NETTLIK - Druid[NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Nettle
Class:: Druid

NETTLIK - Druid[NEPRIJATY]

Příspěvekod Nettle » ned 12. led 2014 21:18:18

Věk: 21

Nick: Nettlie

Class: Druid

Talenty : Feral DPS / Resto

Úroveň equipu: Na úrovni ICC 25HC (6336 GS)

Profese: LW (450) & ENG (450)

Unbuffed Staty:
Obrázek

FPS, rychlost internetu:
Stabilních 60 FPS - při nahrávání 30-60
WiFi - Internet troufám si tvrdit stabilní, minimálně si mohu stěžovat na "lagy" z mé strany
Rychlost připojení

Jak dlouho hrajete World of Warcraft? 6 let to už bude

Screeny UI a Výpis používaných addonů:
Bohužel screeny nescreenuju kvůli "fap" DPS meterům (na ty si vedu WoLy viz. níže) a občas z nich těžko něco vyčíst, tak sem postnu alespoň pár ukázek UI i z ostatních postav. Před nedávnem jsem si pořídil Nagu se kterou na některých postavách s bindy teprve experimentuji nebo ještě není nabindovaná vůbec

Feral Druid UI
Resto Druid UI
Hunter UI
Resto Shaman UI
Ele Shaman UI
Shadow Priest UI
Holy Priest UI
Warrior UI

2 Bývalé postavy
Assa Rogue UI
Demo Lock UI

Seznam addonů viz.
Spoiler:
Seznam addonů:
AdiBags - Sloučení itemů v báglech, přehledné vyhledávání
AtlasLoot
Bartender4
BigWigs - Boss Mod
BonusScanner
ButtonFacade
Combat log fixer - Fixování combatlog errorů bez nutnosti relogování
ComboPoints
DroodFocus - Ikonky vyfiltrovaných důležitých druid timerů
GearScore
Omen3
OmniCC
oRA3 - Mass invite guildy, sledování důležitých CD ostatních členů raidu
PlagueBeacon - Tracking Unbound Plague dotky u Profesora a hlášení timeru pro její další předání
Plate Buffs - Vlastní debuffy nad enemy HP bary
Power Auras - Vyfiltrované procy, buffy
Prat 3 - Chat
Quartz - Cast bar
Raven - Vyfiltrované buffy, debuffy
SexyMap
Shadowed Unit Frames - Unit Framy
Skada
SnowfallKeyPress - použití spellu v momentě jeho stlačení
TipTop
Vuhdo - Raid Frames
CError - Pro zmizení error hlášek jako "spell is not ready yet"
xDamageFont

Reference:
Mnou nahrávané WoLy - ve většině logů vždy za postavu začínající na "Nettl..". Mohu nahrát i již starší expired logy
Youtube Channel - Nahraná videa z guild slainů
NBD stránky

Theorycraft:
Klasický talent build 0/55/16 s odebranými body ve Feral Aggression a investovanými v Improved Leader of the Pack a Improved Mangle, důvod se pokusím objasnit níže.

Při skládání gearu se snažím řídím těmito (ICC) prioritami statů: Hit (do capu) > Expertise (do capu) > Armor Penetration (do capu) > Agility > Crit > Haste > Other…
priorita v absolutním BiS ICC gearu vypadá ale spíš takto: Armor Penetration (do capu) > Agility > Haste > Hit (do capu) > Expertise (do capu) > Other...

Rotace: Haste Prepot > Mangle > Savage Roar > Rake > Shred > 5 CP Rip… a dále již jen spamování shredu, udržování Savage Roar buffu a 5CP Ripu. Samozřejmě u druid se během encounteru nedá řídit nějakou pevnou "rotací", ale spíše jakousi prioritizací: Savage Roar > Mangle a Faerie Fire debuff na targetu > Rake > 5 CP Rip > Generování CP přes Shred > 5 CP Ferocious Bite za 35 energy (minimálně za encounter) - Absolutní prioritou feral druida je snažení se o max uptime SR, Rake a Rip na targetu díky čemuž na Ferocious Bite jednoduše nezbývá čas ani energy a jeho využití je v tom případě pouze jako last hit do NPC nebo pokud na mám na sobě SR, na targetu Rip na více jak 10s což je minimálně pravděpodobné. Dále Energy Management - Pokud mám 5 CP SR, 5 CP Rip, Rake, FF a Mangle na tagetu a nemám 100 energy neztratím z DPS naprosto nic při pouhém auto attacku, mezitím mi dojíždí jeden z debuffů (využití maxima ze SR buffu), kdežto risknutí spadnutí Ripu / Savage Roar za cenu FB => "málo muziky za moc peněz"

Ukázka macra:
#showtooltip Shred(Rank 9)
/Startattack
/cast Shred(Rank 9)
/use 10

Feral DPS ICC BiS

Zdroje informací k mým classám a WoW obecně:
Alfou a Omegou - EliteJerks
Dále - The Genesis Forum a Twinstar Forum

Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Praktické zkušenosti - celý současný kontent (Naxx > ICC 25 - 11/12 HC)… LK položen na 11%

Možnost komunikace na TS3?
S TS3 mám minimální zkušenosti, nikdy jsem jej aktivně nepoužíval. Funkční mikrofon pokládám za samozřejmost (ač zkušenost z Twinstaru je jiná) v kvalitní guildě, pro plnohodnotné raidování, takže ano mám.

Raid Time (Po-Ne):
Svůj čas bych momentálně popsal tak… 25/8 :D

Bez možnosti večerního raidování bych si k Vám ani přihlášku nedával. Nedělá mi problém raidovat od 18h do pozdnějších večerních hodin ať už je to z jakéhokoliv důvodu. Samozřejmě jednou za čas je lepší si od hry odpočinout nebo do toho přijde nečekaná událost, ale vždy dávám předem vědět o mé (ne)přítomnosti.

Proč právě já? Definice PvE skillu:
Protože si myslím, že své postavy ovládám na velmi vysoké úrovni, neustále se snažím zdokonalovat a vytáhnout ze svých postav 110%. Protože nejsem konfliktní typ, nemám problém s několika hodinovým progressem, respektuji vyšší autoritu, pokud můžu - pomůžu.

Nevím co si představit pod definicí PvE skillu... Pod PvE "skillem" si představuji pouze schopnost reagovat na předem nascriptované věci což dokáže po pár pokusech i cvičená opice (i když zkušenost na free serverech je jiná). PvE je o pouhém nastudování důležitých faktorů, přečtení si pár řádků o své classe a vůli vůbec chtít. Můj názor.. ;)

Proč právě SFU a odkud jsem se o Vás dozvěděl?
Od Vaší guildy očekávám kvalitní zázemí do budoucna nejenom na WotLKu. Pod kterým si představuji pohodový kolektiv, kvalitní raidování na vysoké úrovni.

O Vaší guildě jsem se dozvěděl díky aktivnímu sledování Twinstar fóra.

Předchozí působení v guildách a důvod odchodu (WoW Historie):
Nerad se v tomto nějak rozepisuji, nechci házet špínu na jiné nebo se pro někoho zbytečně nic neříkajíc rozepisovat… proto jen zkráceně.
Guildy na WotLKu (Phobos)

Hell Drivers (Rok a půl?, Priest) - Skvělý kolektiv dospělých lidí, bohužel mi vyhořel notebook a já měl v té době před maturitou, takže jsem ani neměl důvod shánět nový a vracet se ke hře - Rok pauza. Po návratu ke hře, bylo zjištění takové, že z guildy takové jako jsem jí znal hrajou jen 3 lidi a i ty se brzo rozutekly (offik, konec, nová guilda) a s novým kolektivem jsem si s hodně hráči vyloženě nesedl a rozhodl se odejít.

The Genesis (Rok, Priest) - Též kolektiv v fajn lidí, raidujících na vysoké úrovni. Téměř 100% aktivita na raidech, ale jeden víkend jsem nedorazil na raidy a následně odmítl healnout 10ku, kterou si chtěl složit CL Warriorů, nato jsme se chytli. Každý si řekl své tomu druhému, ale jen jeden měl práva na to kickovat z guildy a tak mě "rage" kicknul. Na můj kick přišla reakce od člověka od kterého bych to nikdy nečekal, jako bych sám leavnul a delší dobu to plánoval. Po tomto jsem již neměl ani chuť se doprošovat "druhé šance" a invnutí do guildy. S plno lidmi stále vycházíme v dobrém to mi stačí

Never Back Downn (Tři čtvrtě roku jako guilda, změna main charu na huntera) - Jelikož jsem už v té době chodil na Phobosu celkem znamé world TOGC "Ixfyho pugy" a Ixfy se v době otevření ICC rozhodl založit vlastní guildu, šel jsem do této guildy jelikož jsem s ním pugy chodil od úplného začátku a působil jsem jako officir a CL Hunterů. Po chvíli se Ixfy rozhodl skončit s hraním a já byl zvolen novým Guild Masterem. Guildě jsem doteď investoval plno času. Dva měsíce jsem byl "nucen" chodit za demo locka main raidy, kvůli jejich absolutnímu nedostatku. No guilda i za mého působení dosáhla pár úspěchů, ale nemyslím si, že jsem člověk který je schopen plnit funkci raid leadera, guild mastera (jsem zvyklý na určitou úroveň a takovou očekávám od ostatních hráčů jako samozřejmost, pak je těžké vodit někoho ID co ID za ručičku). Nedávno jsem předal rank GuM, velmi schopnému RL. Důvod odchodu: Nový GuM upřednostňuje jiné PvP servery, na guildu nemá čas a nemyslím si, že je rank s takovou zodpovědností komu ještě předat. Až moc lidí se veze na zbytku těch lepších lidí už moc dlouho, chování a vystupování některých lidí. Osobně jsem již ztratil veškerou motivaci proto abych byl opět zvolen GuM, abych se snažil cokoliv zlepšovat nebo ze sebe stále dělat toho "zlýho", jen abych udržel těch pár kvalitních, kteří si i tak zaslouží lepší místo.

Koho znám ze SFU? Nikoho (pouze bývalého člena Snippa)

Kontakt mimo hru, vypis altů:
Facebook

Za všechny alty krom DK aktivně hraji
Nettlie - Hunter (6410 GS)
Nettle - Priest (Disco 6122 GS / Shadow 6063 GS / Holy 6071 GS)
Nettlinka - Shaman (Resto 6096 GS / 6100 GS Ele / 6019 GS Enha)
Fuzzor- Warrior (Prot 5767 GS)
Cruelbutcute- DK (Unholy 5202 GS)

Něco o mě:
Jmenuji se Dominik. Je mi 21let, studuji 2. ročníkem VOŠ Řízení sportovních a tělovýchovných činností. Ve volném čase jsem se dnes již "věnoval" sportu (box, florbal, mma), dnes již jenom běhání, sem tam nějakému sparringu, posilovně a PC. Poslouchám rap & dubstep.

Dodatek
Rád bych dodal, že ačkoliv se hlásím za druida, nemám problém v případě nutnosti se změnou main characteru na jinou pro Vás jako guildu momentálně potřebnější classu (Hunter / Shaman / Shadow Priest). Nemám problém s tím si na svoje místo počkat i několik ID. Nehraji kvůli gearu, ale pro zábavu ze společného kvalitního raidování.

P.S. Omlouvám se za neúplné dodržení vzoru, přihlášku jsem napsal a pár bodů přesunul tak aby se (doufám) co nejpříjemněji četla v té záplavě informací a tak aby obsáhla veškeré důležité informace. Snad to nebude vnímáno jako drzost nebo náznak nějaké arogance.
Až když jsem viděl náhled, tak mi přihláška přišla trochu delší (i když myslím, že jsem se mohl více rozepsat, minimálně ve feral theorycraftu ) tak doufám, že to omluvíte a dočtete až do konce :D
In The Face Of Adversity
Yoshimo

Re: Nettlik - Feral Druid

Příspěvekod Yoshimo » ned 12. led 2014 23:01:58

Ty nepracujes? nestudujes? ze mas tolik casu?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nettle

Příspěvekod Nettle » ned 12. led 2014 23:08:26

Studuji... i přitom mám až moc času
In The Face Of Adversity
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pon 13. led 2014 4:59:56

Mame vplanu neprijmout jednoho mozna dva z vas 3 co jdete z "Never Back Downn".
Byl by pro tebe problem jit do guildy sam?

+ jsi prostridal hodne guild, proc ti mame verit ze jsi schopny se usadit v kolektivni guilde jako je Six Feet Under?

Ceho by jsi chtel dosahnout za 2 roky?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Nettle

Re: NETTLIK - Druid

Příspěvekod Nettle » pon 13. led 2014 8:10:41

Upřímně, podával jsem si přihlášku společně, protože máte nábor otevřený pro všechny naše classy, hrajeme spolu již nějakou dobu... Problém spíš ne, nejnadšenější bych nebyl.

Nemyslím si, že jsem prostřídal hodně guild. První guildu jsem opustil, protože kolektiv který tu guildu tvořil odešel. Ve druhé neshoda s jedním člověkem z vedení, jinak si myslím, že ze zbytkem stále vycházím. Poslední guildu chci opustit právě s kolektivem... Ani v jedné guildě jsem nebyl zrovna krátkou dobu. Neodcházím kvůli gearu nebo podobným věcem. To jestli jsem schopen u Vás se prosadit je spíše na Vašem posouzení.

Čeho bych chtěl dosáhnout za 2 roky nevím, příští rok pokud půjde vše dobře bych měl dokončit VOŠ, následně bych chtěl pokračovat ve studiu na FTVS a co bude za tu dobu opravdu nevím
In The Face Of Adversity
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pon 13. led 2014 9:57:48

Zkus mi rict o Feral DPS neco co nevim. Muze to byt skvelej addon specialne pro kocky nebo nejakej tip pro rotaci nejaka synergie pro kocici ability, ktera se bezne nevidi. proste neco, cim me posadis na zadek a ja reknu, ano, tenhle clovek tomu fakt rozumi
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nettle

Příspěvekod Nettle » pon 13. led 2014 12:55:01

Addon speciálně pro ferala používám pouze Drood Focus (LINK) pro sledování proců DBW a druid debuffů na targetu, addony "usnadňující" rotaci jako ShreddyKitty, BadKitty neuznávám... člověk by měl vědět co v který moment zmáčknout a sledovat okolí, ne sledovat ikonku zrovna toho co mám mačkat. Čím tě přesvědčit? :) Snažil jsem se vysvětlit, právě proč ne 5/5 Feral Agression - Jakožto naprosto waste talenty v ICC sezóně, kdy naší prioritou #1 jsou dotky (RIP, Rake) a SR. Energy management popsán... Nevím jak již víc feral theorycraft rozvést 8-)
In The Face Of Adversity
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pon 13. led 2014 21:06:42

Nic extra. cekal sem lepsi.
Ale budes se moci predvest. V nedeli od 19 hodin mas cas?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nettle

Příspěvekod Nettle » pon 13. led 2014 22:08:44

Budu tu, druid převeden. Ač mi nedá spát nevědomí toho co jsi ode mě očekával :) Budu se těšit...
In The Face Of Adversity
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pon 13. led 2014 23:29:07

nic extra= nemas nic specialniho
a cekal sem od tebe nejaky lahudky na feral dps. nejaky know how
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Nettle

Příspěvekod Nettle » stř 15. led 2014 15:35:16

Omlouvám se, ale stahuji přilášku... Jak jsem uvedl, napsal jsem přihlášku k Vám hlavně právo proto, že máte otevřený nábor pro všechny naše classy. Ale Vaše (ne)vyjadřování k přihláškám mě celkem irituje a já chci i nadále hrát se svými lidmi. Přeju hodně štěstí a mnoho úspěchů do budoucna, mějte se
In The Face Of Adversity
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 15. led 2014 16:50:29

Nemuzu ti to rozmlouvat, stejne jako vy se hlasite pospolu a chcete byt spolu, nasim cilem je vas zaclenit 100% do naseho kolektivu a proto jsme meli za cil vas castecne rozhazet, abyste meli cas se spratelit a nepaktovat se mezi sebou. Ted uz je stejne pozde, preju hodne stesti jinde.
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”