Nick: Neoxy
Class/ main spec: Mage / Arcane
Věk: 20
GearScore: 6137
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Neoxy
FPS: Záleží podle toho, jakého jdu bosse, ale drží se mi to okolo těch 20FPS na Marrowgarovi. V brzké době plánuji koupi nového herního počítače, tak to bude lepší.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko jsem začal hrát asi před 6 - 7 lety, tenkrát ještě vládlo TBC a já jsem hrál na Gigafunu (docela se za to stydím), hrál jsem tam asi rok. Poté vyšel datadisk WOTLK a já si vytvořil svého prvního arcane mage. Hned jsem věděl že to je classa jak stvořená pro mě, protože dokážu mačkat ty dvě tlačítka a přitom se dívat z okna na svou krásnou sousedku jak se naproti v zahradě opaluje.
Hrál jsem na různých zabugovaných serverech s maximálním počtem hráčů nepřesahujícím číslo 20. Mým prvním větším serverem byl Deffender FUN (/shy), kde jsem poprvé zabil LK 25 normal mode. Po roce a půl působení na "Deffu" jsem přešel na Anathemu, kde jsem zdolal LK 25hc.
Asi po roce hraní na AN jsem přemigroval na Twinstar, kde hraju už asi třičtvrtě roku. Až do dnešního dne jsem byl ještě horďák.
Váš raid time?
A dorazili jsme na kámen úrazu. Můj raid time se dost liší, jelikož makám na směny ( 2 ranní, 2 odpolední, 2 noční a 2 volna), což má za následek, že třeba 6 týdnů můžu jít raid ve středu, ale 2 týdny ne... Docela mě to štve, ale kvůli wowka nebudu leavovat práci.
Definujte svůj PvE skill:
Tak tady bych nejspíš udělal výpis instancí:
RS -> Vím, oč kráčí, ale Haliona jsem ještě nezdolal.
ICC -> Twinstar -> 10/12 hc, 12/12 normal, Anathema 12/12 hc
TOC -> Twinstar -> Full clear HC, Anathema Insanity
ULD -> Taktiky znám na vše krom Yogga
Naxx, OS, EoE, Onyxia -> Full clear
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Vypsáno výše.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Je to jeden ze starších screenu, ale jako ukázka by měl postačit
http://www.upnito.sk/0/wcg4pftnr8dumb3d ... fswehg.jpg
Použité addony: Bartender, MSBT, Forte Xorcist, Grid, Recount, Move Anything!, DBM a proč je používám? Usnadnění sledovanosti raidu.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Dlouholeté střádání informací od ostatních hráčů, z webovek to jsou např. Wowhead, Wowwiki, Wowfan
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Všechny předchozí guildy jsou z Phobosu (horde), takže je asi nebudete znát.
Optional: Slabý progress.
Never back downn: Kick za neaktivitu (2 dny jsem se nelogl do hry).
Prognosis Negative: Neshody s vedením.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Spamoval jsem world, že hledám guildu a ozvali se mi členové Vaší guildy, že nabíráte nové hráče.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Chci poznat nové lidi, zajít si raid na kvalitní úrovni, zažít nějakou srandu a myslím si, že zrovna tohle nabízíte.
Koho znáte v <SFU> ?
Myslím že nikoho

Co nám můžete nabídnout?
Arcane mága na vysoké úrovni skillu co se týče znalosti PVE a své classy a 3% raid dmg bonus (lol).
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Sice většina serveru používá mumble, ale TS je vítaná změna a návrat k lepšímu.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Neoxi - balance druid - 5950gs - aktivní - horda

Napište nám něco o Vás:
Jsem tvrdý pracant, který se ve volném čase věnuje wowku, nebo alkoholu a slečnám.
DĚKUJI VÁM ZA VÁŠ ČAS STRÁVENÝ ČTENÍM MÉ PŘIHLÁŠKY