Class/ main spec: War - prot
Věk:20
GearScore: 5756GS (0pvp)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... mos&cn=kto
FPS: 35 v dala
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
- Hram od zaciatku roku 2005(januar/februar/marec), hral som paladina asi po venge sezonu na TBC. Popritom som zacal hrat priesta niekedy od zaciatku merciless sezony - offik (pocas brutal sezony som skoncil)
- Po case som zacal hrat na Anthorii priesta ako koncil TBC, akurat cely SWP, od vtedy som tam bol v guilde OFFLINE (2nd KJ kill) az do Ulduaru/Tocka kde sa uz po niekolky krat guilda rozpadla nadobro (Conquerror of Naxxramas), priesta som po tomto daroval kamosovi a aktivne som hral za maina locka s altom DK(tank) a War(tank), bol som v low-end guildach, nabral som equip a presiel do CHOL kde som bol az do konca Anthorie.
- Po prechode na Twin som skusal hrat kamosovu rogunu PVP, neskor som si kupil rogunu u hordy ktoru som predal po tom ako mi dosli nervy ked som missol Backstab s hitcapom do 27levelu(hraca)
- Po tomto som nasledovne kupil priesta, s ktorym som bol vo svojej kozi. Aktivne som chodil PVP aj PVE u aliancie v guilde Independent. Ktora pri poslednych problemoch, kde nikto nevedel co bude som sa tyzden nelogol a bol som kicknuty.
- Predal som priesta a kupil wara, vec ktoru som chcel urobit davnejsie len sa mi do toho nejako nechcelo, zhanat kupcu, potom wara atd...
- medzi tym co som hral na anthorii kde otvarali UD az po koniec som hral zasa na offiku (priesta), wotlk toc icc, cata az do konca
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Momentalne je mi to uplne jedno, az na par vikendov,v ktore bude nejaka akcia alebo daco mozem stale, cez tyzden to iste.
Definujte svůj PvE skill: presiel som kazdy dung od classicu az po cata(Deathwinga), mam odohratu kazdu class ci uz pve alebo pvp (okrem maga pvp, to ma zabije aj niekto s o 2 sezony slabsim gearom)
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Twinstar Tocko - ICC deathbringer za priesta
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i44.tinypic.com/2wdcxm8.jpg
addony: Slowfallkeypress, OmniCC, Skada, PlateBuffs
snazim sa pouzivat co najmenej addonov, s addonama dokaze hrat kazdy(tak isto v pvp)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: moja halva + obcas google
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Independent, odchod uz som spominal hore
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mam oboje no
Ak mate nahodou plno alebo co, kludne by mi stacilo pre zaciatok len zaskakovat. Beriem to ako hru, nezomriem ak vynecham jedno-dve IDcka alebo nezabijem bossa.. ale vytacaju ma sproste faily a reci.
PS: ak som nahodou niekoho urazil prihlaskou za vyjebaneho mroza sa ospravedlnujem, som rad ze ste to zobrali zo srandy a pobavil som, co bol aj ucel