Framykoin - R3 Paladin [NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Framykoin
Class:: Paladin

Framykoin - R3 Paladin [NEPRIJAT]

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 0:57:38

Nick:Framykoin
Class/ main spec:Paladin Retri
Věk:15
GearScore: 6157 Retri pve/5.8 Holy pve/6133 Retri pvp/5.8 Holy pvp/
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/
FPS: 25 +- v raidu

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: wow hraji cca 2-3 roky a začínal jsem na konci Ulduar sezony.

Váš raid time? :no víceméně ve všední den můžu od 15:00 do X

Definujte svůj PvE skill: paladina hraji skoro 2 roky takže bych měl dostatečně ovládat classu, ale určitě by se našla věc kterou neznám.

Vypište svůj progress na Twinstaru: toc10/25-5/5,,togc10/25-5/5-4/5,,icc10-12/12 hc ,, icc25-11/12 hc

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=174cra&s=8#.UwSaBGJ5MhF
-používám velmi málo addonu a to je: pally power ,recount, deadly bos mod a addon na gs.

[b]Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
youtube,kamarádi a v pvp mi hodně pomohl artemiss.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:TFC chci jít raid na kterým bude normální RL a nebude po lidech hystericky ,ale fakt hystericky řvát .

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?: kamarádi,twinstar web.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?: chtěl bych jít do guildy kde bude dobrý kolektiv ,který mě doufám přijme mezi sebe :)
-skoro jediná guilda co skládá togc 25 .
-jsem trochu aj pvpečkar ,takže se mi libí ze jste zaměření aj na pvp.

Koho znáte v <SFU> ? : no spár lidma jsem si psal ,ale ze bych od vás někoho dobře znal se říct nedá .

Co nám můžete nabídnout?: aktivitu každý den,snad dostačující dmg ,ochota pomoct lidem když bude potřeba a klidně si udělat id na 1 bosse.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? : ano mám

Vypište svoje alty (stačí level 80): mam pouze 76lvl R3 paladina

Napište nám něco o Vás:Jmenuji si Marek a doufám ze přihláška bude stačit :)
Naposledy upravil(a) Framykoin dne stř 19. úno 2014 12:49:08, celkem upraveno 1 x.
Revilo
Class:: Death Knight

Re: Framykoin paladin

Příspěvekod Revilo » stř 19. úno 2014 7:36:43

Zaujímalo by ma, prečo si si dal taký nick, aký máš.
Myslíš si, že keď ti je 15 je to pre teba výhoda/nevýhoda? Prečo?
Prečo u teba nevidím raid frame? Ako nahadzuješ dôležité CD ako handy a pod. na hráčov? Naklikávaš ich? Hľadáš ich podľa nameplatov?
Prečo nevidím nabindované niektoré spelly, ktoré podľa mňa sú dôležité (sacred, aura mastery, taunt v niektorých prípadoch potrebný...)
Máš nejaké macro, na ktoré si hrdý? Môže to byť čokoľvek (napr. nejaké macro na world, macro na switch weaponky etc.)
Prihláška ti zabrala max 5minút...prečo by sme my mali tebe venovať viac času, než si ty venoval prihláške? Pozeral si aj na niektoré staré prihlášky hráčov, ktorý sa k nám dostali?
Prosím odlogni sa v PvE Geare.
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » stř 19. úno 2014 11:42:40

uprav si odkazy tak aby byli funkční...jejich úprava a vyhledávání zabere každému kdo se na tebe bude chtít podívat více času než jsi ty věnoval samotné přihlášce

když už dále nechceš být v TFC....proč tam stále jsi? zadní vrátka?

máš nějaké gameplay video? chtěl bych vidět jestli klikáš lépe jak Mellys

víš, který glyph ti chybí v pve talentech na aktuální sezóně?

zbytek otázek za mě položil Revilo
Framykoin

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 11:55:20

ahoj nick jsem si dal ,protože si neumím vymyslet vlastni a dávám si nick podle věcí co mám vedle sebe.Neviděl jsem v tom výhodu/nevýhodu.
Tady ten sceen je focen včera z world raidu kde se dalo 6 bosu takže tam jsem ani ten raid mít venku nemusel ale jinak ho o tam někdy mám když nato nezapomenu :)
NO proč nevidíš bindy na spelech ? :D , protože mi ty bindy moc nevyhovují a radši si na ten spell kliknu.
Macra používám ,ale nemam žádný zázrak např: /cast [nomod, target=party1]Sacred Shield(Rank 1)

/equip Wrathful Gladiator's Gavel
/equip Wrathful Gladiator's Redoubt
/equip Bryntroll, the Bone Arbiter
Framykoin

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 12:06:55

No Ataecina asi ano ,ale stejně se o přihlášce dozví někdo z guildy a budu kicknutej.
Video žádné nemam.
ano asi vím je to sense undeat .. já jsem jednou velmi šikovně přehazoval talenty a pak jsem si minory už nepředělal
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » stř 19. úno 2014 12:21:01

Tady ten sceen je focen včera z world raidu kde se dalo 6 bosu takže tam jsem ani ten raid mít venku nemusel ale jinak ho o tam někdy mám když nato nezapomenu

Hmmm...takže se nesnažíš být nejlepší ani na world raidu, ze kterého nám dáváš screen...znamená to, že se nebudeš snažit ani u nás?

Když po tobě budeme chtít obyčejnou salvu a zrovna "zapomeneš" vytáhnout raid ui, tak nám někdo umře?

Na screenu nikde nevidím % u HP. Máš na targetu robrazená procenta nebo tupě bušíš do bosse a sám nestopneš dmg dokud ti to někdo neoznámí?

Jsi schopný bez maker a bindů přehazovat na global auru a dát AM?

Jsi schopný switchovat sealy tak abys měl maximální možné dps na single a ve chvíli kdy je potřeba plošnit?

No Ataecina asi ano ,ale stejně se o přihlášce dozví někdo z guildy a budu kicknutej.

Takže tví kolegové z TFC ani nevědí že se je chystáš opustit?

Kolektiv ti něco říká? Je to numero uno v naší guildě a tohle se mi moc nelíbí.
Framykoin

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 12:43:00

no nikde jsem nepsal ze jsem se nesnažil ,takže nevidím důvod proč bych se nemel snažit v guildy.
Hold si nato budu muset dávat bacha a nebo si pořídím nějaký addon který budu mít zaplej pořád , jinak na tu otázku neumím odpovědět .
Bohužel je to trapny , ale je to někdo řekl ze se má přestat :(
Přehazovat do global aury a dat AM by neměl být problém a sealy stíhám přehazovat vpohodě

Ano tfc neví ze mám přihlásku v SFU ,teda zatím .
Je to sice ode mě podpásovka ale proč bych se k nim měl chovat slušně a přátelsky když oni se chovaj ke mě stejně.
Kolektiv mi v jejím případě nic neříká taky jeden menší důvod proč jsem psal přihlášku jinam.
Framykoin

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 12:47:47

mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » stř 19. úno 2014 15:53:35

TFC chci jít raid na kterým bude normální RL a nebude po lidech hystericky ,ale fakt hystericky řvát .

To snad muselo mít i nějaký důvod ...

Jak sleduješ procy trinketů?

FCFS ti něco říká ?

Dost chaoticky postavené UI ten Raid Frame tam dost chybí v situacích kdy máš behěm pár sekund dát na někoho HoF HoS HoP bych tě chtěl vidět

Ty sealy přepínáš myškou ?

Nevidím důvod brát další retrinu dej mi důvod proč bych chtěl mít další r3 v guildě ...
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Framykoin

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 16:14:44

No důvod byl vždy nějaký ale bylo to několikrát za uplné blbosti a už nato nemám náladu.
proc trinketu sleduji v pravo nahoře normálně , vím jak vypadají ikony trinketu atd.
FCFS-- mi nic neřiká
ano sealy přepínám myškou
a důvod proč brat další R3 pala do guildy no já nevim jak to momentálně máte v guilde ,ale ja jsem viděl otevřený nábor pro REtrinu tak jsem to zkusil .
crossic
Class:: Druid

Příspěvekod crossic » stř 19. úno 2014 18:12:12

Nejprve bych se chtěl omluvit všem členům SFU, že jdu flamovat do přihlášky k vám, ale když jsem zde byl jakožto ten hysterický leader zmíněn, tak vám napíšu k pánovi doporučení.

Od doby co byl v TFC byl dohromady asi 3x raid - z toho 1x main raid...proč asi, že.

Nikdo by na něho neřval, kdyby:
1. Marr - nestál pořád v coldflamech
2. Lady - v p2 nenabíhal do spiritů a nepáchal rituální sebevraždy u mobek castících martydom
3. Zběsile nehonil dmg na lodi na addech místo přeskakování

a tak bych mohl pokračovat a zastavit se u skilled pokládání defilu u LK, přímo pod valkýry (v lepším případě) nebo pod LK. Prostě co boss to fail, a to nemluvím o velice kvalitním připojení k internetu. Zde dávám odkaz na naše WoL: http://www.worldoflogs.com/guilds/296477/, pokud se vám v tom bude chtít někomu hledat...ale ani nevím jestli od dob co dělá nettle logy se framykoin objevil na raidu (a to mluvím i o altím).

Další výbornou věcí u tohoto 15ti letého paladina je věrnost k postavě, kterou nabízel k darování nejen na guildchatu, ale i na worldu. Do kolektivu výborně zapadá svou hovorností na mumblu i komunikací na gchatu...(určitě cítíte tu silnou ironii)...kde když už se ozve, tak je to vždy jen o tom, že něco potřebuje.

Něco jsem psal už ingame Joulovi. To, že tu sem píšu opravdu není důsledek toho, že bych byl naštván, že se k Vám hlásí (za sebe můžu jen říct, že jsem rád, že už v TFC není), ale proto, že nemám rád typ lidí jako je Framykoin a nemyslím si, že by se měl vyskytovat v top guildách twinstaru.
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » stř 19. úno 2014 18:26:00

Framykoin píše:ahoj nick jsem si dal ,protože si neumím vymyslet vlastni a dávám si nick podle věcí co mám vedle sebe.Neviděl jsem v tom výhodu/nevýhodu.

Som rád, že si si nedal nick Ancilla :D http://www.svetharmonie.sk/bylinar-pave ... nu-oblast/

crossic píše:.... ale proto, že nemám rád typ lidí jako je Framykoin a nemyslím si, že by se měl vyskytovat v top guildách twinstaru.

Ďakujeme za echo.

Takže za mňa PROTI.
Framykoin

Příspěvekod Framykoin » stř 19. úno 2014 19:10:33

noo určite bych k teme crosovemu kometáři neco napsal a mám k temu svůj nazor.

ale tímto by sem chtel stahnout přihlasku !!!!!!!!!!

takze děkuju za váš čas a mějte se :)
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » stř 19. úno 2014 19:22:48

jsem rád, že jsi ji stáhnul sám...aspoň nemusím říkat že jsi lhář....udělal jsem si tu práci a prošel si logy co Crossic poskytnul (timto mu děkuji) a z nich je krásně vidět, že nehraješ tak jak bys měl.

ale jo...řeknu jak to neumíš hrát....tvrdíš že switchuješ sealy, ale na progressu (aspoň se domnívám že to byl progress) LK jsi ANI JEDNOU neswitchnul seal....potom během 3,5h v celém icc jsi na sobě měl command 1x

takže to že je nemáš nabindované znamená zrovna v tvém případě že je nepoužíváš....to platí i o všem dalším co nemáš nabindované...k raid ui bych řekl, že ho nemáš vytažené NIKDY protože jsem v logách našel jen jednu jedinou handu co jsi použil a to salvu.

sečteno a podtrženo - hodně mladý - hodně špatné znalosti - lhář - a promiň - nepoužitelný v raidu
Athena

Re: Framykoin paladin [NEPRIJAT]

Příspěvekod Athena » stř 19. úno 2014 19:41:12

Asi už nemám co dodat NEPRIJAT. GL jinde...

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”