Na úvod by som ešte chcel upozorniť, že nie všetko všade je myslené doslova, ale všetko sú pravdivé údaje s menšou dávkou trollingu. Nie žeby som prihášku nebral vážne, ale beriem to ako zábavu a poprípade pobavím aj niekoho iného (a možno nie) a to je myslím si asi celý cieľ prečo toto celé robím, teda ako hrám WoW. Doteraz som v hre spoznal nespočetne veľa cool ľudí a hrám to hlavne pre kolektív atp. aj keď veci hrotím.
Btw. pardón za veľkosť a farbu písma, ale ušetrí to vaše oči, ako keby ste mali čítať tie male dristy, hlavne na tmavom podklade to ťahalo strašne oči.
Začal by som svojim predstavením a teda ja som Matúš známi ma väčšinou volajú Deadly a môj vek skvelo vyjadruje číslo 23. Pochádzam z ďalekého východu na Slovensku, ale aj napriek tomu nenávidím slovenskú politiku. Mám tendenciu naburávať autoritu v zamestnaní ako aj zhadzovať morálku a preto som bol nútený si nájsť uplatnenie inde. Momentálne keďže som zlyhal ako Pro Gamer, sa musím ako pravý Slovák živiť podvodmi, ako tomu vraví moja máti. V skutočnosti však len hrám profesionálne Poker. Každopádne po dlhom hraní Pokru som sa dostal do muky a koniec koncov som si bol nútený nájsť prácu. Momentálne pracujem ako Game Designer a k tomu mi dopomohol môj psychiater, za ktorým ma posielali moji rodičia a ja ako správny troller "že reku prečo nie, aspoň sa vykecám" a pozrite ako to dopadlo. No to by bolo asi tak všetko o mne. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že WoW nepatrí do môjho života, ale to je omyl, vyžaduje si to len vlastný odsek.
Takže písal sa September 2005, keď som nastúpil na strednú školu SPŠE v Prešove. Niekto by si povedal, že nastal čas využiť šancu ktorú mi poskytol život, tým že som sa dostal nejakou náhodou na ktorú mi dali učitelia zo ZŠ nulovú šancu sa dostať na tak „prestížnu“ školu. Bohužiaľ dostal som sa do triedy, kde viac ako ½ žiakov sa dalo na hranie WoWka. Napriek silnému vzdoru ... not rly... som už koncom roka 2005 som podľahol. Keď som vlastne svoje pôsobenie vo WoWku mohol hrdo nazvať hraním bol patch 1.9.x vtedy som dosiahol svoj prvý lvl 60 a zobralo ma to tak, že som po pár mesiacoch už expil na officialnom serveri (a to som sa ešte v oktobri 2005 smial kamošovi, že platí za hry...). Prvá vyexpená postava na offiku bol na moje nepochopenie Hunter! Ale bavilo ma to, za čo mi dá tiež za pravdu mojich 26k lifetime. Na konci Vanilly som sa rozhodol vyexpit ďalší char a tak sme sa spolu s mojími novými priateľmi v hre hecli a za tyzden sme behali už ako 60ky. Prišlo TBC a tam to šecko nastalo. Ženy začali predávat svoje telo za fly mountov a pred Karazhanom vznikla Genocída v.2. Na moje sklamanie tieto krásne časy som z triedy vtedy zdieľal iba sám, ale malo to aj svoje plusy, vyskilloval som English. Yep that´s right, there is no Drak´Thul for me. A čo vám poviem čas sa vliekol ako sopeľ z nosa a tituly len pribúdali. Celý čas som dosť hrotil až do Caty, keď som sa väčšinou vracal na WotlK kvôli PvP a na officialnom serveri, som skôr ťahal ďalej už len PvE. Krásne to boli časy...
Ďalší odsek som sa rozhodol venovať pre Rogue. Raz mi kamoš povedal, že by sa rád vžil do nejakej postavičky, že je šťastný keď za ňu hrá (bol to Ezreal z hry League of Legends), tak toto platí u mňa s Rogue. Bol to môj celkovo prvý doexpený char vo WoWku aj keď som ho nezačal expiť ako prvý. Hral som ho prakticky až kým som neskočil na lvl 84 ťažko sklamaný z nových zmien. Cestou ma sprevádzal tvrdý progress TBC instanciami a tvrdý boje v arénach rewardované dráčikmi každú sezónu v TBC. WotLK, bol pestrejší a s priateľmi sme si zažili kopec srandy. Spoznal som ďalších famous priateľov a vytvoril nové pracovné miesta pre haterov. Každopádne som si opäť prešiel všetkými instanciami a ponížil socky v arénach, ale dráčikovia už bol iba za PvE. Ale najviac sa mi páčilo, jak som rucil dagerku po Arthasovi a od dedol a to bol v HD! Oops sorry that was HC... Ľudia vravia, že MoP je návrat k TBC, ale celé to je jedná veľká hovadina, lebo za čias TBC, dokonca aj WotLK hráči museli do svojich postáv vraziť nehorázne veľa času aby sa dostali do Topky... V Cata som veľa nahral, takže som prišiel aj o niektoré raidy a hlavne na HC, takže by som si to celkom rád dal, teda ak nám to Twinstar dopraje, to je len tak na kraj o mojich plánoch do budúcnosti.
Teraz že prečo som tu. Ako som spomínal imho MoP je .. ehm a TBC už mi príde ako Single Player Hra, rozhodol som sa navštíviť moju najobľúbenejšiu sezónu vo WoWku a popravde od čias, keď skončil jeden nemenovaný server (nie nemyslim anthoriu, ale aj tam som bol), je to buď official alebo Twinstar. Ďalej čo by stálo za zmienku, je že plánujem hrotiť ako PvE, tak aj PvP.. because... It´s okay to be gaay... Hopá zla fráza... coz YOLO!.
Mal by som hrať za dva postavy, prvá sa volá Crazzordqt a druhý Requlol, prosím vás neodsudzujte ich za handry co majú na sebe, sú to novomaželia a honeymoon v dnešnej dobe stojí majland, hlavne v tak lukratívnej lokalite ako Nagrand.
Ešte by som si mal vymyslieť, že prečo sa trepem práve k vám. Kedysi dávno, keď na Anthorii bol pre-Wotlk, som sa uchádzal o miesto v SFU a kecal som ak sa nemýlim s vtedajšim GuM, pointa je ta, že mi prišiel ako totálny pohoďák, až na to že vraj rýchlo rozprával, ale v tom sme sa stretli. Čiže keď som to zbadal tu, veci boli hneď jasné.
Tak menšie zhrnutie:
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? - Check!
Váš raid time? - As you say bro.
Definujte svůj PvE skill: Here.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Check!
Screen vašeho UI: Zhanam este niektore addony na wotlk, trosku mi to trva, vzdy som sa rad vyhral s UI.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Experimenting is so much fun!
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Treba mať oči a uši všade ... Check!
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Check!
Koho znáte v <SFU> ? Neviem možno niekoho áno možno nie, neviem kto ešte hrá a kto nie, nicky deto, skôr po hlase spoznám.
Co nám můžete nabídnout? Naučím vás hrať Poker, nech môžeme hrať spolu WoWko do konca života... just kiddin. Tak rád píšem, mam napísaných nepočetne veľa guidov na najrôznejšie veci. Som empatický a rád ľudom pomáham napredovať kvôli karme a to nie je už trolling.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Všetko jak má byť.
Vypište svoje alty: Check!
Napište nám něco o Vás: Check!
To bude asi všetko z mojej strany, ale keďže som len tak sadol a napísal túto kvázi prihlášku, viem si predstaviť, že vás určite zaujímajú aj iné veci, teda máte nejaké dotazy, samozrejme na tie vám rád odpoviem. Ak ste tiež náhodou niečomu nerozumeli, niečo nepochopili, neváhajte sa pýtať o vysvetlenie.