Nick postavy:Terabith
Class/main spec:Paladin Retribution
Věk:23
ItemLvL: 374 ilvl
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Terabith
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... Artemis#fl
Jak dlouho vlastníte tento char: Už asi 4 roky od wotlk převeden na cata .
FPS:40-60 podle bosse.(při 25man)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Moje první zážitky jsou již z classiku kdy začli vychazet prvni free servery rok uz si nepamatuju je to hodně dávno poté sem s tim praštil a vratil se až na content 2.3.3 TBC kde jsem vydržel zhruba 4-5 let samozřejmě na TBC nikoliv na 2.3.3 zhruba v roce 2010 nebo tak nějak server zaniknul a já se rozhodnul že vyzkouším něco nového na trošku větším severu a skončil jsem na twinstaru kde jsem prakticky prošel všechny contenty s tim jak je server postupně otevíral. A na cata jsem přešel okamžitě jak vznikl tu na twinstaru protože wotlk content jsem nikdy neuznával a nebavil mě. Tady na cata jsem se rozhodl pro opačnou frakci undead warr u hordy coz jsem vydrzel asi 8 měsíců a i cata mě přestalo bavit 2 roky jsem si dal pauzu a pak jsem se opět vratil a rozhodl se že doexpím tohoto paladina na cataclysme a tak jsem tu další chlupatý trpaslík co jen potřebuje pořádné kladivo a doufa že si ho jednoho dne vybojuje.
Váš raid time: myslim že pro mě je to dost složitějsi protože dělám 12 hodiny system práce takže mám krátky dlouhý týden resp. někdy tu jsem v ponděli a někdy jsem v práci taktéž je to se čtvrtkem , ale když tu nebudu v ponděli tak ve čtvrtek ano.
pondělí - (od 18:40 do 22:00) - sekundární raid při volnu od 14:00 do 24:00
čtvrtek - (od 18:40 do 22:00) - sekundární raid při volnu od 14:00 do 24:00
Vaše DPS na:
Dummy záleží jak vychazejí proci , ale na 10mega dmg asi 25 600 dps
Chimareon HC/Normal jestě se mi ho tu nepovařilo jít až bych nemusel healovat nebo tankovat s retrinou jak to chodim s worldem ale včera 23K dps
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (5/5) - HC (5/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (2/2)
FL - (7/7) - HC (1/7)
25tky:
BoT - (0/5) - HC (0/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
FL - (0/7) - HC (0/7)
Screen vašeho UI: http://tinypic.com/r/2j4ov7n/9
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Něco se snažím vykoulet sám různé rady ohledně fungovaní twinstaru postřehnu od spoluhráčů jinak Tauri Veins web co mi najde google
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Bohemians tam nebylo co řešit expici guilda ve které jsem doexpil paladina pak The Final Frontiet 10man guilda hodně dobrá parta lidí a všechno dobré jedno končí GuM skončil s wow čimž jsme přišli o main healera a main tank se urazil že jsme na alt raidu 4x wipli na ragnarosovi než jsme ho složili tak leavnul guildu a ted ho nabrali zpět že povede raidy , ale ja s člověkem co nedokaže uznat že něco failnul tak to radši svede na raid a leavne guildu a ještě nadava ostatnim raidovat nebudu.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Forum artemis guildy + world ingame poznatky ze stormwindu a tušim že i na wotlk jsem vás dost vídal.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Tak nespámujete world náborem jako jine 25man guildy a je vidět že nehrajete jen na eq ale komunikujete mezi sebou i mimo raidy pokud se nemylim tedy.
Koho znáte v <SFU> ? Nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Jsem Paladin

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita) Fordart Prot Fury 360 ilvl Mining Herb prevazne farmici postava , Gaarra Shaman Enha Pve/Pvp build Alchemy Eng vyrabim si tam flasky a potiony
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem svobodný mladý můž a velmi pohledný , ale jen když zajdu ke kadeřnici