Class/ main spec: Rogue Assassination
Věk: 22
GearScore: 5889 /wf wrist ://
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Analsassin
FPS: 60 non stop

WoW hrám od počiatku vekov

Čo sa týk raid time-u môžem raidovať prakticky hocikedy, mám síce nepravidelnú pracovnú dobu ale viem si to zariadiť.
V PvE som zabehaný mám odchodené všetko aj čo sa týka HC.
Na Twinstare mam odbehnuté všetko okrem ULD. Na offi som si prešiel všetkým.
Mám klasický blizzard UI nič zvláštne, jediné čo používam je DBM, GS, Recount a pár Rogue Addonov.
Rogue je moja srdcovka poznám ju veľmi dobre a učím sa všetko sám, samozrejme v minulosti som čerpal informácie z internetu.
Bol som len v Aeternum Vale, dôvod odchodu je ten že progress je tam na veľmi slabej úrovni a predsa len buff v ICC sa blíži na 20 % čo je už naozaj veľa.
LFG Spam avšak viem o Vás už dlhú dobu len bola škoda že ste hrali na Deimose.
Ako som už naznačil bol som u Vás, viem ako to funguje, viem aké sú Vaše kvality.
Osobne nepoznám nikoho ale známe mená ako Crafty, Mine sú mi známe

Pre guildu môžem ponúknuť šikovnosť, flexibilitu, kvalitnú prezentáciu guildu na World Raidoch, HC a podobne, priateľskosť, ochota pomôcť a prispôspbiť sa.
Používam TS3 mám sluchátka aj mikrofón aj keď nie som typ čo toho veľa narozpráva.
Mám len túto Rogunu, nemám čas hrať vkuse

Na záver niečo o mne, volám sa Marek som zo Slovenska Zvolen, som zamestnaný, rád pijem, milujem ženy a pekných chlapcov, moje auto a nový NTB