Class/ main spec: Priest. Main spec neurčuji, jedu to co je potřeba. Jinak mám Shadow a Holy
Věk: 17
GearScore: 5734 SH(mám u sebe další eq s icc, jen čekám než nafarmím EOF na headku, ať můžu vyměnit pár věci, jinak bych byl přehitovaný) Holy 5750(Zatím jen 2 setovky) PVP okolo 5500, ale to chodím jen areny.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Akxutiska
FPS: Jak kdy. Záleží na zanesení větráčku, nebo vedra. Graficka karta má jen jeden větrák na svůj výkon. Ale jinak při plošnění v 25 raidu cca 20 FPS
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hraji od Vanilky. Hrál jsem na Ofi do Cataclysmu. Pak jsem měl 1-2 roky pauzu a začal hrát tady. Priest byl main i na Ofi, jinak mám tam všechny classy vyexpene. Dal bych tady odkazy na postavy, ale jak jsou delší dobu neaktivní zmizí z Armoru. Jako guilda, jsme dávali First Realmy. Jméno guildy na ofi "Lost in Infinitum" Možná ji ještě najdete. Naposledy jak jsem zkoušel MoP u kámoše, tak bylo v guildě pár lidi. Mám odhozené All Raidy. No co bych dále napsal o své historii. Ke hraní disca mě nepřesvědčí už nikdo. Hrál jsem ho 3 roky a už mě vůbec nebaví. Pořád jen házet bubly. Jak je Cd hodit na top ranged "Infuse" a sem tam healnout. Maximálně hybrid holy/disco. Sh hraji od počátku. Dělám/l developera/admin projektu na dosti Game-Serverech.(Většinou to krachlo že majtel se na to vysral) Nevím co dál bych napsal o své historii. Na případné otázky rád odpovím
Váš raid time?
Nejraději chodím od 18:00 do xx:xx. Jakýkoliv den. Ale mám taky Real Life. Takže se občas stane že tu nebudu, ale to se vždy předem omluvím. Ve čtvrtek nemůžu to ke mě většinou chodí kámoška(FWB) a v pátek jsem někde na akci

Definujte svůj PvE skill:
Vše jsem vypsal v historii. Jinak Bindy a makra jsou samozřejmosti(i když na SH nemám žádné) Mám jen na holy.
SH měním podle potřeby jestli jdu PVP, nebo PVE. Holy mám udělané mix na overheal tanku a raidu. Ale nemám tam ještě moc haste jen 700.
V pvp je mě docela těžké sundat, pokud není nějak extra rozdílný eq

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Progres na twině: Icc: 10/12(v uterý chceme jít pokořit 12/12
icc 25: 8(9)/12
TOGC 10: Vždy stihli leavnout... Takže nemám ani madskill ani instanitku, zatím jen 4/5
Togc 25: Stejné jako togc 10
Jinak FCka na ofi
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Na každou postavu mám jiné addony. Jinak takové normální:
Bangon: Na inventář spojení baglu
Auctioner: Tohle snad nemusím vysvětlovat
Atlas a Atlasloot: Na zjištění dropu, věci na craft atd.
Titanpanel: Informace o postavě, poště atd.
Skada: To má snad každý, netřeba vysvětlovat.
DKP: Stejně jako EPGP na pejču

DBM: Nutnost!
ArcHUD 2: Elipsy s HP manou atd okolo postavy
Co mám na prejtovy?
Healbot 2: Na healovaní
Screen: http://imageshack.us/photo/my-images/850/8vyc.jpg/ U sh nemám makra Než bych si zvykl, tak je konec wotlku

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
WoWwiki, já, wohead a CORE(dev čisnost)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
White Tigers: Rozpad(skvělá parta)
Patronus Ignis: Byl jsem tam chvilku, nedokázali pochopit že tu na víkend nebudu, když mám nározky. A taky se nelíbilo CL že nesocketuji na holy Intel(retardace, na holy only haste)
TFL-The Frozen Legion: Moje guilda. Dropdeax ji trošku.....
Order of the Silver Hand: Guilda kterou jsme založili Po TFL.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World, koule atd.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Koule mi dal nabídku a pak Crafty. A taky chuť si pořádně zaprogresovat.
Koho znáte v <SFU> ?
Nevím kdo vše tam je, ale Koule 100%
Co nám můžete nabídnout?
Nabídnout můžu svoje znalosti, skill a jako největší překupník flašek na realmu Flašky všeho druhu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Mám mumble, TS 3, RC Kvůli práci. Mám hifi věz, sluchátka a Webku s mikrákem. Na sluchátkách je mikrák, ale ten nejde.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Kacki - Warrior(TAnk, fury)-4.8 v tanku - když nejsem na akxu jsem na ní. Kámošovy zmizel eq 5.8k+ gs, tak mi ho dal.
Napište nám něco o Vás: Něco o mě. Docela známi developér, webmaster, kodér. Přes prázdniny s kámošem hodláme založit portál na tvorbu webu, až obnovím zkušenosti, jelikož 2 roky jsem se věnoval škole.(Studuji IT) Rád zajdu na pivo s kámoši. K vodě. Hodně rád balím ženské(Učím i kámoše) Jinak Airsoft(Musím nakoupit novou zbraň a výstroj). A jsem z Ostravy.
Na případné dotazy rád odpovím. I tady na twinu jsem dosti známy