Class/ main spec:Warlock/destruction
Věk:Už pár mesiacov 19.
GearScore:Tento addon už od wotlku nepoužívam, ale Item level mám 358 (0 PVP itemov)
Link na armory:[armory]http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Darkleaker[/armory]
FPS:Okolo 40-50 fps, lagmi netrpím.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Tak wow už hrám voláke 4 roky. Začínal som na serveri Anthoria kde som si postupne vyexpil lvl 80 paladina. Bolo to ešte na prelome TOC/ICC sezón. Nick paladina bol Prasivkka. Zažil som tu progress full TOGC,ICC normal a pár bossov na HC móde Hral som tu až do konca tohto servera. Potom som prešiel na Twinstar, lenže už ma nebavilo znova chodiť raidy, ktoré som už mal odprogresované. Tak som si dal s wow na pár mesiacov pauzu, a hrával som na instant serveroch PVP ako battlearenas, alebo Arena Tournament ale len for fun. Keď ma wotlk omrzel, skúsil som si Cataclysm na serveri Ice-wow, kde to bohužial funguje tak ako to funguje. Na twinstar som sa vrátil keď sa tu spúštala Cataclysm a som tu až doteraz.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Tak raidovať mám možnosť skoro stále, hlavne cez týžden. Od tej 18:00 si nájdem čas, až pokým celý raid nepadne alebo sa nedohodne nejaká dorážka. Cez víkendy však ale neraidujem, to sa venujem iným činnostiam.
Definujte svůj PVE skill:Warlocka hrajem už nejaký ten rok. Či už na ice alebo tu. Myslím si že ho ovládam dobre aj keď tu a tam môže nastať chybička, ale vždy sa snažím aby ich bolo čo najmenej.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Na twinstare mám zatiaľ odbehané všetko PVE čo sa dá. Dungeony aj raidy.
BOT- 4/4
BWD- 6/6
ToTFW-2/2
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Addony: DBM to je nevyhnutný addon pre PVE.
X-Pearl- Zobrazenie groupy a raidu, taktiež sledovanie DOT na targete, na to však používam ForteXorcist
ForteXorcist - Sledovanie DOT na targete, procov trinketov, CD trinketov, CD spellov, taktiež proc lockovho 4/4 set bonusu.
Omen- sledovanie threatu.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Zdroje informácií o svojej classe hľadám hlavne na internete (rôzne fóra, stránky,guidy). Pokiaľ tam niečomu nerozumiem tak sa pýtam ingame skúsenejších warlockov
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Anthoria - Conquista de Azeroth - Bola to viacej menej expiaca guilda
Vita the Horde- Guilda sa v strede ICC sezóny rozhodla ísť na cata server.
God of Evil- V tomto období som začínal chodť na strednú tak som nemal čas na wow a dostal som kick za neaktivitu.
The Old Republic- V tejto guilde som bol až do jej rozpadu tu na twinstare.
Twinstar- Group of Rising Heroes- V guilde sa prestali chodť raidy, pretože už tam nikomu nič nepadalo čo sa mne osobne nepačilo, tak som šiel na ali za kamošom.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O SFU viem ešte z Anthorie, kde guilda patrila na vrchol PVE guild.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hľadám kvalitnú PVE guildu na raidovanie a za chvíľu aj progress HC módov, ale taktiež guildu kde si môžem pokecať s ľudmi.
Koho znáte v <SFU> ?
Pronet- ešte z God of Evil. A určite aj ostatných ktorý ešte hrajú z anthorie, možno si ma pamätajú z pár LFG raidov.
Co nám můžete nabídnout?
Aktívneho hráča, ktorého baví progress raidov. Ale taktiež človeka čo rád pokecá buďto ingame alebo na TS.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano, TS3 používam a mám aj mikrák so sluchátkami.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Visions - Paladin/Holy - zatiaľ len 84 doexpím keď budem mať chuť.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Volám sa Juraj, som z okolia mesta Trenčín. Chodím na Strednú priemyselnú školu do Dubnice nad Váhom, odbor mechatronik. Tento rok maturujem. (teda dúfam)