Class/ main spec: DK/Blood tank
Věk:18
GearScore: 6050
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=Gaia
FPS: v raide 30fps+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow som zacal hrat pred dvoma rokmi tu na twine zacal so mexpit huntu ktoru som doexpil na lvl 55 a zacal som expit dk ktore som vyexpil vygearoval asi na 4500gs a dostal som ban kvoli hackom (nudili sme sa a kamarat nasiel jeden hack tak sme skusali ci ide pred sw proste demencia) a kedze sa mi uz expit nechcelo tak som zacal hrat locka na ktoreho som nejako vyriesil * od spoluziaka a hral ho asi rok ale nebavilo ma to ako dk tak som si ho zasa naexpil a hrajem to zase ako maina locka uz nemam
Váš raid time? Kazdy dne do minimalne 23:00 vacsinou dlhsie okrem piatku to so mvacsinou niekto v meste
Definujte svůj PvE skill:Teoreticky ovladam taktiky na vsetko co na wotlku je z raidov
Vypište svůj progress na Twinstaru: Naxx 10/25 fc OS +3 10/25 fc EoE 10/25 fc ToC 10/25 fc togc 10/25 insanity Icc 10 11/12 25 9/12 taktiku na LK ovladam len teoreticky
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://imageshack.us/photo/my-images/833/rlrv.jpg/
Recount- dmg meter
Omen- Agro
Omni CC- sledovanie cd
Power auras- proc RS a hlavne na frosta ktoreho mam v offe na proc KM a rime
Grid- raid frame
DBM- povinnost
Atlasloot
Quartz-kvoli lahsiemu kickovaniu lebo lepsie vidim target cast bar a focus cast bar
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Twin forum + youtube
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
WhteTigers-ropad
LvD- nezhody z GuM
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Forko, World, pisal mi hrac Teonit ze by som mohol mat sancu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Podla mna top guilda na twine
Koho znáte v <SFU> ? Asi nikoho
Co nám můžete nabídnout? Schopneho tanka s brainom
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano obe
Vypište svoje alty (stačí level 80):Nemam
Napište nám něco o Vás:Volam sa Palo som z Vychodu mam 18 rokov studujem strednu priemyslovku mam rad pc hry vela sportov hlavne jazdenie na bmx