úprava čísilek z dmg
Quartz - změna cast baru. Vidim ticky MF
WIM - oddělené od sebe whispy
Xpearl - úprava raid/party frame. Party frame je při raidu vypnutý

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Nejvíc jsem se naučil ze stránky http://www.shadowpriest.com. Pak už jedině praxe na raidech.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Když všechny tak všechny
BoT - rozpad, hromadná přesun do PvP guildy Zombie Squad
ZA - rozpad o prázdninách. Výběr lepších hráču a přesun do Soldiers of Light
SoL - spojení dvou guild a složení velkolepé guildy Source of Divinity A
Wotlk
SoDA - s přechodem na wotlk se změnil raid time, který mi naprosto nevyhovoval - 2 měsíce bez raidu. Tak sem v dobrém odešel
BoT - Guilda se znovu složila a i když byla slabší tak i tak sem rád hrál s lidma, které sem znal z předchozích let a guild srazů. Po roce se guilda rozpadla
Po rozpadu BoT, sem přemýšlel, že se vrátim k SoDě. Bohužel raid time nebyl stále slavný a odhadoval jsem, že bych neměl čas na více jak polovinu raidu.
ADI - V guildě jsem byl rok. Ale z přechodu epgp na dkp se to z mé strany zhoršilo. Lidi měli za goldy a itemy do GB dkp. Bohužel se pak přislo na to, že vetšina masivních přispěvovatelů měla nabugované goldy. Ale dkp všem zůstala a já po roce raidování měl 15k dkp a někteří experti 50-100k dkp a to byli někteří v guildě menší dobu jak já. Později sem leavnul.
SoDA - Poslední rok sem strávil v SoDě. Rozpad
BoT - BoT se za dobu co jsem byl v ADI a SoDě rozpadla a složila asi 2-3x, ale teď jsem se k ní vrátil. Ale bohužel rád raiduji a s nadcházejícím semestrem vím, že mi raid time nebude vyhovovat. Doufám, že mě v BoT neukamenují

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Forum, konkurenčí guilda. Jinak poprvé asi 1-2 měsíce než jste jako Guilda přešli z Anthorie na Twinstar. Psal mi tenkrát SatanInside na FB.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vyhovující raid time. Guilda s dobrým progressem a budocnoustí. Líbí se mi rozvržení a hlavně chození pravidelných 10manů.

Koho znáte v <SFU> ?

Carodejnik

Co nám můžete nabídnout?
Spolehlivost, aktivitu, kvalitní DPS.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

TS3 i mikrofon mám. Při fightu moc nemluvim, protože nejsem zvyklí mluvit a dmgovat naráz. A mám strach, že bych při tom umřel.

Vypište svoje alty (stačí level 80):
Mám alty, ale hraji jen za priesta.

Napište nám něco o Vás: Jsem Jirka, teďka na mě čeká 3. semestr na ČVUT FIT v Praze, kvůli nedostatku času díky škole nemám ani moc čas na jiné aktivity. Jinak rád zhlédnu pěkný film/serial. Rád chodím raidy na WoW. A víkendy/svátky jsem u rodičů nebo na chatě.
Joul
[ Warlord ]

Re: Arowist - Shadow priest

Příspěvekod Joul » pon 02. zář 2013 21:11:08

jak jsi na tom s holy offspecem?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Arowist

Příspěvekod Arowist » pon 02. zář 2013 21:21:46

Joul píše:jak jsi na tom s holy offspecem?

Můj holy spec není nijak slavný. Off části nosím pomalu stejné jako na shadow. Jen kde je hit, tak mám za to nějakou alternativu se spiritem/critem. A setovou část na holy nemám ani jednu a nosim vetšinou ty ze shadow kvůli statům. Mám 99emblemů. Trinket mám jeden za frostové emblemy a druhý mám buď reignu kvůli SP. Nebo z UD10man Spark of Hope(100spirit, redukce 42 mana ze spellů). Ale za holy sem nehrál tak 3 roky. A za nynější disco jsem byl na 2 bosse v icc, jinak asi nikdy.
SatanInside
Class:: Warlock

Příspěvekod SatanInside » pon 02. zář 2013 21:57:22

Kvuli tobe sem dokonce premuzu a napisu sem prispevek i kdyz uz nehraju a ses asi jedinej kdo odeme jeste dostane moje posledni PRO.
Kvalitni, komunikativni clovek ktery ma jiste skill ale to at si overi Joul ;D jen se trosku bojim o tvoji dochazku, oba vime jak si to mel v SoDe ;ú)
Myslim ze bude jiste prinosem :)))
Darkal

Příspěvekod Darkal » úte 03. zář 2013 6:51:58

Ju konečně nějaký SH se kterým se (snad) budu srovnávat na raidu :D Takže pro test
Obrázek
Obrázek
Marty
Class:: Mage

Příspěvekod Marty » úte 03. zář 2013 16:42:04

Darkal píše:Ju konečně nějaký SH se kterým se (snad) budu srovnávat na raidu :D Takže pro test

:D lul,

určitě PRO kvalitní sh se hodí :)

+ ref od Satana, +++
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » stř 04. zář 2013 8:09:49

ve čtvrtek v 18:00 doraž na ICC 25, připrav si chuť k progresu, flašky a taktiky na HC bose, napiš na nick Dropluk
Arowist

Příspěvekod Arowist » stř 04. zář 2013 14:19:52

Joul píše:ve čtvrtek v 18:00 doraž na ICC 25, připrav si chuť k progresu, flašky a taktiky na HC bose, napiš na nick Dropluk

Omlouvám se, ale už mám ID na icc25 (i na icc10). V neděli jsem si ho udělal z guildou, když jsem ještě neplánoval psát přihlášku k Vám.
Arowist

Příspěvekod Arowist » pát 06. zář 2013 11:09:59

Mohl bych poprosit o náhradní termín na test raid. Jak zmiňuji v přihlášce pátky a soboty jsem vetšinou pryč a ani tento týden nebude výjimkou. V neděli a další dny budu mít volno. Děkuji
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 06. zář 2013 11:12:22

čtvrtek 18:00- 0:00, ICC 25, pokud někomu budou chybět lidi, tak by se mohlo objevit, že tě někdo chce na 10ce, ty jsou v neděli 18+, čas od času si to tu zkontroluj ať jsi v obraze :-)
Arowist

Příspěvekod Arowist » pát 06. zář 2013 11:29:43

Beru na vědomí
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » čtv 12. zář 2013 1:09:20

Nezapomen ze mas dnes v 18:00 test raid
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Arowist

Příspěvekod Arowist » čtv 12. zář 2013 11:41:42

ano ano, nezapomenu. Čekám na to celý týden :D
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » čtv 12. zář 2013 22:52:06

Bol som s tebou tento posledny test raid a pacili sa mi tie ciselka a ze si takmer nic nefailoval. Za mna som ZA pohovor.
Darkal

Příspěvekod Darkal » čtv 12. zář 2013 22:57:17

P
R
O
Obrázek
Obrázek
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » čtv 12. zář 2013 23:03:42

No myslím, že není co řešit, pohovor PRO
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 13. zář 2013 7:25:13

určitě jsem ZA sice jsem nesledoval podrobně celý gear, ale s těma trinketama co má, točil perfektně...
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 13. zář 2013 11:56:26

Jeste nez se zacneme bavit o pohovoru:

1. Proc jsi tak strasne casto stridal guildy a prijde ti to vporadku?
2. Myslis ze te bude bavit wow i za rok?
3. Co si predstavujes pod slovem "guilda"?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Arowist

Příspěvekod Arowist » pát 13. zář 2013 16:14:26

Crafty píše:1. Proc jsi tak strasne casto stridal guildy

Ono to vypadá, že jsem strašně leavoval guildy. V podstatě je to 8 leavů co jsem napsal v přihlášce. Ale prosim berte v úvahu, že na twinstaru hraju od prvního dne. Na TBC se mi rozpadli 3 guildy během 6ti měsíců. Pak se složila SoDA. Tam jsem byl téměř rok, ale po příchodu na WotLK se změnil raid time a 2 měsíce jsem nebyl na raidě a do budoucna jsem věděl, že se tam i dlouho nedostanu -první leave guildy. Tak jsem se guilde omluvil a šel k BoT, která byla znova složena. Ta se po roce rozpadla a šel jsem k ADI, kde jsem vydržel rok, ale podmínky té guildy se mi nelíbili jak už je zmíněno v přihlášce - druhý leave guildy. V tu chvíli jsem se vrátil k SoDě, to bylo před začátkem prázdnin minulého roku. Před měsícem se SoDA rozpadla a šel jsem k BoT, kde znám už hrozně málo lidí, ale chtěl jsem být s lidma, které znám. Ale bohužel hrozně rád raiduji a abych, řekl pravdu jsem zvyklí na určitou úroveň. A v BoT jsem se za 3týdny co jsem tam byl dostal na raid 1x. A dozvědel jsem se váš raid time a hrozně se mi zalíbil, tak sem si podal přihlášku.

Abych ještě poznamenal, v BoT byl vždy dobrý kolektiv, který jsem měl raid. Raidy sice nebyli nejslavnější a HC bossů v UD se dávalo minimum. Ale to bylo pro mě vedlejší. Taky tato guilda má dost guild srazů, ať už guilda je nebo není. Dohromady jich bylo 7, a asi 3-4 byli, když guilda neexistovala.

V ADI sice byly raidy na vysoké úrovní, ale kolektiv mě nikdy moc nebral. Bylo tam pár lidí s kterýma jsem pokecal, ale celkově me to tam přišlo zvláštní.

V SoDě jsem našel oboje co jsem si vždy přál. Pořádné raidy a normální lidi.

Crafty píše:a prijde ti to vporadku?

Většina guild se mi rozpadla, to se prostě stává a mě to potkalo 7x za 5let. SoDu sem leavnul, protože jsem neměl čas na pa/so raidy. A myslím, že mi to nikdo neměl za zlé. A po dvou letech mě přijali zpátky aniž by měli připomínky k mému odchodu.

ADI jsem dejme tomu na tvrdo leavnul, ale slušně jsem se rozloučil. Pokecal ještě s GuM, který mi popřál hodně štěstí. Ve výsledku si myslím, že pár lidí bylo naštváno, ale s tím bohužel nic nenadělám. Na forku na guild chatu jsem si stěžoval na přidělováni dkp a za 2 měsíce jsem s tim nehnul :(

Crafty píše:2. Myslis ze te bude bavit wow i za rok?

Ano. Je pravda, že na WoW mám slabší a silnější chvilky. Ale stále docházim na raid a WoW jsem za posledních 5 let přestal hrát jednou na 2měsíce a v budoucnu neplánuji, že bych přestal hrát.

Crafty píše:3. Co si predstavujes pod slovem "guilda"?

Raidy. Vzájemná pomoc. Pokec. Guild srazy. Aktivita a i připravenost na raidech
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 13. zář 2013 17:18:34

mas cas v pondeli v 20:30?
pokud ano probehne pohovor (potvrd)
Obrázek
Arowist

Příspěvekod Arowist » pát 13. zář 2013 17:19:51

Potvrzuji

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”