AEGYS - Priest [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Aegys
Class:: Priest

AEGYS - Priest [NEPRIJATY]

Příspěvekod Aegys » čtv 26. pro 2013 13:13:55

Nick: Aegys
Class/ main spec: Priest / Holy
Věk: 24
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů): 6,2k Gs v PVE a 4/5 Wf v PVP (3v3 som nehrával :()
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Aegys
FPS: 50-60 nekdy v raide klesne aj na menej ale málokedy, len ak zblbne windows :D

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hrám cca 5 rokov s prestávkami, z toho asi 3 roky tu na Twine, mám prejdená snad všetky raidy :D

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondelok od: 08:00 do 24:00 a Utorok: 08:00 do 24:00, to platí teraz, neviem však zaručiť že tento čas budem mať aj v budúcnu takto, ale hrávam wow aktývne, pravidelne

Definujte svůj PvE skill:
Myslím že viem svoju classu naplno využiť (dobre nstavené addony, bindy, dlhá skúsenosť s healovaním), rýchlo sa učím taktiky a snažím sa nikdy neopakovať tú samú chybu 2x, nechám si poradiť, snažím sa neslackovať.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
ICC 25 aj 10 Normal obe 12/12 a pak ICC 25 aj 10 HC tiež obe 9/12

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
HealBot, PowerAuras, DBM, Omen cc, Bartender, Fortexorcist, addony určite poznáte snad netreba popis na čo sú
https://docs.google.com/file/d/0B3CluGG ... pKQ3c/edit

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Tento návod som napísal ja kedysi dávno za čias UD počiatkom TOC za pomoci pár ludí a internetu, je starý neaktuálny ale je to zrdoj informací :D
http://kingdomofdragons.atwebpages.com/pve_holy.html

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
The hobble of Sawiers - odchod pretože mi nevyhovoval raid time a strašne moc holy priestov v guilde, takže som na raidy moc nechodil kedže som nemal čas a náhrada bola

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Robíte nábor na Worlde

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Ako vidím ste TOP guilda s webom a systémom na slušnej úrovni tak je jasné že ak hľadám niečo naozaj dobré tak to skúšam práve u vás. A naviac ak hladáte Holy Priesta je to myslím dobrá príležitosť.

Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho ja som hral na Phobose.

Co nám můžete nabídnout?
Dúfam že presne to čo chcete :D Holy Priesta

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno mám, TS, Mmble, a Skype

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Quake - DK, UH, 5,4k Gs hrávam for fun PVP krátko len
Nano - paladin, Holy, 5,6k Gs, nekdy zájdem raid ked mam ID na mainovi

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Som študent dúfam už posledného ročníka VŠ, a rád si zahrám vo volnom čase wowko, rád by som však podotkol že to nejak nepreháňam, avšak ak viem dopredu raid Time čas si naň nájdem vždy pokiaľ je to možné.
Yoslin
Class:: Shaman

Re: Aegys - Priest, Holy / Disko

Příspěvekod Yoslin » čtv 26. pro 2013 14:07:31

Aegys píše:Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondelok od: 08:00 do 24:00 a Utorok: 08:00 do 24:00, to platí teraz, neviem však zaručiť že tento čas budem mať aj v budúcnu takto, ale hrávam wow aktývne, pravidelne

Vypiš prosím každý den v týdnu jak máš čas... Ve vzoru je jen ukázka dvou dní, ale nás zajímá celý týden ;)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Aegys - Priest, Holy / Disko

Příspěvekod Crafty » čtv 26. pro 2013 14:27:50

Upresni ten tvuj cas na kazdy den v tydnu (Raid time sekundaru je ve CTVRTEK 18:00)

Vysvetli mi z jakeho duvodu si nemel v te guilde cas ze misto tebe museli chodit nahrady?

udelej mi hybridni build.

Proc hrajes WOW?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Re: AEGYS - Priest

Příspěvekod mellysko » čtv 26. pro 2013 16:11:53

I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Aegys

Příspěvekod Aegys » čtv 26. pro 2013 17:55:18

RE: Crafty
- Piatok az Nedela Hocikedy, pokial neije neka akcia a pod ..., a cez tyden Pondelok cely den, Utorok cely den, streda ne, stvrtok ako kedy ted cez sviatky hej ale inak asi moc ne.
- Odlhlasovali Main raid na Stvrtok coz mi nevyhovovalo
- hybrid build moc neuznávam tak nvm
- Proc wow, pro zábavu predsa

RE: Mellysko
- nemám, jen ze sem bez guildy a náku co dáva ICC 25 HC aspon 10/12 hledám
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » čtv 26. pro 2013 19:58:48

Aegys, podávat si vícero přihlášek do různých guild ve stejnou dobu najednou je bráno jako drzost a neslušnost. Dáváš tím zřetelně najevo, že ti je celkem jedno do který guildy se dostaneš. Co kdyby tě v DS přijaly? Co potom? Čas kterým jsme strávili rozborem tvojí přihlášky by potom přišel vniveč. Ále.. dejme tomu.

Jsem ochoten nad tím mávnout rukou, protože na mě velice zapůsobilo tvoje UI a guide (na poměry Twinu) o holy priestovi (pokud to je skutečně tvoje práce, aspoň částečně). Jestli hraješ jako cituji:
Aj ked som zástancom názoru že nie vždy je healer ktorý je v rebríčku na 1. mieste najlpeší healer. Na to si dajte pozor aby sa z vás nestal ten tip healere že uprednostníte prvenstvo v recounte pred životom hráča prípadne aj celého raidu, pametajte Overheal je nanič, overheal má ten kto nestíha healovať (a paladini :D).
Tak bych tě rád uvítal do našich řad :)

Kdyby si napsal jasně a srozumitelně hned na začátku přihlášky, že ČTVRTKY nemůžeš, nemuseli jsme to vůbec řešit. Sekundarní raid je každý ČT v 18:00. Nechceš to ještě zvážit a udělat si čas? Proč vlastně nemůžeš? Bohužel jinak bez šance se v guildě uplatnit.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Arowist

Příspěvekod Arowist » čtv 26. pro 2013 21:35:18

Aegys píše:RE: Crafty
- Odlhlasovali Main raid na Stvrtok coz mi nevyhovovalo
Měl sis zjistit kdy chodíme raidy. PRotože sekundár je čtvrtek a ten den by si chodil. Jestli ten den nemáš čas, tak za mě proti
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » čtv 26. pro 2013 21:50:13

Beru to jako kdyby sis nas bral jako zadni vratka .... taky by si musel dochazet na raidy ve ctvrtek ...Proti
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Aegys

Příspěvekod Aegys » pát 27. pro 2013 2:24:01

No ja viem že nieje vhodné podávať si prihlášky do viacerých guild naraz ale nemyslel som že sa to berie tak vážne :(
A ten guide som písal celý ja s tým že som si dopomohol nejakými EN návodmi, sú tam popísane aj náke veci ktoré by som teraz určite zmenil ale tak nechce sa mi už s tým paprať :D
No a teraz mám čas stále (24/7) nakoľko som písal že som študent a sú prázdniny, ale keď začne škola ešte sám neviem ako budem mať rozvrh a čas a ten Štvrtok to ale asi nepôjde.

Tak Ďakujem za čas ktorý ste venovali prihláške a ospravedlňujem sa za problémy.
Na Phobose boli a stále sú pomerne kvalitné aj niektoré World raidy tak tie mi zas na určitý čas postačia :D

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”