Class/ main spec: hunt MM
Věk: 22
GearScore: 6293 100%arp
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Mechwarior
FPS: 60+-
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
1. Vallhala - retri noobka
2. Anthoria - hunter 12-12 25man 1.Q clear HC.. vše co tehdy otevřené bylo.
3. Twinstar - hunter , zatím velice nic, jednu chvíli jsem byl v Dbringers, ale dislike.
Váš raid time?
Neděle - pokud tam nebudou nějaké výjezdy na zápasy( ale hráváme sobotu ) ak jsem free
Čtvrtek - od 19:10, 18-19 mám trenink. ( to je docela škoda :/ )
- další po domluvě, jsem online asi každý den..
Definujte svůj PvE skill:
Hlavně z PVP mám hodně zkušeností, poté co jsem začal ( pár roků z5) PVE, se mě jich hodně hodilo. Nyní mohu říct že pve převyšuje
Vypište svůj progress na Twinstaru:
10man - 10HC 10-12 ( těch 10 bylo HC ), na víc nebyla group, bud low heal nebo low dps, nebo fail tanku, dyt to znáte z worldu, když někdy jdete

25man - 12-12 normal, ale HC jen to co dává opět world. (prof-NE,sindra-NE,LK-NE)
RS25 - Tak na to asi nejvíce těším u Vás, koukal jsem na mnoho videí z YT.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=2u798vc ... uzd5Pl5PLk
- sice není z raidu, ale po VOA 25, Akxusticka se prej nesnažil

- Moje UI je jaké je, viděl jsem sám různe UI, různě rozdělené Bary, mě to vyhovuje takhle. Jsem na to zvykly a nespomaluje mě to.
- k addonum, za huntera sem nepotřeboval nikdy žádný, ovšem DBM nebude problém, občas zapínám recount, a kvli přihlašce jsem zapnul GS.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Když něco potřebuji vědět, googlím. když něco najdu googlím co jsem našel, abych si to ověřil. Také diskutuji s jinými huntery. Ale už asi vím skoro vše.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Independent - jsme tu 3

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Je to pár let zpátky ale zatím mě to moc nelákalo, nicméně když vidím jak se vám daří, máte kolektiv, základ ze Zlína a mmám u vás pár lidí se kterými ingame spolupracuji pár let, tak jsem změnil názor.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Kámoši
RS25HC
ICC25hc
přiučit se co jsem jinde nezažil.
Koho znáte v <SFU> ?
Mellys, Shhdance, Antizerg-pvp, Agmunn-mellysek s nim hraje

Co nám můžete nabídnout?
Můj dmg, zlínákům svoji společnost v knajpě, nejsem do noci časově omezen + jako bonus mohu na slezinu vzít pohlednou přítelkyni

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
yyy - vše Ok, žádnej šum
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Student UTB ze Zlína, brzy zřejmě pracujicí.
Fotbal za obec Neubuz, florbal za Zlín (ale už končím), jinak kryglovaná

extrovert, pro každou srandu. Jsem docela flegmatik, ale mám na sobě takové tlačítka které ze mě udělají cholerika, jen je najít

PS: Chci k vám protože jsem byl informován že váš základ pochází ze Zlína, a osobně kolem sebe žádné wowkaře nemám