Juana - Lovec přeživší [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Juana - Lovec přeživší [NEPRIJATY]
Typ prihlasky: (standard)
Nick postavy: Juana
Class/main spec: Hunter/ Survival
Věk: 21
ItemLvL: 370 (372)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Juana
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Juana&realm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: Tento char vlastním už hodně dlouho cca 3-4 roky
FPS (při 25man): 30-60 záleží od encounteru a podle efektů. Cho'gall při empowered shadows tam mám největší drop a to na těch 30.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW s přestávkami hraji téměř 7 let. Začal jsem na Deffenderu kde jsem něco mačkal. Následně mě kamarád přetáhl na Anathemu kde jsem hrál Wotlk hight end, kde jsem vydžel 2 roky. Můj další směr se upíral směrem k Twinstaru kde se dá říct že hraji až po současnost. A od spuštění WoD hraji ještě na offi.
Váš raid time:
pondělí -18:00-02:00
čtvrtek -18:00:02:00
Vaše DPS na:
Dummy- http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_032816_154837.jpg
Chimareon HC/Normal---> twinhead
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - 4/4 - HC 5/5
BWD - 6/6 - HC 6/6
TotFW - 2/2 - HC 2/2
25tky:
BoT - 4/4 - HC 5/5
BWD - 6/6 - HC 6/6
TotFW - 2/2 - HC 2/2
Screen vašeho UI: http://nemesisup.cz/files/public/wowscr ... 154837.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): je toho celkem dost Wol, elitejenkins, icy-veins, tuari, mmo, warcrafthuntersunion
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Fýha, AD-Infinitum - neslučitelnost zájmu guildy s některýmy hráči, Nisiar - kolektiv nic moc, Source of Divinity A - moc nafintení poslední dobou
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na foru, z příběhů a macra na worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Kolektiv, slušný progress 25 man.
Koho znáte v <SFU> ? Teď už asi nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Mohu nabídnout spolehlivost, koncetraci + skill za svou postavu--- občasnou kreativitu při progressu.
Vypište svoje alty (stačí level 85): Alty nevedu, mi přijde zbytečné na freečku
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem stundet VŠ. Je mi 21 let jmenuji se Jenda. Rád jezdím na kole a občasně chodím běhat. Rád hraji WoW, čož je asi zřejmé. Pokud by vás zajímalo více detailů tak zeptejte a rád odpovím.
Předem dík za vaše odpovědi a WoWku zdar!
Nick postavy: Juana
Class/main spec: Hunter/ Survival
Věk: 21
ItemLvL: 370 (372)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Juana
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Juana&realm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: Tento char vlastním už hodně dlouho cca 3-4 roky
FPS (při 25man): 30-60 záleží od encounteru a podle efektů. Cho'gall při empowered shadows tam mám největší drop a to na těch 30.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW s přestávkami hraji téměř 7 let. Začal jsem na Deffenderu kde jsem něco mačkal. Následně mě kamarád přetáhl na Anathemu kde jsem hrál Wotlk hight end, kde jsem vydžel 2 roky. Můj další směr se upíral směrem k Twinstaru kde se dá říct že hraji až po současnost. A od spuštění WoD hraji ještě na offi.
Váš raid time:
pondělí -18:00-02:00
čtvrtek -18:00:02:00
Vaše DPS na:
Dummy- http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_032816_154837.jpg
Chimareon HC/Normal---> twinhead
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - 4/4 - HC 5/5
BWD - 6/6 - HC 6/6
TotFW - 2/2 - HC 2/2
25tky:
BoT - 4/4 - HC 5/5
BWD - 6/6 - HC 6/6
TotFW - 2/2 - HC 2/2
Screen vašeho UI: http://nemesisup.cz/files/public/wowscr ... 154837.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): je toho celkem dost Wol, elitejenkins, icy-veins, tuari, mmo, warcrafthuntersunion
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Fýha, AD-Infinitum - neslučitelnost zájmu guildy s některýmy hráči, Nisiar - kolektiv nic moc, Source of Divinity A - moc nafintení poslední dobou
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na foru, z příběhů a macra na worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Kolektiv, slušný progress 25 man.
Koho znáte v <SFU> ? Teď už asi nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Mohu nabídnout spolehlivost, koncetraci + skill za svou postavu--- občasnou kreativitu při progressu.
Vypište svoje alty (stačí level 85): Alty nevedu, mi přijde zbytečné na freečku
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem stundet VŠ. Je mi 21 let jmenuji se Jenda. Rád jezdím na kole a občasně chodím běhat. Rád hraji WoW, čož je asi zřejmé. Pokud by vás zajímalo více detailů tak zeptejte a rád odpovím.
Předem dík za vaše odpovědi a WoWku zdar!
Re: Juana - Lovec přeživší
Prihlaska celkem slusna.
Proc si myslis, ze my nejsme namachrovani nafrneni.
Ty nemas rad funkce na foru co?
treba na linky na stranky...
Co studujes?
Jaky je tvuj nazor na srazy?
Co pro tebe znamena guilda.
To co nam nabizis nam nabizi kazdy druhy hunter. Proc by jsme te meli chtit.
Proc nekdo jako ty si podava standart prihlasku.
Myslis, ze nemas na to dat si profi?
Nebo kde je zakopany pes?
Ty nemas rad funkce na foru co?

Co studujes?
mna zaujíma aké príbehy si o nás počul ?
o tom že class ovládaš a skill mas asi pochyb nie je

Tvoj nick mi je známy, takže o skille nepochybujem, dokonca by som odporúčal test raid na primáre, ale to sa dohodnem s vedením. Každopádne vec, čo by ma zaujímala, ako by si dostal do guildy, štandardný postup je, že budeš priradený na sekundár. Ako veľmi vidíš toto ako problém?

Od hraca, ktory si presiel AdI, Nisiarom a Sodou, by som cakal profi prihlasku...
Blizia sa nam Firelandy a zrazu byvaly sodak ako to podla teba vyzera?
- Bimmer
- [ SFU Clen ]
- Class:: Warrior
Serus, celkom sranda, aký je ten náš hráčsky svet malý. Pamätám si ako keby to bolo včera, keď tvoja mega majty op slávna gilda (OSB) prišla z neviem konkrétne akého servera na Twinstar server Phobos s full BIS eq vyfarmenom na serveri kde LK fungoval povedzme si dosť pofidérne a neboli ste schopní na 25%-tnej aure zabiť LK25 hc. Pamätám si konkrétne teba, akého si hral extrémne skill-capped machra na world-channeli, ako si svojím arogantným, egoistickým, častokrát vulgárnym vystupovaním znepríjemňoval hru hráčom (či už večné flame a hate na worlde alebo i na TS)... ktorí ostali hrať na wotlku. Pamätám si aj XY potýčok, ktoré prebehli priamo medzi nami, a môžem ti povedať, že s človekom ako ty skutočne hrať bok po boku nechcem. Na takéto záležitosti mám pamäť ako slon. A môžem ti povedať, že si skončil v mojom ignore liste už na wotlku, a tak tomu aj ostane. Čo sa skillu a skúseností s wowkom týka, k tomu sa vyjadrovať nebudem, ale čo sa ťa ako osobnosti a povahy týka, ostali vo mne aj s odstupom času veľmi nepekné a negatívne spomienky. Za mňa proti. Karma zdarma bjač.
UNLOCK YOUR POTENTIAL.
(Christian Grey, GEH inc)
(Christian Grey, GEH inc)
Pronet píše:Prihlaska celkem slusna.
Ty nemas rad funkce na foru co?treba na linky na stranky...
Co studujes?
Mám z vás takový pocit

Studuju PŕUK- socialní geografie
Nemám s nimi problém a určitě se jim nebráním
Guilda uskupení lidí/ hráčú co si navzájem prosperují i když to nemusí být přímé mezi dvěma hráči.
Řekněme, že příprava/ konzultace taktik dělání různých must have věcí různé soaky atd... co je třeba za hunta. Za druhé si nemyslím, že to co nabízím já, nabizí každý druhý spíš tak 3-4 hunteri na serveru. ( ale žádný off. )
Tak nikam se neženu a nepořebuji to mít vyřešené během 1 týdne.
umad píše:mna zaujíma aké príbehy si o nás počul ?
Všeho druhu, ale myslím že valná většina nebyla zrovna pozitivní

Praedator píše:Tvoj nick mi je známy, takže o skille nepochybujem, dokonca by som odporúčal test raid na primáre, ale to sa dohodnem s vedením. Každopádne vec, čo by ma zaujímala, ako by si dostal do guildy, štandardný postup je, že budeš priradený na sekundár. Ako veľmi vidíš toto ako problém?
S tímhle rozhodně problém nemám, jelikož chodím raidy na offi středa, neděle + boosty v uterý. Takže pro mě spíše +
Shanir píše:Od hraca, ktory si presiel AdI, Nisiarom a Sodou, by som cakal profi prihlasku...
1. čast věty bych okomentoval asi slovy: na primár není čas
2. část nechápu kam tím míříš, nic méně citím z toho negativní vlákno čož se mě moc nezamlouvá. A narovinu nevím jak by to mělo vypadat.
Bimmer píše:Serus, celkom sranda, aký je ten náš hráčsky svet malý. Pamätám si ako keby to bolo včera, keď tvoja mega majty op slávna gilda (OSB) prišla z neviem konkrétne akého servera na Twinstar server Phobos s full BIS eq vyfarmenom na serveri kde LK fungoval povedzme si dosť pofidérne a neboli ste schopní na 25%-tnej aure zabiť LK25 hc. Pamätám si konkrétne teba, akého si hral extrémne skill-capped machra na world-channeli, ako si svojím arogantným, egoistickým, častokrát vulgárnym vystupovaním znepríjemňoval hru hráčom (či už večné flame a hate na worlde alebo i na TS)... ktorí ostali hrať na wotlku. Pamätám si aj XY potýčok, ktoré prebehli priamo medzi nami, a môžem ti povedať, že s človekom ako ty skutočne hrať bok po boku nechcem. Na takéto záležitosti mám pamäť ako slon. A môžem ti povedať, že si skončil v mojom ignore liste už na wotlku, a tak tomu aj ostane. Čo sa skillu a skúseností s wowkom týka, k tomu sa vyjadrovať nebudem, ale čo sa ťa ako osobnosti a povahy týka, ostali vo mne aj s odstupom času veľmi nepekné a negatívne spomienky. Za mňa proti. Karma zdarma bjač.
To tě asi zklamu, ale po tom co Twin otevřel CATA, jsem wotlk téměř nelogl. Logl jsem akorát asi 1 měsíc po a převedl si huntera na ali na PvP, ale od té doby jsem tam nehrál. Takže to si asi pleteš nebo zaměňuješ. OFFI + CATA a ještě chodit na wotlk? To by asi neproclo

Nic méně neznám tě, takže žádny off proti tobě nemám.
-
- Class:: Warrior
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem proti z jednoho důvodu: Toto samé se dělo v UR, kdy se do guildy přihlásil Sketler a další hráč (nick uz nevim). Sketler byl officier guildy SODA a jeho pusobeni v UR melo jediny cil - nalakat nejlepsi mozne hrace z kazde guildy do UR a pote z UR do SODY. Soda jim zaplatila prevody a ali guildy prisli o dost dobrych lidi.
Promin, ja ti hlas nedám.
Promin, ja ti hlas nedám.
S tímto já problém nemám protože, pokud by tu byl z tohoto důvodu a pokud by se někdo skutečně nechal nalákat, tak je to pro guildu jedině dobře, protože takoví lidé tu nemají co dělat...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Je asi zbytecne ptat se te na teoreticke otazky ohledne huntera kdyz jsi v SODE. Ale zajima mne proc tam porad jsi a neleavl jsi ? Vi o tom nekdo ze mas prihlasku tady u nas ? Co by mi rekl nekdo z tvoji guildy o tobe ? Jaky jsi ? Klidne se rozepis
Souhlasím s Joulem a nevadilo by mi, kdyby k nám přišel náborář
třeba by se pročistilo zrno od plevele o kterém si bez tak myslím, že tu není
Možná by zjistil, že je tu dobrá parta a místo odvedení lidí by nám nějaké přivedl
Pokud jsi člověk o kterém mluví Bimmer, tak naším sítem stejně neprojdeš a pokud se v tobě plete, tak dobře pro nás. Jsme silná Guilda a tím, že se osobně navzájem známe... pro nás někdo takový neznamená hrozbu, ale reklamu
Pokud si Predátor myslí, že na to máš, tak máš mé +

Možná by zjistil, že je tu dobrá parta a místo odvedení lidí by nám nějaké přivedl

Pokud jsi člověk o kterém mluví Bimmer, tak naším sítem stejně neprojdeš a pokud se v tobě plete, tak dobře pro nás. Jsme silná Guilda a tím, že se osobně navzájem známe... pro nás někdo takový neznamená hrozbu, ale reklamu

Pokud si Predátor myslí, že na to máš, tak máš mé +
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Tempy píše:Byl tohle tvůj char http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Juana ?
Je nemám důvod říkat že ne. Ale na AN jsem ukončil působení s příchodem T10 na twinu. Tudíž přístup na sve acc jsem dal lidem kteří mě o to žádali jen pár co si pamatuji (Tiber, Hanic, Uni, xaquar Aport a další ) co se dělo dál a jestli si to někdo přetáhl na twin a dělal s tim nějakou klaun fiestu mě fakt těžce netrápí. Takže jestli tady někdo z vás vedl na wotlk realmu nějaké žabo-myší války s tímto nickem tak to znovu zopakuji a také naposledy "ne nehrál jsem tam a anich bych na to neměl čas ". Tímto bych ukončil tuto teorii. Nechci z toho vyvozovat negativní postoje.
Toryko- jsem tam stále jelikož jsem přes půl roku nehrál aktivne a nevidím jediny důvod ted hned okamzite leavovat.
P.S. jsem na mobilu tak to večír poedituji kdyby bylo třeba.
Mám stejný názor jako joul s visionem a navíc kdyby byl vážně náborář tak by se aspoň snažil hrát na to že v sodě nebyl
Za na test raid.

Za na test raid.
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Just Jump On CD
Re: Juana - Lovec přeživší [-/-/-]
Zajtra o 17:45 napíš na nick Rezzy - RL sekundáru, na test raid. Tvoje meno ide ťa predbieha, preto od teba čakám oslnivejší výkon ako od normálneho testera, takže aj nejaká tá komunikácia na TS a raidy už notoricky poznáš, takže žiadne oťukávanie "nového bossa". Ak všetko pôjde hladko, videl som pohovor na víkend, prípadne začiatok ďalšieho týždňa.

- Pepíkus
- [ Class Leader ]
- Class:: Mage
Re: Juana - Lovec přeživší [TEST/-/-]
Smíříš se s tím, že pokud by se na Primaru neuvolnilo místo, tak při FL progressu budeš na stanby?
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Zdravím všechny, omlouvám se za kratší neaktivitu.
Abych udělal nějaký feedback a nějak to sesumarizoval.
Po určitém časovém brainstormingu jsem došel k názoru/ postoji za kterým si pevně stojím. Věřím že jste super parta i když máte "svůj svět" tak uvnitř mezi sebou máte super vztahy, ale bohužel pro mě jakož to hráči s ambicemi jsou důležité kroky a výsledky co jsou jasným ukazatelem posunu vpřed a možná i dosažení cíle jako první.
Tuto hru nehraji kvůli " friend relationship whatever" ale kvůli výsledkům. Když budu chtít jít pochillovat tak si zapnu Ulici na Nově a můžu vypnout.
Můj effort v téhle hře je vždy jet vše na max i když k úspěchu je občas třeba jít přes mrtvoly. Další důvod neslučitelnosti je že vlna chuti/ odhodlání/ neudržitelnosti by mohla smést některé slabší kusy. Takže bych se cítil jako olympionik co zabloudil na paralympiádu. Prostě vlna ou fuck/shitu by vzala vše co by jí stálo v cestě.
Styl raidingu: jsem prostě zvyklý to hrotit na maximální ostří, ať už z offi tak i dřív ze sody, což prostě nebudeme si mazat váš med kolem svých úst, ale to tu nehrozí. Friend guild/ family guild držím palec ať vám to vydrží.
Díky všem, neberte to jako troll ani výsměch ( všichni ostatní to tak vezmou).
PS: Rada do WoW, Friend raiding vs dosažení "úctyhodných výsledků" tohle nikdy nejde dohromady.
PEACE a GL na FL
PSS:
Teď už je to jedno, ale taky ti udělím radu do života k nezaplacení 2x měř a 1x řež alias v tvém případě 2x čti a pak piš viz.
PSSS: Pozdravujte Arwyn od Juany (warlocka z AN) ona už bude vědět Slovenka jedna
lepší jak NAGURA škoda, že už nehraje.
Abych udělal nějaký feedback a nějak to sesumarizoval.
Po určitém časovém brainstormingu jsem došel k názoru/ postoji za kterým si pevně stojím. Věřím že jste super parta i když máte "svůj svět" tak uvnitř mezi sebou máte super vztahy, ale bohužel pro mě jakož to hráči s ambicemi jsou důležité kroky a výsledky co jsou jasným ukazatelem posunu vpřed a možná i dosažení cíle jako první.
Tuto hru nehraji kvůli " friend relationship whatever" ale kvůli výsledkům. Když budu chtít jít pochillovat tak si zapnu Ulici na Nově a můžu vypnout.
Můj effort v téhle hře je vždy jet vše na max i když k úspěchu je občas třeba jít přes mrtvoly. Další důvod neslučitelnosti je že vlna chuti/ odhodlání/ neudržitelnosti by mohla smést některé slabší kusy. Takže bych se cítil jako olympionik co zabloudil na paralympiádu. Prostě vlna ou fuck/shitu by vzala vše co by jí stálo v cestě.
Styl raidingu: jsem prostě zvyklý to hrotit na maximální ostří, ať už z offi tak i dřív ze sody, což prostě nebudeme si mazat váš med kolem svých úst, ale to tu nehrozí. Friend guild/ family guild držím palec ať vám to vydrží.
Díky všem, neberte to jako troll ani výsměch ( všichni ostatní to tak vezmou).
PS: Rada do WoW, Friend raiding vs dosažení "úctyhodných výsledků" tohle nikdy nejde dohromady.
PEACE a GL na FL
PSS:
Pepíkus píše:Smíříš se s tím, že pokud by se na Primaru neuvolnilo místo, tak při FL progressu budeš na stanby?
Teď už je to jedno, ale taky ti udělím radu do života k nezaplacení 2x měř a 1x řež alias v tvém případě 2x čti a pak piš viz.
juana píše:Praedator píše:Tvoj nick mi je známy, takže o skille nepochybujem, dokonca by som odporúčal test raid na primáre, ale to sa dohodnem s vedením. Každopádne vec, čo by ma zaujímala, ako by si dostal do guildy, štandardný postup je, že budeš priradený na sekundár. Ako veľmi vidíš toto ako problém?
S tímhle rozhodně problém nemám, jelikož chodím raidy na offi středa, neděle + boosty v uterý. Takže pro mě spíše +
PSSS: Pozdravujte Arwyn od Juany (warlocka z AN) ona už bude vědět Slovenka jedna

Beriem, sme iná guilda ako na ktorú si zvyknutý. Všetko, na čo nás upozorňuješ, už dávno vieme a sami sme sa touto cestou vybrali
Každopádne chápem, že nie každému toto vyhovuje. Takže prajem veľa úspechov a udeľujem status neprijatý

- Pepíkus
- [ Class Leader ]
- Class:: Mage
Koukám sebevědomí až na půdu a i moudré rady jak "vést" guildu by jsi nám chtěl rozdávat, ale počkat něco tu nesedí, kolik že guild už jsi vlastně dohromady vystřídal? Předpokládám, že při prvním náznaku potápějící se lodi ji opouštíš jako mezi prvníma, to je přeci vždycky ta nejsnadnější cesta že.
Jinak k té otázce jsem automaticky předpokládal, že na tom sekundaru by jsi nechtěl zůstat věčně a navíc při FL progressu se raid time může změnit, to proto ta lehce provokativní otázka na kterou si použil vyhýbavou odpověď. Ale jak píšeš, teď už je to stejně jedno.
Jinak k té otázce jsem automaticky předpokládal, že na tom sekundaru by jsi nechtěl zůstat věčně a navíc při FL progressu se raid time může změnit, to proto ta lehce provokativní otázka na kterou si použil vyhýbavou odpověď. Ale jak píšeš, teď už je to stejně jedno.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”