Nick: Chemo
Class/main spec:Warrior PvE -nyní mam talenty fury,ale muzu i protection /PvP-arms
Věk: 27
GearScore: Fury EQ 5129 tank EQ- Tank-5435 PvP-5457
Link na armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Chemo
FPS: 40
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Vzdycky jsem hral jen na free server .Zacínal jsem uz na clasickem wowku, ale moc se to hrat nedalo , protože servery porad padali a bylo neustale wipe postav, ale i tak byla zabava. Takovy první dobry hrani prislo s príchodem TBC, první server byl mystiq.cz,potom mystiq.org a když zaclo na twinstaru wotlk,tak jsme s kamosema presli na twinstar.Ted jsem mel rok a půl od wowka pauzu, zacal jsem znova hrat zacatkem srpna a pomalu se vracim do hry.
Váš raid time? Pracuji do cca 8 do cca 16, a hru beru jako odreagovani od práce, tak si na nejakej raidik vzdycky cas udelam
Definujte svůj PvE skill:Tak snazim se hrat podle taktiky, nedelat nejaky faily,a když hraju za Dps, tak vytocit co nejvetsi DPS ,ktery je v mojich silach. Skill at posoudi druzi a když prijdou , ze delam něco spatne , tak si rad necham poradit...
Vypište svůj progress na Twinstaru: Tak první progres v Naxxu na zacatku Wotlk na twinu a pak Ulduar a Toc, pak byla herni pauza. Ted sme se snazili o progres ICC, ale guilda se rozpadla
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i39.tinypic.com/2ir7w2q.jpg
Addony : DBM ,xperl, skada, bartender
bartender – addon na bary, dobře se mi v tom bindujou klavesy a tlacitka na mysi a prijde mi to prehlednejsi nez clasicke zobrazeni,
DBM-nutny addon do raidu, abych mel prehled co se při boji deje
skada-kdyz tankuju tak si v nem hlidam aggro, jinak dmg meter
xperl-pri tankovani,abych videl stacky a dotky na druhym tankovy
vic toho snad na warra ani nepotrebuju, ale mival jsem ještě pallypower, kterej si mozna jaste nahraju
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: kamosi, internet + videa
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Exice – kamosi presli na offik tak se guilda rozpadla, dasi před pauzou uz si nepamatuji nazvy
ted od srpna :
Im Murlock – nechodili se zadny raidy tak jsem odesel
Hearts offDragons – vedeni guildy včera guildu opustilo a ani nevim ještě proc...
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Hrac Axutiska(Kacki)mi dal na vaší guildu dobře doporuceni
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Myslim , ze jste dobrej kolektiv lidi, se kterym si jde hru dobře uzit.
Koho znáte v <SFU> ? Axutiska(Kacki)
Co nám můžete nabídnout? ve hre mam profky JWC/Mining/cooking/fishing a to se hodi vždy. Pak umim psat ruzny makra, atd ,ale vim ze jsou ve vasi guilde hodne dobri hraci, tak moc radit nepotrebujete....
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? TeamSpeak 3 muzu naistalovat a ostatní věci mam...
Mam jeste postavu huntra na 77lvl a hraju jenom za Warra
Kdyby jste potrebovali vedet nejaky info o me a o moji postave, tak rad na otazky zodpovim (tady nebo ve hre..)
Mejte se fajn...zdarec
Chemo - Warrior Fury [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Re: Chemo - Warrior Fury(Tank)
Prepáč ale musím ti dať PROTI. Myslím že do guildy nepotrebujeme o 800 GS horšieho warra ako je priemer u nás. Navyše warr prot ani fury sa u nás
už neuživí. Každý warr čo tankuje navyše 25ku chodí za fury a majú dosť slušný equip takže nevidím dôvod brať ďalšieho.
už neuživí. Každý warr čo tankuje navyše 25ku chodí za fury a majú dosť slušný equip takže nevidím dôvod brať ďalšieho.
Jen jsem si to tak narychlo pročetl a mám následující připomínky.:
- Přihláška:
Je ti 27let, ale na mě ta přihláška tak nepůsobí. :/
- Postava:
Psal jsi, že hraješ s pauzama od Clasicu, ale tvá postava tak vůbec nevypadá. Na twinu hraješ už dlouho a ikdyž jsi měl pauzu, tak za ty roky by to
chtělo mít luxusní UI. Když jsem to viděl poprvé říkal jsem si to retalentoval a měl rozházenej Bartender. Téměř žádné bindy a když už tak chaoticky rozházený (nevidím v tom systém), makra to samé.
- Armory:
Na armory máš fury talenty (můj názor, chtělo by to trošku změnu: W/me?), ale máš na sobě prot equip (jen narychlo sem koukal a gemy typu 8 dodge +12 stam
really), takže nemůžu posoudit ani jeden spec z celkového hodnocení.
Glyphy, TC a BT asi nebude to pravé. radši použij shouty a cleave.
Addony je to na každém co používá, ale jak si hlídáš proc slamu nebo IGCD trinketů nebo za tanka agro, když nemáš omen?
- Equip:
To, že máš low equip není až takovej problém pokud warrioroj rozumíš, ale na mě nepůsobíš dojmem zkušeného warriora a situace v guildě je následující: warriorů je full stav a téměř všichni warrioři mají fury/prot a to 6k pve + ( spíš už 6,2kpve) a tak se dostat mezi nás no musel bys skutečně ohromit.
+ Zdáš se jako pohodovej člověk, co by byl vděčnej za šanci a chopil by se příležitosti, ale ...
--------
když to vemu kolem a kolem tak jsem maximálně pro Test raid, ale upřímně si myslím, že to nemá moc budoucnost :/
- Přihláška:
Je ti 27let, ale na mě ta přihláška tak nepůsobí. :/
- Postava:
Psal jsi, že hraješ s pauzama od Clasicu, ale tvá postava tak vůbec nevypadá. Na twinu hraješ už dlouho a ikdyž jsi měl pauzu, tak za ty roky by to
chtělo mít luxusní UI. Když jsem to viděl poprvé říkal jsem si to retalentoval a měl rozházenej Bartender. Téměř žádné bindy a když už tak chaoticky rozházený (nevidím v tom systém), makra to samé.
- Armory:
Na armory máš fury talenty (můj názor, chtělo by to trošku změnu: W/me?), ale máš na sobě prot equip (jen narychlo sem koukal a gemy typu 8 dodge +12 stam

Glyphy, TC a BT asi nebude to pravé. radši použij shouty a cleave.
Addony je to na každém co používá, ale jak si hlídáš proc slamu nebo IGCD trinketů nebo za tanka agro, když nemáš omen?
- Equip:
To, že máš low equip není až takovej problém pokud warrioroj rozumíš, ale na mě nepůsobíš dojmem zkušeného warriora a situace v guildě je následující: warriorů je full stav a téměř všichni warrioři mají fury/prot a to 6k pve + ( spíš už 6,2kpve) a tak se dostat mezi nás no musel bys skutečně ohromit.
+ Zdáš se jako pohodovej člověk, co by byl vděčnej za šanci a chopil by se příležitosti, ale ...
--------
když to vemu kolem a kolem tak jsem maximálně pro Test raid, ale upřímně si myslím, že to nemá moc budoucnost :/
- jo mas pravdu, minuli tyden jsem retalentoval z tanka, tam mi tam par abilit zustalo, ale vse co potrebuju tam mam, ale poradek mam v planu si tam udelat
-bindy mam nahazeny na mys a nejaky na kavesnici
-makro mam udelany jen na whirlwind a bloodhirst, abych mel pod jednim tlacitkam a aby se mi ability spousteli presne na CD, vic snad nejni ani u fury warra potreba,jinak na PvP armse mam vetsinu spelu pod makrama
-proc Slamu mam nastaven v klasickem interface aby se mi ukazoval, ale mel jsem na to addon pallypower
-glyphy jestli se ti nelibi tak je muzu predelat , je to otazka 20g
napisu ti ve hre az prijedu z prace a muzem probrat ten mum EQ
-bindy mam nahazeny na mys a nejaky na kavesnici
-makro mam udelany jen na whirlwind a bloodhirst, abych mel pod jednim tlacitkam a aby se mi ability spousteli presne na CD, vic snad nejni ani u fury warra potreba,jinak na PvP armse mam vetsinu spelu pod makrama
-proc Slamu mam nastaven v klasickem interface aby se mi ukazoval, ale mel jsem na to addon pallypower
-glyphy jestli se ti nelibi tak je muzu predelat , je to otazka 20g
napisu ti ve hre az prijedu z prace a muzem probrat ten mum EQ

Nemyslim si, ze pracovat na postave by se melo po napsani prihlasky, ale pred ni. Zkus to za nejaky cas(par tydnu treba), az budes mit vsechno v poradku. Nejlepe kontaktovat me mailem ve hre a ja ti dam vedet, jaky je stav waru a jestli by ses uplatnil. Zatim NEPRIJATY
PS: wara s Teonitem klidne prober to ti neuskodi
PS: wara s Teonitem klidne prober to ti neuskodi

Re: Chemo - Warrior Fury [NEPRIJATY]
ok, dekuji za vase nazory panove a za vas cas, kdyztak vas budu teda kontaktovat pozdeji ve hre
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”