Nick postavy: Barbarian (Weohstan)
Class/main spec: Protection
Věk: 23
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Barbarian
Jak dlouho vlastníte tento char: budou to dva roky ale na Twinstaru sem vyexpil nespocet prot warru, takze v neznalosti ani nikde jinde, problem neni.
Váš raid time:
neděle - (od Kdy bude treba… do jak dlouho bude treba…) - primární raid
úterý - (od Kdy bude potreba… do jak dlouho bude treba…) - primární raid (progres)
pondělí - (od 18… do jak dlouho bude treba…) - sekundární raid
čtvrtek - (od 18… do jak dlouho bude treba…) - sekundární raid
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Cata: Horda: Conspiracy - Odchod z duvodu prechodu do The Genesis, The Genesis - Odchod za ucelem pomoci pratelum v guilde Magnitude, Magnitude - Odchod z duvodu nedostatecneho raidovani a nasledny prechod k ali. Aliance: The Fire Clan - Rozpad a prechod do UndeRRateD, UndeRRateD - Ja osobne jsem odesel kvuli jekotu na raidech (bolela me hlava) a presel do last guildy Ordo Satanas, Ordo Satanas - tam bych i zustal, kolektiv vynikajici, odesel jsem z duvodu stehovani do nemecka. Kamos ode mne Warra koupil, guildu leavnul a prihlasil se do Exalted - tam ho nevzali z duvodu ze jsem to pry ja a ze pry lzu. Ted mam char z5 a hlasim se k vam.
Jaká je Vaše motivace vstupu do <SFU> ? Vyzva na tankspotu, kvalitni raidy, vysoke naroky jak pro main tak i pro off tank spot, spolehlivy core, pravidelny RT
Čím splňujete požadavky na Profi přihlášku? : Skill, Flexibilita, Macra, Bindy, Threat, Prehled v raidu, Bleskove Reakce, Mysleni dopredu a predvidani situaci.
Theorycratf aneb prot Warr a jeho Prioritni system: Prepot --> Recklessness (Kdyz zacinam pull) --> Retaliation ---> Heroic Throw (Pokud je nutne tak v kombinaci s tauntem) --> (Macro): Charge + Berserker Rage + Shield Block + Trinket + Shield Slam --> Macro: Revenge + Inner Rage + Heroic Strike (Na aoe tankovani Cleave) --> 3x Devastate --> Heroic Strike + Demoralizing Shout --> Thunder Clap + Heroic Strike/Cleave a obnova dotky Rend + stackovani Shockwave --> na 3 stacku Shockwave + heroic Strike/Cleave ---------------------- Takto vypada muj TC na singlu, lomítka s Cleavem predstavuji zamereny na aoe tankovani ale v jinem poradi danych abilit.
Nicmene to není všechno, vyuzivam i dodatkove ability jako Concunsion Blow, Darkflight, Heroic Leap, Intervene, Intercept. Vse tocim na CD v macrech, takze se nemůže stat ze bych něco vynechal. Redukci Shield Wall davam ve stavu nouze, RC a LS dle potřeby s Enraged Regeneration. (pripadne dotazy zodpovim) Bindy: Samozrejmosti / Vigilance davam na tanka, pokud tankuji sam tak na heleara, mimo encountery které ve vetsi mire daji vetsi dmg melee DPS.
Priprava na Raid: Jakozto prot Warr nedisponuji flaskou na HP. Jsem Worgen (vysvetlim), vyuzivam Prismatic Elixir, Elixir of the Master a Lavascale Minestrone
Screeny UI: Kvalitni tank, musi mit kvalitni a prehledne ui - http://postimg.org/image/8gt2a2ren/full/ , http://postimg.org/image/l6uzygmod/full/
Proc Worgen?: Protection Warrior je nejzranitelnejsi hlavne na spell dmg, proto se snazim vyhrabat resisty odkud je to mozne. Proto uprednostnuji Worgena pred Dwarfem a vyuzivam elixiry na resist + Spell Reflection a jidlo s elixirem na masterku z dovodu, ze mastery netrpi Diminishing Returns.
Uprednostnovane staty: Mastery --> Parry --> Armor --> Dodge --> Stamina
Item lvl: 373
Vyuziti Retaliation: Pokud zrovna off tankuju bosse u ktereho jsou addky, tak po nabrani zakladniho aggra ho sepinam k Thunder Clapu, Cleavu, Revenge a Shockwave. Tato abilita je velice universalni, dostatecne nahrazuje pripadne mezery v systemu.
Vyuziti Spell Reflection: BOT: Halfus - nic, Valiona - Meteor (lze reflectovat i z clenu raidu); Rift, Councils: Pokud se nekickne chain spell, lze ho reflectnout, Chogal - Plosny dmg kdyz sezere shadow adda, Sinestra - Flame Breath
BWD: Omnotron - lze reflectovat kazdeho z bossu vyjma Toxitrona, Magmaw - nic, Chymaeron - nic, Atramedes - nic, Maloriak - Storm, Nefarian - nic
TotFW: - Nezir - Chain spell, Alakir - Spell dava asi kazdych 15 sekund na tanka (nevim jak se tomu nadava)
Progress - 10/25HC All Down
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem Pavel, pracuju jako Mechanik-serizovac u cnc stroju. Dopredu rikam, ze cas na raid si muzu udelat kdykoliv. V praci neni problem nekolik dni predem nadelat potrebne prescasy.