Class/ main spec: Disc. Priest
Věk: 22
GearScore: 359
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... rdjebuhvoe
FPS: Nějak nesleduji, jedu na full detaily a v arenách mam kolem 200FPS , v raidu se točím kolem 80+-. vertycal sync jsem nikdy neměl rád, Detaily jedu full ultra krom samplingu a stínu, protože stíny žerou mrtě FPS a jsou fakt useless nepotřebuji vidět stíny co jen zmátnou člověka.
[color=#00BF00]Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? ( tento bod je delší neboť do něj zakomponuji i ostatní body ohledně wowka atd, aby to byl souvislý text.)[/color]
Smutně jsem se podíval na battle net historii a zjistil jsem že to již jedu už 8 rokem což není malo z toho 7 let na offi s malými pauzami

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Jelikož jsem na VŠ a teď je přechod na druhý semestr tak netuším jaký bude rozvrh ale raid time vetšinou např. od 19:00-24:00 neni problém. Neni mi 10 nejsem omezený rodičema, internetem apd internet mam 60/6 Stabilní. Slyšel jsem, že většinou raidujete neděle úterý což jsou fajn dny a celkem by mi vyhovovali, jen se uvidí dle školy co si zas vymyslí... Samozřejmě pátky by se mi moc nelíbili, ale když jsou teď ty HC mody tak to i chápu

Definujte svůj PvE skill:
Nevím jak definovat svůj skill, aniž by to nevypadalo namyšleně, ale přeci jen za to mám nahráno skoro 8 let a priesta 6let cca. Můj skill se nachází v adaptabilitě na náhle situace, které vznikají během encounteru. Moje skvělé reakce apd. lze vidět na mojich ratingách na AT 3000+ a deff když by se někdo ptal a zajímalo ho to tak 3160 skore 580:5 asi .. Když by se někdo chtěl podívat na videa stačí si dát do youtube Likeanerd a najde to hromadu videí...
Disc. Priest je podle mě jedinečný v tom, že má veliký skill-capped pool, díky němuž se priesti rozdělí na pruměr lepší průměr a v mém případě Božský level skillu. Většinu fightu se snažim dmgovat co to jde, což je fajn u priesta viz screen co přiložím, jsem healoval SOLO halfuse desinu a zaroveň jsem měl necelých 15000dps. dá se stíhat vše.Přikládám log z onoho Halfuse http://i57.tinypic.com/259aera.png u priesta jde hodně o předvídání, jelikož se musí využít ty super absorby co máme že jo

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Progress na Twinu nulovej, protože když už jsem přišel tak to byla farma. Ohledně progresu v ostatních guildách a historie celkově bude popsána v kolonce o Wow historii.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://i60.tinypic.com/inc1hz.jpg Bindy jsou základ.. a macra jako je např self PI dispel fienda macro na inner fire a inner will.... IF a IW switchuju např u omnitrona když se na mě focusne magmazmrdotron tak switchnu na inner will popoběhnu do save spotu a hodím zpět IF. Addony, Základ DBM Healbot přes který mám i Mind sear nabindovanej abych mohl aoečkovat přes tanka bez nutnosti naklikávání. PI na magy apd atd atd. recount mám jen z nudy, abych hatoval lidi co točej málo. healing hrotit je nanic, protože jsem nenašel žádnej funkční recount co by počítal i absorby do sebe asi chyba freečka na offi to nedělalo problém a ano zkoušel jsem i skadu. používal jsem v minulosti i angelic rupture . Tracker na manu z bubliny ale v dnešní době to mám tak vyhraný, že vím kdy mi bublina dá manu a kdy ne, a nepotřebuju na to tracker. dá se jednoduše řídit debuffem, a kor když nejedu Tank heal spec.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Celkově hlavně čerpám z vlastních zkušeností a progresu co jsem jel na offi, samozřejme, že když bych měl jmenovat konkrétní stránky tak http://www.tauri-veins.tk/discipline-pr ... ling-guide a elitejerks jestli ještě pořád funguje

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Vypsany Info ohledně offi guild nahoře. Důvody odchodů byli jednoduché nerad stagnuju a šel jsem za lepším. Nikdy mě nevyhodili a většinou jsem měl rank Oficír Atd. Btw nechápu rank CL - Class leader, protože v top guildách se CL nevede, protože lidi co v nich jsou by měli svou classu ovládát na 200% a ne se ptát CLek jak maj točit apd. ale chápu, že u vás jsou CL hlavně jako faktor k náboru. PS: Momentálně jsem Gum v Syndicate. ani nevím jak jsem se za mesíc mohl dostat na ten rank ale budiž

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Pugáčové o vás mluví jako o Top guildě kde bych neztratil nervy

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Po XXX letech, už nemám nervy Raid leadrovat a učit lidi hrát, chci hrát s lidma co ovládají své classy nezdrzujou a nemusím se o ně starat jak o své ovečky... to neznamená, že se nebudu aktivně zapojovat do taktik nápadů ala twinstar apd. Někdo od vás byl semnou raid a viděl jak mi už z toho rupli nervy

Koho znáte v <SFU> ?
Mortaljebuh, (trénoval jsem si ho jako své díte ^_^ ) a opičí se nickem zmetek

Co nám můžete nabídnout?
Božský skill, Top heal , Top přídavný Dmg jakožto heal což na HC modech kde se nestíha enrage timer je dost znát

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Jistě, pro jistotu mam 2 sluchátka Razer megalodon, a Razer kraken,
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Nerdjebuh - War prot IL 356
Napište nám něco o Vás:
Jsem kamil, studuji VŠ, mám přítelkyni se kterou se věnuji trojboji ale spíš ona sbírá poháry a já jen slávu jakožto trenér

PSSSSS: Nevypsal jsem ani třetinu toho co bych chtěl celkově vypsat, ale snažil jsem se, aby to bylo čitelný stručný. Na případný otázky rád odpovím, a klidně přes TS. Fakt jsem se snažil to udělat stručně co to šlo. PS: hrál jsem na offi všechny classy takže ovládám všechno když na to přijde. Ale top úroveň cata Disc priest a Prot war
PSSSSSS: Omlouvám se za pravopisný chyby češtinu jsem neměl už nějaký ten rok a jsem disgrafik a někdy ty háčky proste nepíšu no

EDIT: Ještě jsem se zapomněl zmínit, že jsem vedl top guildu na deffu funu Progressive a prý někteří odsuď tam snad i byli tak budou vědět. Byl jsem Gum Raid Leader a CL všech class zároveň, takže jsem i vedl celej nábor a podle toho to taky vypadalo a mělo úroveň
S pozdravem Likeanerd