Nick: Stiglar
Věk: 22
Vaše FPS: (při 25man)
Jelikož hraji na starším notebooku, tak se v 25m pohybuji kolem 20 FPS. V raidech (bot,bwd a totfw) jsem zatím neměl problém s uhýbáním z plošáků ani s uhealováním všeho, co bylo třeba. Jak to bude s Fl nevím, ty jsem zatím na 25 nebyl.
Váš raid time:
S raid timem je to u mě trochu složitější. Zatím můžu kdykoli podle potřeby, ale budu nastupovat do nové práce (nevím přesně kdy, jestli už příští týden, nebo až od nového měsíce), kde budu mít krátký/dlouhý týden se střídáním denních a nočních. Takže by to vycházelo tak, že na jeden raid day mohl bez problémů, na druhý bych dorazil, pokud by mi vyšla denní, kolem osmé (s tím, že by se mohlo raidovat jakkoli dlouho).
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
K WoW jsem poprvé přičichl už na vanille, ale neoslovilo mě (byl jsem v té době zarytý fanda L2

Párkrát jsem zkusil Tbc a Wotlk, ale aktivně jsem začal hrát asi před 3-4 lety na serveru ice-wow, odkud jsem po rozpadu Hell riders a delší přestávce přešel na Twinstar.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru)
Na guildy, ve kterých jsem byl na Tbc a Wotlku už si nevzpomínám (nikdy jsem nedoexpil, tak to snad ani není podstatné) Co se Icu týče, tam byli guildy následující:
Ruller of Hell – čistě expící guilda, žádná pvp ani pve aktivita
Navitas Cordis– PVP guilda (opět jsem se utvrdil v tom, že pvp opravdu nemám rád)
The Timeless – PVE guilda, kde se sešla výborná parta lidí, ale neaktivita vedění vedla k tomu, že se hráči rozutekli do jiných guild
Hell Riders – Výborná PVE guilda, kde se nejen sešel skvělý kolektiv, ale i raidování a progress byly na vysoké úrovni. Bohužel poté, co Rg1 složila Ragnarose na HC ztratili lidi motivaci a přestali hrát, nebo odešli na jiné servery
Guildy na Twinu:
Blood – expící guilda
We have no mercy – PVE guilda. Celkem dobrý kolektiv, ale progress se nikam nehýbe
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
Rád bych linknul postavu z Icu, ale zřejmě jim nefunguje armory. Kdyby bylo potřeba, můžeme se domluvit a ukážu postavu přímo ve hře. Jinak nick na Ice je Stiglar.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Předminulé id jsem odchodil rhotka a pár rhc s hráčem Beeway, který mě pak oslovil s tím, zda si k vám nechci zkusit podat přihlášku.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
V Hell jsem si zvykl na poměrně vysokou úroveň raidů a progressu celkově a strašně mi chybí ten pocit, že se hra někam posunuje, lidi se zlepšují a baví je se učit a dosahovat nových úspěchů.
Koho znáte v <SFU> ?
Beeway, Windie, a pokud u vás hraje ještě někdo z Icewowáckých Hell riders, tak se nejspíš budeme znát také
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?
Ano
Link na armory:
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Stiglar
Link na twinheadu:
https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Stiglar&realm=Artemis
iLVL: 363
Class: Paladin
Main Spec: PVE Holy
Off Spec: PVE prot (360) a retri (360)
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Po celou svoji herní kariéru jsem převážně hrál paladina (postupně všechny specy), takže nejvíce zkušeností mám s ním. Chvílemi jsem hrál warlocka (destro) a momentálně se, když zbyde čas, učím SH priesta a unholy DK.
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Char mám, viz výše
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Moje PVE zkušenosti se týkají převážně cataclysmu, na předchozích datadiscích jsem nikdy nedoexpil, takže jsem raidy a taktiky neřešil. Na cata mám odchozeno hlavně Fl (na Icu). Na twinstaru mám odchozeny všechny raidy krom Fl na normal + něco málo na HC. Většinu taktik rámcově znám a nemám problém doplnit si mezery a doučit se, co bude potřeba.
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Youtube, Tauri-veins a různá další fóra ohledně WoW, wowhead a wowwiki
Co nám můžete nabídnout ?
Kromě věcí jako jsou ochota se učit a zlepšovat, spolehlivost apod. (které jsou podle mě samozřejmostí) mohu doufám nabídnout kvalitního holy paladina, který bude dobrou posilou do vašich raidů
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuji se Viktor, jsem z Mělníka. Studoval jsem chemii na VŠCHT v Praze a když zrovna nehraji, tak se věnuji převážně rodině (mám dva malý syny), kytaře nebo četbě (hlavně fantasy, sci-fi a horory).