Class/ main spec: Paladin: Holy/Retri
Věk: 18
GearScore: Holy: 5980 Retri: 5854 oboje full pve eq
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Sintaxi
FPS: 60 FPS občas pokles na 40 FPS
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Ježiš, to už si snad ani nepamatuju, no bylo to někdy začátkem TBC, takže pěkných pár let
Váš raid time?
Pondělí- Neděle: 17h-24h vyjímkou je středa kdy mám od 20:00 volejbal
Definujte svůj PvE skill:
Jsem hráč kterej se rád zlepšuje,učí nový taktiky, když jdu encounter poprvé, tak je to většinou nic moc, ale jakmile ho párkrát projdu, tak potom nedělám téměř žádný zásadní chyby. Jinak hraju paladina.... za holy mlátím do jedný klávesy a za retry do toho co zrovna není na cooldownu(Hard). Celkově si ale myslím, že jsem člověk co se rád a rychle učí nový věci, taktiky a celkově nedělám moc chyb pokud nejdu encounter úplně poprvé
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na Twinu jsem začal, ještě za dob Naxxu, na Phobosu. Hrál jsem tu vlastně celou dobu až na pár přestávek( ty podrobněni vysvětlím niže). Progressoval jsem, občas si zahrál PVP pak zase progressoval, bavil jsem se hrou s kámošama, který jsem si tady našel a postupně jsem se zlepšoval. Na začátku to byl docela skok, protože jsem dlouhou dobu hrál TBC palu a jakmile jsem přešel na Wotlk, tak jsem mě pořád problém s manou, protože jsem furt obnovoval sealy( na TBC vydržel seal 30sec a po 1 judgementu se musel hodit znova) ale časem jsem se adaptoval a začal jsem si to užívat( objevil jsem achievy, duo talenty atd.) a myslím, že jsem byl potom celkem schopným paladinem.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Atlas loot: chci vědět, co si můžu kde lootnout
Bartender4: na úpravu barů atd
Btex 2.9.3: něco jako kg panels ale mě se osobně líbí víc a proto ho používám
BugGrabber: mám hodně addonu a tak se hodí, abych nemusel furt odklikávat bug message
Chatter: Chat...
Chinchilla minimap: používám raději než sexy map protože Ch. minimap není jenom o vzhledu a dá se tam i něco změnit
Elkano Buffbars: pro mě lepší způsob zobrazování buffů
Gear score: ....
Grid2: jemu podobných je spousta, ale vybral jsem si Grid2, protože mi vyhovuje nejvíc
MSBT: na zobrazováni damage
Move Anything: na pohyb tooltipů atd.
Omen: na Aggro
Omnicc: zobrazování cooldownů
OneBag3: pro mě lepší pořádek v batohu
PallyPower: jednoduchý rozdávání buffů
Power Auras Classic: na zobrazování trvání trinketů atd.
Quartz: cast bar
Recount: zobrazování celkovýho dmge/healu atd.
Shadowed Unit Frames: nelíbí se mi původní a nesnáším Xperl a SUF mi přijde nejlepší
SharedMedia: přidání fontů atd do odstatních addonů
Smartress2: ať neressuju někoho, koho už resujou 4 lidi
TidyPlates: pro mě lepší přehled
DBM: kdo si má z hlavy pamatovat všechny spelly a jejich timery na bossech...
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Google- tam už najdu co potřebuju
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Všechny si nepamatuju... první byli sndá nějaký Veverky nebo tak něco potom myslím Afterlife(ta se rozpadla) pak Kingdom of Dragons( ta se taky +- rozpadla) a pak The Fire Clan( důvod bude vysvětlen podrobněji níže ale teoreticky kick za neaktivitu)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Po spojení serverů jsem si guildy všimnul( tedy po tom co jsem se vrátil k hraní)
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Chci nějakou guildu plnou nových lidí co moc neznám, která ale zároveň ví co dělá a která má nějaký ambice, potenciál.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Solidního magora co rád hraje hry, potkává lidi a celkově se baví životem. K tomu i pár let experience s wowkem a jsem( aspoň si myslím) celkem spolehlivej
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
No problem
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Syntaxi(80)- Druid - Feral/Bala(aspoň myslím)
GS netuším ale asi něco kolem 4800GS
Na postavě prakticky nehraju a používám ji jen na farmení surek
Slintabanka(5)- Warlock
Moje banka na který skladuju itemy na prodej a celkově přes tuto postavu vydělávám goldy
Napište nám něco o Vás:
Jmenuju se Petr je mi 18 a celej život bydlím v Tišnově(malý město 25km od Brna), kde chodím do třeťáku na gymnázium. Miluju všchny druhy sportů( především atletiku a volejbal), hudbu(poslouchám to co sem i líbí, jem i jedno co je to za styl), knížky a jsem celkem společenskej člověk( i když tak trochu nerd). Jo, nesnáším rýžovej nákyp