Nick postavy: Buchtos
Class/main spec: Retri paladin
Věk: 17
ItemLvL: 374
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Buchtos
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... emis#0-4-8
Jak dlouho vlastníte tento char: cca pol roka možno 3/4
FPS: 70-100
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoWko hrám tak povediac celý život už od kedy som ho prvý krát videl v mojich deviatich rokoch ako ho hral môj strýko, od vtedy v podstate nehrám nič iné. Hral som na veľmi veľa freečkach, či už tBC, WotLK, Cata alebo MoP, trošku aj Vanillu a WoD na offiku. Čo sa týka Cata ten som dosť dlho hral aj na offi, odtiaľ mám skúsenosti s firelandami 25HC ale to bolo dávno a potreboval by som sa trochu rozpamätať ohľadne taktík, ale myslím si že to nebude problém.
Váš raid time:
Raid time, čo sa týka toho som celkom prispôsobivý, nevyhovujú mi len piatky a soboty, inak som ako môžete vidieť vyššie som celkom no lifer takže sa prispôsobím.
Vaše DPS na:
Dummy 20k na 5M
Baleroc Normal - 20-25k
Vypište svůj progress na Twinstaru:
10tky:
BoT - (4/4) - HC (3/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (?/?)
FL - (7/7) - HC (2/7) *mám zabité aj 5HC na iCe-WoW ale tam to bolo jednoduchšie tak neviem či sa to počíta

25tky:
Na twine ich nechodím, a z iných serverov mám skúsenosti iba z wotlku (Na freečkach ako Anathema, Posterus a Deffender ICC 25HC) a keď som hral cata na offi, tam mám za sebou FL 25HC 7/7, ale ako som vravel, bolo to dávno.
Screen vašeho UI:
Screen myslím že nebude treba, používam iba normálne blizz UI.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Osobná skúsenosť, predtým to boli aj nejaké tie internetové guidy, najviac som sa ale naučil od môjho kamoša a GuMka z guildy na iCe.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
No, s týmto charom je to iba The Edge of Insanity (vzhľadom na to že char som kúpil som veľa guild nevystriedal), a zatial som stále v nej (dúfam že to nebude problém) leavnuť sa ju ale chystám z dôvodu že GuM je trocha arogantný (aj keď je to môj veľmi dobrý kamarát a učiteľ mojej class) a hlavne mi nevyhovuje ich raid time.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Tak hlavne cez world, či už z náborových makier alebo od hráčov
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Rád by som skúsil zase či už progress alebo farmu 25HC raidov a vaša guilda mi príde ako rozumná voľba s kvalitným kolektívom. Nebudem vám klamať, pôvodne som zvažoval že si podám prihlášku aj ku UR, ale ich komunita a vyslovene (pardon za výraz) idiotizmus niektorých členov ma presvedčila že vaša guilda bude najlepšia voľba

Koho znáte v <SFU> ?
Tak zatial iba tak zbežne hráča "Pepiinka", písal som si s ním o tom že by som sa rád pridal ku guilde a to ma dostalo sem, ku písaniu prihlášky. <= hráč od ktorého mám "echo"
Odpovědná osoba: (viď. bod vyššie)
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Ťažká otázka, samochvála je moja slabá stránka. Som však aktívny hráč a to aj mimo raidovacích hodín, myslím si že som celkom priateľský a ochotný pomôcť. Som síce dosť otravný s mojím svojským zmyslom pre humor ale dúfam že to nebude prekážkou

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Mám druida ale myslím že ho netreba zmieňovať, používam ho len na farmenie herbov a alchemku (v podstate len na zarábanie a flasky)
[armory][armory][armory][armory]Napište nám něco o Vás (info z real lifu):[/armory][/armory][/armory][/armory]
Tak nemám toho moc čo povedať, som bežný chalan z malého mesta, rád skateboardujem a hrám WoW. Veľa pijem ale len cez víkendy a to moje hráčske ani spoločenské kvality nijako neovplyvňuje