+Class/Main Spec: (MAIN FURY//OFF PROT/ArmsPvP)
+Link na Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Eoghor
+Věk: 20 let (Studuji):p
+GearScore: Fury Spec-5987 GS
Prot Spec-5750 GS
Arms/PvP-2/5 WF+doplnky
+FPS cca:(30+) Zatím jsem nenarazil na problém v žádné oblasti či instanci.
(Připojení mám 100.0 Mb/s):D
+Jak dlouho hrajete WoW a vaše WoW historie ?
Takže, kde začít...World of warcraft sem zacal hrát asi 5 roku zpátky na Offi.
Po půl roce jsem přešel na TBC server (Mystiq.org.)Kde sem pokořil Velikány jako +ILLIDAN+.
Potéjsem se rozhodl že přejdu na Wotkl data. který mě lákal poznáním něčeho nového.
Mezitím sem prostřídal nějaké ty Instanty(planyx,Posterus...) a po čase sem se
usadil na Serveru...(Anthoria)kde jsem strávil nějaký ten čas.Dal sem si tam vše co
bylo možné.Po čase se AA zničila sama(dle mě) a nabídku Twinstaru (Přestup) jsem bral Útokem.
Na Twinu hraju do ted.Toto je asi stručný výtažek z mojí Historie.
+Raid time:
Můj Raid time je vpořádku,sem schopný docházet na raidy kdykoli.
Když budu vědět den dopředu tak se podle toho zařídím.Občas některé
pátky a Soboty vynechávám skrze Večírky na odreagování ale Progress!!
Partičku nenechám na holičkách.

+Čas mi vyhovuje: PO-od 18:00-23:00 24:00(př:Progress).
Út.od 18:00-23:00 24:00(př:Progress).
St-od 18:00-23:00 24:00(př:Progress).
Čt-od 18:30-23:00 (odp. trénink)
Pá-od 18:00-23:00 24:00(př:Progress).
+Definice Mého Skillu?
Jak se říká - Samochvála Smrdí:) , takže si nejsem jist jak se ohodnotit.
To mohou posoudit jiní/jiné.Co se týče raidu, tak se snažím být aktivním ve
všech směrech, neztrácet čas zbytečnostmi a tlacháním (někdy třeba):D.
Snažím se aktivně sledovat Boj, abych se mohl případně rychle zapojit a přispůsobit,pomoci
a nebo hodit nohy na ramena a úprk!:D.++Shadowmeld++ to jistí.

Hraju za sebe ale i za Raid!
+Vypište Svůj Progress na Twinstaru:
- Naxx 25(Full Clear)/10(Full Clear)
- UD 25(Full Clear)+HM/10(Full Clear)+HM + Achiev 25(+3)
- Toc 25(Full Clear)/25hc(Full Clear)/10(Full Clear)/10HC(Full Clear)+ 25HC(INSA)+10HC(INSA)
- ICC 25(Full Clear)/25HC(5/12)/10(11/12)/10HC(10/12)
+Screen UI (používejte tinypic.com) (nejlépe z raidu)
-Screen z Raidu (toc 25)- http://i40.tinypic.com/314ff69.jpg
-Screen Dalaran- http://i42.tinypic.com/20qywcw.jpg (Vylepšil jsem své UI o adonn Frater-Warrior)Který se týká CD,CDN.
(Popis: Využívám TukiUI(obsahuje spoustu adonnu) na tom mám vše postavené. Dále Satrrina Buffbar,DBM 3.3.5,Ellcane Bars,Slam Bar.
+Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Tak já můžu říct že jsem z velké části samouk který
se ve chvíle kdy cítil že není něco jak má být poradil (pro mě) zkušenějšími hráči
dále pak sem čerpal z forum (TankSpot´s forum) a nakonec pak wowwikki atd.
+Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Na Twinstaru sem začal v gildě The Old Republic s kterou jsem přešel z AA ale gilda se po čase rozpadla skrze vedenní které přestalo hrát a tak jsem gildu opustil kvůly neaktivitě většiny hráčů. V gildě sem působil krátce tak to nebylo tak strhující. Chilku jsem bádal po LFG a narazil na gildu The Buring Legion - partu odrtrhlíků z jedné nejmenované gildy a přidal se k nim. Začátky byly ttrpké ale po čase se gilda vyhoupla a doustupné raidy UD,TOC sme postupně sundaly. V poslední době se gilda potýká s problémi které se týkají nedostatku hráčů, raidy se už takřka nechodí kromě icc 25 které se někdy doskládává worldem a raid už není to co byl. Proto jsem v dobrém odstoupil z gildy a hledám si kolektiv (Takřka k dostárnutí o wow) a to doufám bych mohl najít u vás. Mám už svůj věk a chci někde zakořenit , kde budu mít dobrou partu a raidy na úrovni.

+Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O SFU, vím už od AA (kdy to byla TOP Gild), z Twinstaru o vás vím od kamarádů a vaší prezentaci jako gildy.
+Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Dle mě jste gilda na vysoké úrovni, o čemž mluví váš progress.Rád bych byl na raidech které jsou na úrovni a dobře
odleadrované.Jste gilda která když si stanoví cíl , tak si jde za ním a toho si já cenním.
+Koho znáte v <SFU> ?
Z vaší gildy můžu říct že znám Athenu( i osobně) , dále pak Revila(traktor) a Pepinku( je to už sice delší doba ale on snad taky nezapomněl

+Co nám můžete nabídnout?
Nad touto otázkou jsem přemýšlel skoro celý den , nechal jsem si ji projít hlavou protože najdou se u vás lidi co dle mě patří mezi skvělé hráče a je težké nabídnout něco víc něž oni , už i jen kvůly tomu že jsou v gildě až od AA.
Určitě mohu nabídnout Týmového Hráče který se zapojuje jak na raidech , v gildě , mimo raidy a Pokud my dovolíte i mimo PC

Dále pak zkušenost s mou class + dmg na úrovni a pomoc při progresu.
+Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano/ano + mumble
+Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
aktuálně žádný na úrovni 80levl.
+Napište nám něco o Vás:
Jmenuji se Tomáš,jak sem zminoval je mi 20 let,aktuálně studuji 4 ročníkem na SSSP. Žiju v Olomouckém kraji okres Šumperk.
Dokud se nerozkoukám tak jsem spíše tichá domácnost ale jak se zabydlím tak Melu

Díky předem za vyjádření(doufám že kladné). At se daří.