Class/ main spec: Mage / Fire
Věk:16
GearScore: 6027
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Strikerka
FPS: (20-60)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraju něco mále přes 2 roky. Od začátku do teď hraji stále na Twinstáru. Začal jsem zde hrát od konce naxx a Ud sezóny.
Váš raid time?
Pondělí až Čtvrtek od 16:00 do 18:00
Pátek od 16:00 do 23:00
Sobota od 17:00 do 22:30
Neděle od 18:00 do 22:30
Definujte svůj PvE skill:
No tak myslím, že za svoji classu docela umím

Vypište svůj progress na Twinstaru:
v Icc 25 hc mi chybí jenom prof a Lk. A v ICC 10 hc mi chyb syndra, lk, a prof, je to tím, že icc 10 jsem šel naposledy asi před měsícem a něco.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=20p37gp ... tMMprQikqI
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Většinou informací o své classe mím z Moltenu
Addony: Bartrenr 4, Bagnon, Omen, Recount, RrcHUD2, DBM, Gearscore, Healbot, Sexy map a cooldowns, X-perl. (možná jsem na některé zapomněl

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Cilmelya - z této guily odcházelo hodně lidí a nakonec se i zrušila, důvodem byla nízká aktivity a počet lidí. Byli jsme vůbec rádi, že jsem složili aspoň 10man raidy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Dozvěděl jsem se o této gildě z worldu.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Tato guilda má skvělé výsledky ohledně raidování. Má dost aktivních členů a rád bych se mezi Vás zapojil. A taky proto, že s žádným Vaším členem, jsem zatim neměl žádné potyčky atd.
Koho znáte v <SFU> ?
Antizerga, byli jsme spolu v guildě Cilmelya
Co nám můžete nabídnout?
Můžu vám nabídnout stálého mága na všechny raidy, ochotu spolupracovat a pomáhat s různými problémy. Budu se snažit taky o vysokou aktivitu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano, všechno mám
Vypište svoje alty
Tartuffe - Druid / Resto - 5866 - průměrná aktivita
Napište nám něco o Vás: Jmenuji se Tomáš. Pocházím z třineckého okolí. Jak už jsem napsal o řádky výše je mi 16 let. Studuju na Obchodní akademii v Českým Těšíně. Mezi mé záliby patří fotbal, basketball, florball a tenis.