Class/ main spec: Main Elemental shaman, off mam enha
Věk: 20
GearScore: 5958
Link na armory: Amysshka
FPS: cca 80, podla mnozstva otvorenych veci
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow uz sa so mnou taha asi 7 rok, hral som aj pvp aj pve servery najviac, anathema, anthoria(z kade vlastne poznam aj vasu guild), planyx, defender, a celkovo na project-nemesis.cz.
Váš raid time? Mozem vzdy, okrem par dni co mam teraz skuskove inac nemam problem, ak sa to da dopredu vediet vzdy sa dostavim.
Definujte svůj PvE skill: PvE uz mam za tie roky odchodene az az, na anatheme som bol v horde guilde Lich Warriors kde sme boli top na servery a progresovali sme raidy ako prvy s nimi som dal prvy krat Icc 25 LK. Inac taktiky poznam, este uvidim ake pouzivate vy.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=2psreps ... vJSlrQhLR0
Addony:
Vypište svůj progress na Twinstaru: toc togc 25 5/5 , icc 12/12 10/25, Viac mam naprogresovane na servery anathema kde som hral, tam sme vsetko davali co akurat spustili, bol som progres groupe takze par hodin sme stravili v raide vzdy ale s uspesnym koncom.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: google, rozne fora alebo guidy, ale vacsinou si to snazim prisposobit podla seba a skusam si veci prisposobit tak aby to bolo najidealnejsie.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: I am a challenger smurf- nova guilda v pohode ludia az na par vynimok, snazia sa o progres 10 je v pohode ale 25 su strasne problemy. Dovod opustenia je ten ze mam zaujem o vyssi progres a snahu bez nadavok.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Kedze som hral na Anthorii tak z tamad vas pozna cely svet..

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Kvalitna guilda, ktora uz ma zasebou kvalitny progres, ludia ktory chcu hrat a dufam ze dobry kolektiv.
Koho znáte v <SFU> ? Akxutiska, Kusmoo- perfektny pokec ohladom shamana, normalny pristup, maximalna spokojnost.
Co nám můžete nabídnout? Schopneho Ele shamana ktory vie co ma robit, sice nieje top ale ma zaujem o raidy a zlepsovanie sa.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? teamspeak, mumble nieje problem, sluchatka mikrofon mam
Vypište svoje alty (stačí level 80): Clessa - Prot pala/off holy 5,9k gs/ 5,5k holy/ Decapitation- Fire mage 5,9k gs, dailycka a priemerna aktivita na oboch
Napište nám něco o Vás: Volam sa Matus a som student na technike v KE, mam rad sporty a zabavu