Class/ main spec: Holy Paladin
Věk: Presne za týždeň 20
GearScore: 5597. Jediný pvp item, ktorý na tej postave mám je neck, ktorý bude čoskoro nahradený. Každopádne v dobrom heale mi nebráni.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Erodrein
FPS: Na internáte 2-10, doma 20-30
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrám...vlastne už to ani nepočítam, krúti sa mi z toho hlava. Bude to cez 6 rokov cca. Najprv som 4 roky hral na serveri Anthoria, potom 2 roky na serveri Twinstar. Na Aa pokladám za svoj najväčší úspech členstvo (aj keď len relatívne krátkodobé, vzhľadom na ,,parma´´ pád serveru) v guilde Enlightenment a zdolanie Lich Kinga. Maina som mal resto druida (Hoodblood), altov Blimero(mage), Burtogh(holy pala), Shaag(shaman). Na Twinstare to bol Holy paladin Erodreyn(main) a mage Blimero(alt). Čo sa týka serveru Twinstar, rozhodol som sa dať si perma ,,pauzu´´ a spravil som to tak aby som sa nemohol vrátiť k wow, a keďže mi nešiel z nejakého dôvodu ani za Pána vymazať main, tak som si vymazal všetok EQ a napísal som na admina čo som napísal, aby som dostal perma ban, na čo niesom z dlhodobého hľadiska moc pyšný. Potom som mal pol roka pauzu, a teraz som tu znova.
Váš raid time? Pondelok - Piatok (od 18:00 do kedy bude treba).
Cez víkend hrať nechcem, namiesto toho sa chcem venovať tomu, čo mi je najdrahšie, a to je rodina.
Definujte svůj PvE skill: Mám relatívne bohaté skúsenosti v PVE, hlavne čo sa týka Holy Paladina, ovládam taktiky na podstatné instancie ako je TOGC25 a ICC25, v UD okrem algalona, naxx maximálne weekly.
Ak by som mal môj skill čo sa týka Holy Paladina a taktík nejako ohodnodnotiť pričom 0% je najhoršie a 100% najlepšie bolo by to cca 90%+ (rátam len Holy Paladina PVE, eq, talenty, vybavenie, healovanie ako také a taktiky na ICC10/25- Taktiky na ICC25HC mám preštudované ako vo forme videa, tak vo forme textu. Každopádne priznajme si, že keď sa má človek naučiť taktiku na bossa a potom ho prvý krát ísť, je to isté ako čítať manuály na riadenie auta a potom ho prvý krát šoférovať (dajú mi za pravdu hlavne tí, ktorú majú ,,vodičák´´).
Vypište svůj progress na Twinstaru: Anthoria: TOC10, TOC25, TOGC10, TOGC25, ICC10, ICC25, ICC10HC (3/11), ICC25HC (3/11).
Twinstar: TOC10, TOC25, TOGC10, TOGC25, ICC10, ICC25, UD10 (okrem Algalona), UD25, UD10HM.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=5duhqc&s=5#.UtXBLvTuKkk
Podstatné addony: BOLT- Zobrazuje čas zotrvania judgementu a beaconu. Pomáha mi udržovať judgement na bossovi a beacon na tankovi.
Healbot- Pomáha mi healovať raid (neviem či je viac treba k tomu dodať

Dominos- Úprava action barov.
Deadly Boss Mods- Pomoc s taktikami.
Pally Power- Prerozdelenie buffov medzi paladinmi.
Group Calendar- Organizovanie raidov
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Z viac ako 90% informácie o mojej classe pochádzajú z hry samotnej. Tzn. že si nepotrebujem dať do google prekladača čo ktoré kúzlo znamená. Talenty, gemy a enchanty si robím podľa vlastného zdráveho sedliackeho rozumu. Ak niečomu nerozumiem, spýtam sa skúsenejších hráčov. Taktiky sa najprv naučím zhora nadol + k tomu pozriem videá, a potom už záleží na progrese.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Anthoria: The Power of the Nightmares - rozpad
Crazy Harley Club - rozpad
Enlightenment - koniec serveru
Twinstar: Serious Company (neskôr sa volala Prognosis Negative)- dobrá guilda, čo sa týka progresu, avšak niektorý ľudia mali neustále ale fakt neustále sprosté poznámky o fetiš, fekal, a iných druhoch pôrn a na základe toho, že som ich prosil ,,na kolenách´´ mimo raidu, aby s tým prestali, tak neprestali. Akceptoval som to asi pol roka, ale aj ja mám určitý svoj pohár trpezlivosti, a po pol roku som guildu opustil. Následne som chcel ísť do guildy Cosmetic Wipes, avšak nevzali ma, pretože nakoniec si zmysleli, že vlastne ani Holy Paladina nepotrebujú, a môj výkon na test raide okomentovali ako citujem ,,nemastný- neslaný´´. Nevedel som čo si mám o tom myslieť tak som si dal pauzu na pol roka. Ak by mal niekto záujem vidieť prihlášku do CW, ušetrím mu starosti s hľadaním: http://www.cosmeticwipes.eu/forum/viewt ... ead_id=979 .
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Poznám vašu guildu už od Anthorie, kde ste boli jedni z najlepších, ak nie najlepší.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? 1. Máte dobré preferencie od určitých ľudí aj z vašej guildy, ktorých poznám.
2. Ste asi jediná ,,lepšia´´ (asi slabé slovo) guilda, ktorej raid-time mi vyhovuje.
3. Chcem by som chodiť raidy cez týždeň a tu prizvukujem: absolútne mi nevadí, že nedávate 12/12 v HC, práve naopak. Aj ja sa chcem podieľať / radovať na úspechu guildy a byť nápomocný v progrese. Nerád by som išiel do ,,hotovej´´ guildy a priživovať sa na niekom.
Koho znáte v <SFU> ? Po mene snáď len Teonita a Craftyho (ak je to ten istý Crafty ako na AA).
Co nám můžete nabídnout? Myslím že veľmi slušný heal a príjemnú spoločnosť na raide a kto vie, možno aj niečo viac ... O.o.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Áno.
Vypište svoje alty (stačí level 80): Momentálne nemám a už ani neplánujem mať žiadnych altov.
Ešte k prihláške. Nešlo mi nejak zarovnať ten text, takže to možno vyzerá trocha skomolenina, takže sa ospravedlňujem za horší výzor.
S pozdravom Ero