NUKKES - Rogue [TEST/TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Nukkes
Class:: Rogue
Kontaktovat uživatele:

NUKKES - Rogue [TEST/TS/PRIJATY]

Příspěvekod Nukkes » čtv 26. pro 2013 18:36:17

Nick: Nukkes
Class/ main spec: Rogue / Assassination
Věk: 18let
GearScore: 6000GS (PvE) , 5650+GS (PvP) - 4/5 Rele setovky, WF doplnky, 1x Rele One hand..
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Nukkes
FPS: Po světe mám pořád 60FPS (Ultra), v ICC při fightu mám stálých 45-55FPS, jediná místo kde mi to klesne pod 45FPS je u Algalona.

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
World of Warcraft hraji již 6tým rokem, můj začátek byl na datadisku jménem Burning Crusader. Hrál jsem na free serveru jménem Forsan, vyexpil jsem tam Warriora,Rogunu. Dále jsem chvíli před vyjitím dalšího datadisku jménem Wotlk hrál na offiku, tam jsem vyexpil Paladina, následoval přechod na wotlk a já se vrátil z5 na už zaniknutý server forsan, který byl nucen s důvodu nedostatku populace sloučit se s jiným projektem, a vznikl s toho server jménem Dark Demon (DD). Na DD jsem hrál sotva půl roku. Netrvalo to dlouho a to co postihlo Forsan potkalo i DD. Jelikož se mi nechtělo podstupovat další sloučení, rozhodl jsem se přestoupit zcela na nový server, vyzkoušel jsem mystiq, anathemu, ale nikde mě to moc nechytlo. Nakonec mě kamarád pozval na server Twinstar, a zde hraji (s přestávkami) až do teď. Vyexpil jsem tu asi 6 postav, bohužel moje povaha mě o ně z většiny připravila, většinu s nich jsem rozdal kamarádům kteří byli lenivý vyexpit lvl 80. Prošel jsem obě frakce jak hordu tak alianci, vyměňoval jsem postavy až jsem si rozhodl nechat tuhle rogunu. Roguna mě chytla a už bych sí nejspíše nevyměnil.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Chtěl bych zdůraznit že studuji Střední průmyslovou školu mimo své bydliště, tudíž týden přebývám na Domově Mládeže.
Pondělí : 19:00 - 23:00
Uterý : 18:00 -23:00
Středa : 19:00 - 23:00
Čtvrtek : 18:00 - 23:00
Pátek : 17:00 - 04:00 (+)
Sobota : 12:00 - 04:00 (+)
Neděle : Neděle bývají rozmanité, záleží na tom jestli cestuji na Internát v pondělí ráno, nebo v neděli večer.. Můj raid time bude záviset na domluvě s RL.

Definujte svůj PvE skill:
Kdybych měl určit svůj PvE Skill na stupnici 0-10 ( 10 = nejlepší ). Dám 7 ( Omluvte mě prosím, ale nejsem chodící encyklopedie a tudíž nepamatuji si všechny taktiky na každého bosse ve wowku.) Naxx = 80%, Ulduar = 70%, TOC(TOGC) = 95%, ICC (N) = 95%. ICC (HC) = 50%.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit):
Na Twinstaru jsem prošel Naxx 10/25 = Full clear, UD 10/25 = 80%, TOC(TOGC) 10/25 = Full clear, ICC (N) 10/25 = 12/12 (10), 11/12 (25), ICC (HC) 10/25 = 8/12 (10), 6/12 (25).

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Obrázek

Tohle je poněkud starší Screen, bohužel jiný s raidu nemám.. + Recount s Rotface 25.. ( Pro lepší čitelnost klikněte zde : http://tinypic.com/r/qznf6a/5 )
Obrázek

Tohle je moje aktualní UI. ( Pro lepší čitelnost klikněte zde : http://tinypic.com/r/34rxi6v/5 )

Používané Addony : DBM - Oznamuje přechody do další fáze, enrage, casting spellu, atd...
Omen - Sledování threatu.
Grid -raid frame
Recount - Pro měření rotace, raid dmg, atd..
Critliine - Pro přehled čím jsem dal největší dmg.
Cooldowns - Sledování Cooldownů.
Quartz - Přehlednější Casting bar.
Range Colors - Byl jsem donucen kvůli věčnému bugování Ice howla, a jelikož jsem meele tak abych rychleji našel místo kam si stoupnout.
Wamp Arrow - Ukáže kdo je ještě nepokousaný. A koho mám kousnout.. (Queena)
Bartender 4 - Uprava vzhledu.
MSBT - Lepší přehlednost.
XPearl - Lepší přehlednost.
Group Calendar, Bagnom, Atlast Loot, Gear Score, Quest Helper..

zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Jako zdroje informací využivám, Forum s bývalé guildy Mizerové, dále google kde se dá najít uplně všechno, porovnávám mezi sebou, ty které najdu.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Immortal Outlaws - Přechod za kamarádem do VOSA s.r.o
VOSA s.r.o - Přechod k Alianci.
HoY - Ztratil jsem spoustu volného času kvůli škole, tak jsem wowko zanedbával, a po nějaké době jsem dobrovolně odešel kvůli mé neaktivnosti.
Mizerové - Odešel jsem v dobré náladě, přechod do jiné guildy za kamarádem.
Kaldorei - Opět a zas jako u HoY, až na to že jsem byl pro neaktivnost po 3 týdny vyhozen. (Nenapsal jsem na forum důvod neaktivnosti, a při nejbližím třídění hráčů jsem byl vyražen.)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Viděl jsem vašeho člena jak spamuje nábor do worldu, informoval jsem se u něj a on mě poslal za class leaderem Geegee. Dozvěděl jsem se další informace, a rozhodl jsem se napsat přihlášku na forům.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Chci zkusit štěstí, a přidat se do vašich řad. Vidím že jste topová guilda. Vzhled vašeho webu je slušný.. Takže proč NE?

Koho znáte v <SFU> ?
Ve vaší guildě neznám nikoho. :) Jsem hráč Phobosu..

Co nám můžete nabídnout?
Tak především svoji aktivitu, svůj volný čas, pomoct. Dále můžu nabídnout gemy zadarmo, a vše co ode mě budete očekávat.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano používám TS3, mám k dispozici také mumble, popřípadě skype. Sluchátka s mikrofonem jsou samozřejmostí.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Nick : Treise
Class / Spec : Human Warrior
Spec : Protect (PvE 6000+GS) / Furry (PvE 5900+GS).

Dále mám také 35lvl Warlocka, a 60lvl DK - Hádám že nejpozději na jaře budou obě postavy lvl 80.

Napište nám něco o Vás:
Jmenuji se Aleš, je mi 18 let. Bydlím na Moravě ve městě Bruntál. Studuji střední průmyslovou školu v Mohelnici.

PS : Omlouvám se za všechny nasekané chybičky v přihlášce..
Obrázek

Nukkes 80 lvl Human Rogue - JWC/ENG 6,1K+ GS (M:ASSA/OFF:Combat)
Randi 80lvl Draenei Shaman - JWC/MINING 6K+ GS (M:Ele/OFF:Resto)
GeeGee
[ Class Leader ]

Re: NUKKES - Rogue

Příspěvekod GeeGee » čtv 26. pro 2013 22:38:30

Nice prihlaska, takhle peknou sem tady uz dlouho nevidel (alespon ne od rogun :-p), dal bych ti PRO jen za prihasku, ale jeste si te odchytnu primo ingame a trochu si te proklepnu.
Nukkes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukkes » pát 27. pro 2013 12:26:34

GeeGee píše:Nice prihlaska, takhle peknou sem tady uz dlouho nevidel (alespon ne od rogun :-p), dal bych ti PRO jen za prihasku, ale jeste si te odchytnu primo ingame a trochu si te proklepnu.

Děkuji.. Dobře, nejspíš budu ve hře celý den. Můžeš mě najít pod nickem Moone.
Obrázek

GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » sob 28. pro 2013 15:47:12

Po pokecu na TS muzu konstatovat ze je to docela v pohode typek, ma smysl pro humor, jen ve skillu ma drobne mezery, nic co by neslo spravit.
Proto posouvam na TEST RAID ve ctvrtek 2.1. 2014 v 18:00 (kdyby se neco zmenilo napisu na skype).
Btw nezapomen na ten "domaci ukol", ktery znel: Proc se ti v assa pri plosneni velkeho mnozsti targetu regeneruje energy na 100% ?
Nukkes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukkes » sob 28. pro 2013 17:23:55

GeeGee, Musím uznat že jsem se trochu musel zamyslet nad touto otázkou, a pořádně si přečetl jednotlivě každý talent.. :) A pak jsem si dal 2 a 2 dohromady.. :) Může za to talent [Focused Attacks].. :) Protože při používání spellu [Fan of Knives] ve velké skupině enemy NPC, je těch critických utoků mnohem více, a energie roste ve velkých číslech.

[Focused Attacks] - Všechny kritické útoky mají 100% šanci na obnovení 2 Energy.
Obrázek

GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » sob 28. pro 2013 17:32:12

Jop, spravna volba, za splneni domaciho ukolu mas u me male bezvyznamne pro, zbytek se ukaze po test raidu.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » sob 28. pro 2013 21:02:31

Dnes se mi na TS libil - PRO
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Nukkes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukkes » stř 01. led 2014 0:31:24

Možná to sem nepatří ale jelikož je konec roku.. Chtěl bych vám všem popřát hodně štěstí do nového roku, jak ve wowku, tak v realném životě. Nechť si užíváte novej rok naplno, a všechny překážky hravě překonáte a najdete si spoustu nových kamarádů. Nebudu to prodlužovat, zkrátka Happy new year.. :)
Obrázek

Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: NUKKES - Rogue [TEST/-/-]

Příspěvekod Crafty » pát 03. led 2014 2:41:30

Ani sem o tobe nevedel, veci poklonu clovek rogune dat nemuze, PRO

(a ted vazne, nejake chyby tam byli ale myslim ze to stvou snahou ktera se mi moc libi urcite brzo dopiluje)
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Nukkes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukkes » pát 03. led 2014 3:12:55

Děkuji ti.. :) Je mi líto že jsem tak "pokazil" tu sindragosu, nic méně budu se snažit neustále zlepšovat.. Taktiky ovládám, už jenom to dostat do praxe, a vyvoďit stoho nějakéj závěr.. :)
Obrázek

mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » pát 03. led 2014 12:33:30

Asi bych ho do příště nechal nastudovat pořádně taktiky a dal si to s ním ten test raid znova ať ukáže jestli se doučil největší faily asi Lady ( spiriti ) a Sindra los kostek ... jestli se mu dá další šance tak potom se vyjádřím ... Neutral
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » pát 03. led 2014 15:33:42

mellysko píše:Asi bych ho do příště nechal nastudovat pořádně taktiky a dal si to s ním ten test raid znova ať ukáže jestli se doučil největší faily asi Lady ( spiriti ) a Sindra los kostek ... jestli se mu dá další šance tak potom se vyjádřím ... Neutral

Taktiky jsme probirali docela podrobne jeste pred test raidem, pokud si dobre vzpominam tak jsem upozornoval na par dulezitych veci, jedna byla spirity na lady a druha lossovani na sindre. Troufam si tvrdit ze taktiky "teoreticky" ovlada, jenom je treba je dostat do praxe. Poslal bych ho na jeste jeden test raid (ctvrtek 9.1. zase v 18:00) pokud proti tomu nebude mit nekdo nejaky zavaznejsi duvod.
Nukkes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukkes » pát 03. led 2014 15:55:28

:ugeek: Vaše rozhodnutí budu každopádně akceptovat, záleží na vás..
Obrázek

Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » pát 03. led 2014 18:50:24

Ako písal Crafty .. ani som o tebe nevedel, což je pocta :D Syndru nehodnotíme, tam to bola hruuza ... ale pamatám si ťa v recounte, kde si všímam tak prvých 5-7 mest, takže z tohto hľadiska všetko v poriadku. Taktiky .. sem tam voľačo, ale čo je podstatné, máš moje PRO
Nukkes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukkes » pát 03. led 2014 19:01:16

Děkuji ti za pochvalu, moc si jí vážím.. :)
Obrázek

GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » ned 05. led 2014 21:53:46

Na porade sme se shodli, ze te possouvame na pohovor, jeste se s tebou domluvim na presnem case.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”