Po delším působení na Arena-tournamentu a MOP na oficiálním serveru jsem se rozhodl vrátit na Twinstar, jelikož to zde vypadá co se populace týče velice nadějně...
Před tím, než vyplním vzorovou přihlášku bych si dovolil něco o sobě. Jmenuji se Dominik a jsem z Plzně, je mi 21 let a World of Warcraft hraju zhruba pět let.
Jsem převážně PVP založený hráč, čili bych se hlásil do PVP sekce, na druhou stranu progress mám i v PVE.
Mezi moje "úspěchy" patří 2400+rating na Arena-tournamentu za priesta, 2300 rating za rogue, 2000 za warlocka, nicméně do guildy se hlásím za PRIESTA, za kterého mimo jiné mám za sebou například 2800+ rating na Deffenderu, Gladiator titul(y) na Blacksunu potažmo Soulwellu, 2700 zde na Twinstaru ještě na bývalém Deimosu atd.
Nyní k vzorové přihlášce:
Nick: MURTINGER
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Murtinger
Alt: NENÍ
Spec/class: SHADOW (Disco) PRIEST
Věk: 21 LET
GearScore: NEMYSLÍM SI ŽE TOTO O NĚČEM V PVP VYPOVÍDÁ (START GEAR NEMÁM

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? Aktuální nemám. Naposledy +- 2400 (150:50) ARENA-TOURNAMENT.com
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Assa/sub/frost/(unholy)...
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? resto/assa/sub/...
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Možnost streamovat mám, momentálně nestreamuju, plánuju...
Je postava kupovaná (ano/ne)? NE
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? ANO
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? NEHRÁL JSEM PÁR SEZON
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? ANO
Chodíte aktivně BG? ANO
Jste kolektivní hráč? JSEM KOLEKTIVNÍ HRÁČ
Koho znáte v <SFU>? XMO
Předchozí guilda + důvod odchodu? VLASTNÍ GUILDA POUZE ZA ÚČELEM BANKY
Co očekáváte od guildy? NEJKVALITNĚJŠÍ GUILDU HYPERIONU NA ALIANCI A KVALITNÍ PVP

Zkušenosti s ostatníma classama? Viz výše...
Myslím si, že informace jsou dostačující a že mám co nabídnout, nicméně rozhodnutí nechám na vás