Class/ main spec: PRiEST - holy
Věk: v Říjnu 21
GearScore: 5874, bez PvP itemů
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Solestia
FPS: 60+ , záleží jak na jakém encounteru, potíže s FPS nemám
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Fůha, je to tak 5 roků dozadu, kdy mě k tomu přivedl kámoš , který to hrával. Mě osobně žadný z dílů Warcraftu nebavil , nikdy jsem nebyl zastánce takového žánru , než se objevil WoW. Tehda sme s kámošema začínali na serveru iCe Online, kde jsem teprvé začínal poznávat co je to WoW, a kde jsem taky našel svou první guildu , ve které jsem byl spokojen. Pod velením GuMek , kteří měli asi 45 roků , bylo radost hrát. Později sem se začlenil do kolektivu , a WoWko mě plně pohltilo. Po 2 letech hraní na iCeu, jsem WoWko smazal , a začal se věnovat real-lifeu. Asi o půl roku později , jsem si koupil offi , a zkusil hru i tam, nicméně , nikdo známý tam semnou nehrál , tak jsem se na to vykašlal. O Prázdninách po prváku , jsem WoWko začal hrát zase na free serveru , a zase začla mánie . Tentokrát na serveru Anthoria , kde mi kamarád daroval postavu , za kterou sem mu zaplatil tučnou svačinu v bufetě u nás ve škole

Váš raid time?
Hm , co se týče raid timeu , nemám problém raidovat v jakýkoliv den v jakoukoliv hodinu. Upřímně , co si budeme povídat , kdo by chtěl v pátek sedět u počítače. Ale mě to neva, oslavovat můžem každý den

Definujte svůj PvE skill:
Bind'S - nedávno jsem si koupil novou myšku ( http://steelseries.com/products/games/w ... ming-mouse ) musím doporučit , na wowko nejlepší , co existuje , čili nabindované mám skoro wše , co potřebuji a co je důležité pro maximalní nasazení do raidu . Pohotovost , nestresovat , umět se rychle a kvalitně rozhodnout.
Moc nechápu tudle otázku , ale snad jsem se trefil.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na twinu hrajou taky od TBC, ale raidovat jsem začal až když přišel wotlk.
Naxxramas FC ; OS +3 ; EoE .
Po otevření Ulduaru , vyprogresováno vše až na Mimiron 25 HM ( jediný boss , kterého guilda už nechtěla jít ) jinak FC.
Grand Crusader sezóna , progress uzavřen. ToC 10 1NSANITY FC ; ToC 25 1NSANITY FC
A v současné době , ICC Season , to vypadá následovně :
ICC 10 Normal FC, Hm'S 8/12
ICC 25 Normal FC, Hm'S 0/12 ( LK sme dali včera 27.6.013 )
__________________________________________________________________________________________
Už je to nějakou tu dobu , ale když jsem hrál na již zmiňovaném iCe , kde v té době bylo ještě TBC , tak :
Maghteridon'S Lair ; Gruul'S Lair , BT , Karazhan , MH
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

http://i43.tinypic.com/2qvaw7k.jpg
AddOns _ RaidCooldowns - Cooldowny všech zůčastněných hráčů raidu.
_ OmenThreatMeter - Threat metr
_ Skada - dmg / heal / absorb / fail atp metr
_ Vuh:do - raid frame , heal addon
_ DBM
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
WoW, obecně novinky ze světa WoW - wow.herniweb.cz , wowprogress
Co se týče classy , tak různé fórka guild , theworldofwacrafters.blogspot , icy-veins , wowwiki
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
ExiCe - guilda , z již zmiňovaného serveru iCe Online , GuMka pro neochotu lidí přestali hrát , a celá guilda se rozutekla.
Patronus Ignis - rozpad , odchod mnoha lidí . I přes to , že sme se s několika lidma snažili , dát vše zase dohromady , nedalo se . Doteď me to mrzí.
Slayers of Chaos - GuMka odešli na Hordu .
DragonSlayer'S - Přechod na hordu.
-> následoval přechod zpátky k ali , po neuspěšném zkouškovém období u guildy TitanS.
dosavadní guilda , hornyHeadHunters
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Přechod z Anthorie , musel jsem očekovat nově přibylé guildy. Další zdroj vaše guild stránky. A v neposlední řadě in-game.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Zkusit něco nového , zkusit raidovat opravdu na úrovni, a najít spoustu dalších kamarádů .
Koho znáte v <SFU> ?
Enforcer , Qarien , Jasanek , Javier. Jinak většina z vás budou asi odchovanci z anthorie , takže nepoznám nikoho

Co nám můžete nabídnout?
Snad dobrého kamaráda, na kterého je spoleh . A taky myslím že kvalitní heal , do sekundarního raidu , na progres HM.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TS3 moc nepouživám, ale nainstalovaný mám. Teď jelikož guidla preferuje mumble , tak mumble.
Mikrofon / Sluchátka - bez toho bych se sem ani nehlásil.
Vypište svoje alty :
Solestiia - dr00d / resto - bala / 5780 - 5560 / aktivní
Solestiaa - shamy / resto - ele / 5050 - 4900 / nově doexpený alt , pracuje se na něm
Napište nám něco o Vás:
Takže konečně moje oblíbené téma

Ahoj , jmenuji se Michal je mi téměř 21 let, bydlím v malé vesničce , nedaleko Ostravy. Jsem skoro hotový maturant v oboru Elektrotechnika - slaboproud ( teď v září mám opravnnou maturu ze 2 ústních předmětů , čeština a elektro ) . Mezi moje záliby patří například , skate; v zimně prkno ; nohejbal ; fotbálek ať už stolní , nebo normální ; zewling ; nic nedělání ; vyhulovaní na vyhlídkách ( tudle mám nejradši x] ) , taky si rád zaspívám . Jsem pasivní člověk , na plné čáře flegmatik ( 100% ) ; hodně optimista , nejsem náladový , na tváři mám furt úsměv. Rád se seznamuju s novými lidmi , a taky si rád vypiju , velmi rád se zůčastním srazů a jiných akci , kde je spousta alkoholu a drog

takže ďakujem za pozornost

'' Viem si vážit svojich ludí , niesom žebrak skurvený ! ''