Gaia -Dk Blood tank [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Gaia
Class:: Death Knight

Gaia -Dk Blood tank [NEPRIJATY]

Příspěvekod Gaia » ned 28. črc 2013 8:34:18

Nick: Gaia
Class/ main spec: DK/Blood tank
Věk:18
GearScore: 6050
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=Gaia
FPS: v raide 30fps+

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow som zacal hrat pred dvoma rokmi tu na twine zacal so mexpit huntu ktoru som doexpil na lvl 55 a zacal som expit dk ktore som vyexpil vygearoval asi na 4500gs a dostal som ban kvoli hackom (nudili sme sa a kamarat nasiel jeden hack tak sme skusali ci ide pred sw proste demencia) a kedze sa mi uz expit nechcelo tak som zacal hrat locka na ktoreho som nejako vyriesil * od spoluziaka a hral ho asi rok ale nebavilo ma to ako dk tak som si ho zasa naexpil a hrajem to zase ako maina locka uz nemam

Váš raid time? Kazdy dne do minimalne 23:00 vacsinou dlhsie okrem piatku to so mvacsinou niekto v meste

Definujte svůj PvE skill:Teoreticky ovladam taktiky na vsetko co na wotlku je z raidov

Vypište svůj progress na Twinstaru: Naxx 10/25 fc OS +3 10/25 fc EoE 10/25 fc ToC 10/25 fc togc 10/25 insanity Icc 10 11/12 25 9/12 taktiku na LK ovladam len teoreticky

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://imageshack.us/photo/my-images/833/rlrv.jpg/
Recount- dmg meter
Omen- Agro
Omni CC- sledovanie cd
Power auras- proc RS a hlavne na frosta ktoreho mam v offe na proc KM a rime
Grid- raid frame
DBM- povinnost
Atlasloot
Quartz-kvoli lahsiemu kickovaniu lebo lepsie vidim target cast bar a focus cast bar

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Twin forum + youtube

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
WhteTigers-ropad
LvD- nezhody z GuM
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Forko, World, pisal mi hrac Teonit ze by som mohol mat sancu

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Podla mna top guilda na twine

Koho znáte v <SFU> ? Asi nikoho

Co nám můžete nabídnout? Schopneho tanka s brainom

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano obe

Vypište svoje alty (stačí level 80):Nemam

Napište nám něco o Vás:Volam sa Palo som z Vychodu mam 18 rokov studujem strednu priemyslovku mam rad pc hry vela sportov hlavne jazdenie na bmx :D
Athena
Class:: Paladin

Re: Gaia -Dk Blood tank

Příspěvekod Athena » ned 28. črc 2013 13:28:18

je to biker jasné PRO :roll: :D
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » ned 28. črc 2013 13:46:17

Jaky byl duvod ze tu byla predtim prazdna prihlaska?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Mine

Příspěvekod Mine » ned 28. črc 2013 13:47:35

Skús ešte raz odpovedať na otázky :
- Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
- Vypište svoje alty (stačí level 80):
Ale poprosím tentokrát pravdivo ;).
Gaia

Příspěvekod Gaia » ned 28. črc 2013 13:53:56

Bol to miss click chcel som dat len nahleda missol som... A jadne bol som aj v nufikoch a dostal so mkick lebo so nedosiel na raid a v podstate mam locka ktory je kamaratov ale mam na neho pristup ale nehrajem ho bol som za neho jedno tocko
Revilo

Příspěvekod Revilo » ned 28. črc 2013 15:01:37

Mal by som na teba pár otázok keďže sa chcem priučiť trošku aj k tankovaniu a práve ty si si podal prihlášku takže nemusím hľadať na nete guidy...
1) Mohol by si mi napísať ako sa začína agrovanie bossa? Tauntnem ho alebo dávam na začiatku nejaké spelly? Ak spelly tak aké a prečo?
2) Čo je najlepšie socketovať v ICC a prečo práve ten/tie staty?
3) Čo sa viac oplatí? Chodiť v setových veciach alebo lootnuť nosetovky? Prečo práve to?
4) Ako si najlepšie a najrýchlejšie spravíš plošné aggro? Prečo práve tak?
5) Píšeš, že taktiku na LK ovládaš len teoreticky. Skús mi tak v rýchlosti povedať čo na LK tank robí? Píš to plz postupne (myslím po fázach).
6) Myslím, že keď ešte nemáš LK dole tak si asi nebol HC bossov tu na twine...ako si na tom s taktikami?
7) Máš nejaký obľúbený guide? Ak áno mohol by si mi ho poslať?
8)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Forko, World, pisal mi hrac Teonit ze by som mohol mat sancu

Teonit ti písal že by si mohol mať šancu ale tu píšeš:
že nikoho nepoznáš. Ako to ptm je? Teonit ťa len tak kontaktoval lebo videl, že v Dala afkuje blood tank bez guildy alebo sa poznáte?
Zatiaľ odomňa všetko :)
Gaia

Příspěvekod Gaia » ned 28. črc 2013 17:07:06

1.Pulluje sa spellom u DK je to najlepsie IT pretoze to dobre generuje agro
2. stam pretoze vsetkych statov ma dost aj z eq a + v icc davaju bossovia strasne pecky a nato trea vela hp aby sa to dalo ustat
3. Urciteset kvoli set bonusom co su DnD vacsi dmg a Spell blood tap nahodi buff na redukciu dmg
4. DND IT PG Pestil spam blood boil pretoze to da najveci aoe dmg co je potrebne na poriedne naagrovanie
5. 1.faza- jeden tank bere bossa druhy addov ktorych vyvolava a drzi ich dalej od raidu kvoli tomu ze sa tam ptm bezi z dotkou ktora sakce na tie addy na 70% percentach LK zacina medzifaza- vsetci na okraj plosiny jeden tank bere spiritov a otaca ich chrbtom k raidu posledneh ospirita musi brat off kvoli tomu aby MT mohol ist k LK 2.faza jeden tank drzi bossa druhy to velmi neviem co robi v podstate off tank v 2a 3 faze kedze som to nikde nevedel vycitat a na videach sa mi zdalo zenerobi v podstate nic
6. Dal som lady gunship sourfanga rota valithriu na zvysok taktiku neviem nepozeral som lebo som nemal nikde moznost to davat kedze world toho viac nedava a aj ked dava ak napr dnes som bol prvy krat lady a rota tak som sa opital a hned na prvy pull osm vsetko pochopil ale samozrejme tam ani nieje co nepochopit :D takze tych tazsich bossov urcite budem studovat predom a nie na raide :)
7. na tanka ziadny oblubeny guide nemam na vsetko som sa pital hracov na twine alebo som pozeral vsetky forka a porovnaval to a na dmg som pozeral guidy na twin forku v class foru
8. ano tak nejako to bolo proste som stal v dala a napisal mi ci by som nechel skusit ku vam podat prihlasku

To by malo byt vsetko ak bude este nieco treba tak sa to bude msnazit doplnit :)
teonit
Class:: Warrior

Příspěvekod teonit » ned 28. črc 2013 21:40:29

Revilo píše:8)

Teonit ti písal že by si mohol mať šancu ale tu píšeš:
že nikoho nepoznáš. Ako to ptm je? Teonit ťa len tak kontaktoval lebo videl, že v Dala afkuje blood tank bez guildy alebo sa poznáte?
Zatiaľ odomňa všetko :)

:D revilo asi takhle zacituju si rychle a zběsile s malou upravou :D :"Dlužím Kaloj nadupaný DK" a tady sem viděl potenciál. Pohodovej kluk, dalo se snim normalne pokecat,vedel o cem mluvi. A projevil zajem, ihned v den, kdy jsem ho ráno kontaktoval podal prihlasku. Equip na velmi slusne urovni. Za me pro Test raid.
Luckyseven

Příspěvekod Luckyseven » ned 28. črc 2013 22:01:57

Jen by mě zajímalo: 1. Proč máš v helmě 10 parry 15 stam gem
2. Proč nemáš 3tí glyph
3. Proč máš glyph na taunt (když hitu máš dost, aspoň podle armory, pokud armory ukazuje špatnou hodnotu hitu, tak tuhle
otázku ignoruj).

Chudák offtank co nemá co dělat skoro celej fight na LK, koukni na taktiky eště :)

Škoda, že Ti Teonit neřekl, aby si napsal na nick "Kalo" před podáním přihlášky, já vidim stav DK full :/
teonit
Class:: Warrior

Příspěvekod teonit » ned 28. črc 2013 22:07:18

Luckyseven píše:
Škoda, že Ti Teonit neřekl, aby si napsal na nick "Kalo" před podáním přihlášky, já vidim stav DK full :/

Tuto informaci jsem mu take podal. I pres full stav ma sanci, Dluzim kaloj to DK a na sekundaru jsem ted tankoval ja za off spec takze treba se nekde vleze ..BTW ale todle je na kaloj a jouloj....
Gaia

Příspěvekod Gaia » ned 28. črc 2013 22:29:21

1. na aktivaciu meta gemu
2. ten mam len na armoroch to nejde momentalne mam dark comand rune tap a vampiric blood
3. ano mas pravdu hned ako dojdem do hry tak ten dark comand vymenim este nwm ci za RS alebo za IT
Luckyseven

Příspěvekod Luckyseven » ned 28. črc 2013 22:31:49

Myslel jsem 3tí minor glyph :)
Je mi jasný, že na aktivaci meta gemu, ale proč si zvolil tenhle konkrétní gem?
Gaia

Příspěvekod Gaia » ned 28. črc 2013 22:39:06

Aha.. jasne ten by mal by of raise dead ale nebolo to v aukcii ked som daval tieto talenty a pt msom nato zabudol tak nosim v bagly dusty a toho ghoula som este ani az nevyvolal....Ten gem je to lepsie ako +10 all stats a je v postate jedno ci si dma stam/dodge alebo stam/parry
Mine

Příspěvekod Mine » pon 29. črc 2013 2:25:27

Nemyslím, že skillovo máš na guildu ako je sfu. Niesme na tom až tak zle s tankami aby sme brali nejaký priemer, keď nie dokonca podpriemer. Ešte k tomu kicku, čuduješ sa, že si ho dostal ? U nás by si dopadol podobne, nedochádzať na raidy v guilde kde sa hlásiš ako pve hráč mi nepríde normálne. Mal som možnosť s tebou byť jedno hcčko, nechcem vidieť ako by to dopadlo v icc. Rune strike je tvoja základná agrovacia abilita, ale v tvojej rotácií som ju márne hľadal. Proti.
Gaia

Příspěvekod Gaia » pon 29. črc 2013 7:19:27

RS pozivam na ked idem ako mt ma cely figt nastackovany buff zo sigilu a mysslim si ze podla rhc kde kazdy ide ako pride sa neda velmi vela zistit + na mkbky v rhc asi dost tazko dam rs a na bossa to dam tak 4 krat
Kalo

Příspěvekod Kalo » pon 29. črc 2013 17:53:07

Kontaktuj mě ingame, hodíme řeč.
Kalo

Příspěvekod Kalo » pon 29. črc 2013 20:37:13

Z přihlášky jsem měl kladný dojem, do té doby, dokud na tebe lidi od nás nevytáhli špínu. Chtěl jsem ti dát alespoň šanci na test raid, ale po konverzaci ingame tomu tak nebude. Chybí ti celkově znalosti o DK, gear je sice slušný, ale chybí ti setovka, to že nemáš frosty tě neomlouvá. Měl jsi dost dlouho na to, to pofarmit.

Nezbývá mi nic jiného, než ti popřát hodně štěstí jinde. Nepřijatý

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”