Onzi - Re3pala [-/-/FREEZE]
Moderátoři: Joul, Warlord, Raid Leader, Class Leader
Onzi - Re3pala [-/-/FREEZE]
Typ prihlasky: (standard)
Nick postavy: Onzi
Class/main spec: paladin / re3
Věk: 15
ItemLvL: 382
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... is&cn=Onzi
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... lm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: tuto postavu mám něco přes rok
FPS: 25 raid jsem ještě nebyl
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? : WoW hraju také něco přes rok (Onzi je moje první postava ), k Wowku jsem se dostal díky bratránkovi
Váš raid time: podle guildy
Vaše DPS na:
Dummy : nevim proč ale na Dummy se mi točí hůř než na bossech asi tak 25-30 K :/
Baleroc HC/Normal : 23 K / 32 k
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/4) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (6/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
FL - (7/7) - HC (5/7)
25tky:
BoT - (0/4) - HC (0/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
FL - (0/7) - HC (0/7)
Screen vašeho UI: http://tinypic.com/view.php?pic=a0vxfq&s=9#.WFwxlH0ugiU
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Tauri-veins , ostatní hráči mi dost pomohli
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: byl jsem v pár expících ale už si nepomatuji jména , The North Remembers - bezdůvodně mě vykopli
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? : hráč/ka Ziarovkaya se mě zeptal/a jestli nechci k vám a ať si kdyžtak vyplnim přihlášku
Proč chcete jít právě do <SFU> ? : Hledám guildu se kterou bych chodil FL HC
Koho znáte v <SFU> ? : nikoho
Odpovědná osoba: Ziarovkaya
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? : dobré DPS , chuť se zlepšovat a učit nové věci
Vypište svoje alty (stačí level 85): Shattness - shaman / re100 - 372 - chodím s ní FL zatim normal
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jmenuji se Ondřej ( říkejte mi kdyžtak Ondro , Ondřeji nemám rád ). Jsem obyčejný 15-ti letý kluk co chodí na gymnázium. Mám koníček - streetdance. Kvůli tréninkům mám někdy problém s chozením na raidy v čas . Skoro každý den hraju WoWko .
Nick postavy: Onzi
Class/main spec: paladin / re3
Věk: 15
ItemLvL: 382
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... is&cn=Onzi
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... lm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: tuto postavu mám něco přes rok
FPS: 25 raid jsem ještě nebyl
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? : WoW hraju také něco přes rok (Onzi je moje první postava ), k Wowku jsem se dostal díky bratránkovi
Váš raid time: podle guildy
Vaše DPS na:
Dummy : nevim proč ale na Dummy se mi točí hůř než na bossech asi tak 25-30 K :/
Baleroc HC/Normal : 23 K / 32 k
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/4) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (6/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
FL - (7/7) - HC (5/7)
25tky:
BoT - (0/4) - HC (0/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
FL - (0/7) - HC (0/7)
Screen vašeho UI: http://tinypic.com/view.php?pic=a0vxfq&s=9#.WFwxlH0ugiU
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Tauri-veins , ostatní hráči mi dost pomohli
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: byl jsem v pár expících ale už si nepomatuji jména , The North Remembers - bezdůvodně mě vykopli
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? : hráč/ka Ziarovkaya se mě zeptal/a jestli nechci k vám a ať si kdyžtak vyplnim přihlášku
Proč chcete jít právě do <SFU> ? : Hledám guildu se kterou bych chodil FL HC
Koho znáte v <SFU> ? : nikoho
Odpovědná osoba: Ziarovkaya
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? : dobré DPS , chuť se zlepšovat a učit nové věci
Vypište svoje alty (stačí level 85): Shattness - shaman / re100 - 372 - chodím s ní FL zatim normal
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jmenuji se Ondřej ( říkejte mi kdyžtak Ondro , Ondřeji nemám rád ). Jsem obyčejný 15-ti letý kluk co chodí na gymnázium. Mám koníček - streetdance. Kvůli tréninkům mám někdy problém s chozením na raidy v čas . Skoro každý den hraju WoWko .
- Pepíkus
- [ Class Leader ]
- Class:: Mage
Re: Onzi-Re3pala
Hoj, další oficiální raidy se jdou až od nového roku. Mezitím guilda bude pravděpodobně dost neaktivní, hezké svátky.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Ahoj, to je normálne, že na dummy sa ti točí horšie ako na bossovi.
1) Offspec máš protection, vedel by si ho zahrať, ak by bolo potreba?
2) Myslíš, že sa hodí Mining na Re3 pala?
3) Kedy dodržuješ socket bonus?
4) Prečo práve human? Kde (na akom bossovi) sa dá využiť tvoja Racialka? (Every Man For Himself)
4) Prečo práve human? Kde (na akom bossovi) sa dá využiť tvoja Racialka? (Every Man For Himself)
"Be ye warned - The tides of war,
At last shall break upon the shore."
Clery píše:Ahoj, to je normálne, že na dummy sa ti točí horšie ako na bossovi.
1) tak FL bosse jsem ještě netankoval takže by bylo potřeba vysvětlit co mám dělat
2) no když se to veme z téhle stránky tak asi ne já mám mining jen kvůli BS ,ale jsem schopný změnit mining na jinou profesy
3) sockety se snažím dodržovat pořád . trochu se ztrácim v tom kdy ten socket je dobrej a kdy ne možná bych s tim potřeboval trochu pomoci jestli tam mám něco zbytečně
4) jelikož jsem si tuhle postavu dělal jako moji první postavu ještě když jsem začínal s WoWkem tak jsem nepřemýšlel o využití raciálky jelikož FL ještě na twině nebylo ale jinak se dá použít u HC Bethiny (u pavouků co na tebe dají pavučinu ) , a někdy u HC Majora když mám ten stun a mám seed tak abych nebouchl v raidu
Ahoj
Sledujes si nejak proc trinketu/talentu ??
Sledujes si nejak Holy power ?
S pozdravem Toodyo
Toodyo píše:Ahoj
Ahoj samozřejmě že si sleduji 3 holy power a 5 titanic power u trinketu
Neměl jsi u nás už někdy přihlášku?
Pronet píše:Neměl jsi u nás už někdy přihlášku?
Ne neměl
co používáš za addony?
Nevím, ale spamovat world, že shanis guildu co dává 4+ HC a pritom mít přihlášku tu, to mi nepřijde moc fajn a guilde by to asi na renomé nepřidalo....
Pronet píše:co používáš za addony?
Používám DBM , Bagnon ,Atlas loot , NPC scan , gatherer jeste Power Auras
Ahoj, prepáč za neaktivitu. Môžeš prísť vo štvrtok na test raid? 17:45 v hre, 18:00 zaciname.
Sarger píše:Ahoj, prepáč za neaktivitu. Môžeš prísť vo štvrtok na test raid? 17:45 v hre, 18:00 zaciname.
Ahoj mám ID :/ ale kdy bude další test raid ? urcite prijdu
Jasne, nič sa nedeje. Ja sa ti priznám. Úprimne som cez sviatky zabudol že si si podal prihlasku. 22 som en nazrel že tam volačo je, že sa tomu povenujem druhy den .. a akosi to vyfučalo, a po novom roku toho bolo vela. či osobne, profesne, alebo guildovne, a proste som na teba zabudol. Prepáč
Ďalší test raid bude vo štvrtok v rovnakom čase. Medzi 17:45-18:00 bud v hre. Pokial by si čokolvek potreboval, alebo chcel sa spýtať .. nájdi si ma (buď kreatívny ) zvládneš to
Ďalší test raid bude vo štvrtok v rovnakom čase. Medzi 17:45-18:00 bud v hre. Pokial by si čokolvek potreboval, alebo chcel sa spýtať .. nájdi si ma (buď kreatívny ) zvládneš to
-
- [ SFU Clen ]
- Class:: Shaman
Re: Onzi - Re3pala [-/-/-]
Připomínám zítra test raid 17:45 napiš mě, Menhatten
Dôvod neprítomnosti, alebo nejakej reakcie?
Sarger píše:Dôvod neprítomnosti, alebo nejakej reakcie?
Promiňte chtěl jsem sem napsat ale zapoměl jsem . Poslední dobou mám problém s internetem takže mi nejde rozjet WoWko až mi to půjde tak napíšu
No dobre. Freezujem do doby, než si to vyriešiš.
Sarger píše:No dobre. Freezujem do doby, než si to vyriešiš.
Už mi to funguje kdy je tedy dalsi raid ? ve ctvrtek ?
Re: Onzi - Re3pala [-/-/-] FREEZE
Ano. Štvrtok od 18-tej .. cca 17:45 buď prosímťa v hre, a napíš niekomu z guildy, že si tu, nech ťa invnú.
Moje dojmy z test raidu :
Raid se mi líbil , na TS jste se ale docela překřikovali ten Rhyolith byl dost zmatený jinak ostatní bossové byli super ,akorat škoda toho Baleroca HC
Co se týče mě , se svým dmgem jsem docela spokojený , ale vždy se to dá zlepšit že ? u Shannoxe a Majora jsem mohl více zabrat . Byl jsem prvne 25ku takze nejsem zvykli na tolik lidi a na tolik chaosu
Kdyby jste meli nejake pripominky ke me jak bych se mohl zlepsit tak mi to sem klidne napiste
Raid se mi líbil , na TS jste se ale docela překřikovali ten Rhyolith byl dost zmatený jinak ostatní bossové byli super ,akorat škoda toho Baleroca HC
Co se týče mě , se svým dmgem jsem docela spokojený , ale vždy se to dá zlepšit že ? u Shannoxe a Majora jsem mohl více zabrat . Byl jsem prvne 25ku takze nejsem zvykli na tolik lidi a na tolik chaosu
Kdyby jste meli nejake pripominky ke me jak bych se mohl zlepsit tak mi to sem klidne napiste
Mne sa to tiež páčilo. dps myslím dostačujúce, takže ťa budem čakať aj tento štvrtok v rovnakom čase. tzn 17:45-18:00 bud v hre, a niekomu sa už len prihlás Uvidíme či budeme vidieť nejaké zlepšenie.
Ani som si ťa nevšimol, že by si failoval, čož je dobré. Ale za to v DMG metri si bol vidieť
"Be ye warned - The tides of war,
-
- [ SFU Clen ]
- Class:: Shaman
Ahoj, můžeš zítra od 17:45? Nick RL Menhatten.
- Pida
- [ SFU Clen ]
- Class:: Warlock
Ahoj, jaké máš dojmy z test raidu?
Co se ti povedlo, co ne, trošku se rozepiš.
Díky
Díky
Pida píše:Ahoj, jaké máš dojmy z test raidu?
Díky
Ahoj tak na začátek bych se pochválil v dmg u bossů,kteří jsou hlavně na dmg ,jsem dosáhl lepších výkonů než v 1. test raidu.Kromě Baleroca tam jsem nějakým záhadným omylem umřel (už si to nepamatuji).Dále bych se chtěl pochválit že jsem nefailoval u bossů jako je Shannox (trapky..), Bethilak,Rhyolith,Alysrazor (tornáda),Major,Ragnaros , ale myslím si že základní taktiky by měl umět každý ,takže to není až tak velká pochvala.
Nadruhou stranu se mi nedařilo u Baleroca. Když jsem zkoušel brát shard sám tak se mi to párkrát podařilo přežít , ale co další pull tim to bylo horší xD(bohužel nevím jestli to bylo mnou nebo healem). To asi posuďte sami . TO je asi vše nic jiného mě nenapadá ani více bossů tam není. Kdyby vám přišlo že toho je málo tak se klidně ptejte na konkrétní věci
- Pida
- [ SFU Clen ]
- Class:: Warlock
Ahoj, můžeš zítra na test raid? Pro tebe už poslední.
Zase od 17:45? Nick Menhatten.
Pida píše:Ahoj, můžeš zítra na test raid? Pro tebe už poslední.
jop
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”