MECHWARIOR - Hunter [PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Mechwarior
Class:: Hunter

MECHWARIOR - Hunter [PRIJATY]

Příspěvekod Mechwarior » ned 02. bře 2014 18:45:15

Nick: Mechwarior

Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Mechwarior

Spec/class: Hunter MM

Věk: 22

GearScore: 6283 PVP , 6311 PVE

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
S Enforcerem jsem hodně dlouho řešil na TS jak to semnou momentálně je. PArťákla hledám, nicméně 10 dní zpátky jsem hrál s Priestem Boxxor.
Z 2000rate teamu jsme s 1 prohrou vytáhli na 2260 bez TS, a to je myslim víc jak dát 2000.

Takže momentálně nemám team na žádné z mých postav, nemohu najít parťáka a to hledám už měsíc. jsem zoufalý v tomhle.

Nejvíce se o mě a o tom co umím či neumím dozvíte z opravdových zkušeností semnou. Tady dám menší seznam lidí kteří semnou PVP hráli.
Secco,Toofife,Yousux,Boxxor,Mellys

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)?
2890 - MM + retri ( Fakken) AA

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)?
2200 PHDk ( za huntu )
2200 RMP ( za disco )

Je postava kupovaná (ano/ne)?
ano
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?
ano

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)?
ano, pokud to skládá někdo, s kým to má smysl

Chodíte aktivně BG?
min. 4x denně
Jste kolektivní hráč?
ano - klidně trávím den se zaplým TS, občas příjde někdo pokecat.
Koho znáte v <SFU>?
Mellys, Enforcer ( z ts ), a dost dalších, v PVE přihlášce jsem něco vypsal
Předchozí guilda + důvod odchodu?
Nebyla
Co očekáváte od guildy?
Parťáky na arény
Super kolektiv
Aktivní BG premady
Znepříjemňování hordě život.
Zkušenosti s ostatníma classama?
Disco - solidní 2v2 2600 s assa ( Toofife )
Restodru - Mám jednoho tu na twině, bez parťáka ale věřím si :)

O mě: Dlouho to je co jsem začal hrát huntera, Hodně se o mě dozvíte z mé stáhlé PVE přihlášky, kde mě bohužel vyřadil RAID-TIME, prostě čtvrtek mám až od 20:00 a to bych vám nebyl nic platný. Myslím že guildě mohu nabídnout jednoho z opravdu TOP hunterů na Twinstaru, dobrého klidného parťáka.

Je pravda že nesplňuji všechny podmínky (jako že nemám 2v2 top 20 nebo kolik je ve vzoru) Ale jak mám na worldu sehnat partáka který to zvládne ? s Boxxorem sme byli rank 30 během 3 hodin aren bez TS. prostě to není výzva. Enforcer mě předem varoval že pokud nebudu mit team o vysokém rate, dostanu od vás za to za uši. Stačí mi na týden parták a jsme tam jak nic. Chci rozjet 3v3 a jít do wepek opět co nejdříve.

Enforcer sám viděl že jsem ještě týden zpátky měl team 2250cca, 30 vyher 1 prohra tuším... do teamu jsem přišel na rate 2000cca.
Tak ať vyhraje zdravý rozum. :roll:
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Re: PVP - Mechwarior hunt

Příspěvekod mellysko » ned 02. bře 2014 19:02:19

Měl jsem tu čest s ním chodit arény jeden z těch dobrých huntů jeho kvality bych přirovnal k Zapatymu nebo Medorovi pokud se mu dá šance a našel by se mu parťák určitě by tu nebyl problém s ratem chvilku jsme chodily i trojky a vůbec nebyl problém určitě by naši pvp sekci pozvednul jenom mu dát šanci aby to mohl dokázat. Z druhé strany by mohl i vypomáhat v pve a zvládá i jiné classy . Je ze zlína, kolektivní, má zápal a hlavně de vidět že má velký zájem se k nám dostat i když mu to v pve sekci nevyšlo takže mu dávám ZA
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Vranka
[ Class Leader ]
Class:: Shaman

Příspěvekod Vranka » ned 02. bře 2014 19:58:00

Poznam z BG-ciek poznam aj altov v PVP urcite prinos ZA
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » úte 04. bře 2014 7:50:37

Z hlediska stavu Hunterů v guildě bych si tě chtěl prověřit na ICC 25, hraješ i PVE (znáš taktiky) nebo jsi čistě PVP bez jakéhokoliv PVE skillu ?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Mechwarior

Příspěvekod Mechwarior » úte 04. bře 2014 11:21:57

Joul píše:Z hlediska stavu Hunterů v guildě bych si tě chtěl prověřit na ICC 25, hraješ i PVE (znáš taktiky) nebo jsi čistě PVP bez jakéhokoliv PVE skillu ?

Měl jsem PVE přihlášku, ICC25 mám FC , ICC25 HC mám vše krom profa,sindry,LK.

- Každopádně v raidtime tady být nemohu, leda později pokud by někdo musel odejít bych mohl klidně pomoci, konkrétně ve čtvrtek to je kolem 20:00 :) , asi více info najdeš v mé užavříté přihlášce do PVE.

Ale ARP gear jsem nasocketoval do agility, talenty pve změnil na survy, jelikož jsem se chtěl plně věnovat PVP. Nicméně rád pomohu, a když bude potřeba předělám.
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » úte 04. bře 2014 18:16:38

Ahoj, jako první by mě zajímal nick, který jsi měl na AA (hráče s takovým ratem bych si mohl pamatovat). Dále 2.1.2014 jsi získal titul rivala, ale k achievu 2,2K jsi se nedostal. Parťáka jsi očividně měl, TOP hunter jsi, jak tvrdíš, tak v čem byl problém? Ještě mě zajímá nick toho tvého disco priesta, kde jsi nahrál 2,6K.

Jinak v trojkách jsme se potkali, ale těžko soudit. Asi víš co máš mačkat. Nejlepší by bylo si tě specnout při arenách, ať opravdu vidíme co v tobě je. A poslední otázka je, jak by jsi dokázal naši guildu reprezentovat?
Mechwarior

Příspěvekod Mechwarior » úte 04. bře 2014 21:16:13

Kalo píše:Ahoj, jako první by mě zajímal nick, který jsi měl na AA (hráče s takovým ratem bych si mohl pamatovat). Dále 2.1.2014 jsi získal titul rivala, ale k achievu 2,2K jsi se nedostal. Parťáka jsi očividně měl, TOP hunter jsi, jak tvrdíš, tak v čem byl problém? Ještě mě zajímá nick toho tvého disco priesta, kde jsi nahrál 2,6K.

Jinak v trojkách jsme se potkali, ale těžko soudit. Asi víš co máš mačkat. Nejlepší by bylo si tě specnout při arenách, ať opravdu vidíme co v tobě je. A poslední otázka je, jak by jsi dokázal naši guildu reprezentovat?

Ahoj :) , Ty 3s co jsi tu viděl to nemuže brát jako 3s, párkrát s mellysem jsme zkoušeli, jinak většinou 4fun. Dnes jsem chodil s feralem z worldu 4fun, nemám se kam honit, mužu jen doufat že dostanu šanci a sehraju se s partákem od vás, a posléze atackovat ty top ranky arms+holy.

- S mým nickem se spojovalo něco dobrého i něco špatného, myslím si že jsem dospěl,s mnohými hráči ktere jsem nemusel nyní skvěle vycházím.
asi ted neřeknu co bylo co. Huntera jsem koupil u hordy tudíž byla možnost nick změnit, inspiroval jsem se ze hry mého mládí, kde bojovali roboti.

nick byl: lululupu dvojky byly s Fakkenem mm + retri - 3s byly mm + holy-Fakken + unholy-Secco
Lululupro - 2v2 disco 2600 s Toofife, tady už nevím, spíš jsem jen tak občas trápil lidi s yousuxem, chvíli jsem chodil s mellysem. príesta už nemám, ale myslím si že bych ještě něco zahrál, momentálně se skilluji za restodruida, výkon myslím jde hore, dokonce včera jsem tě healil v BG. nick: Lududupu
3v3 - RMP Já + Keyllo + Toofife - RMP taky 2200.
- Je možné že jsem tu v unoru dal toho rivala, Tahal jsem kamaráda restodru, měli jsme kolem 2200, měl furi balance EQ a reignu v resto talentech. ani jsem to nekontroloval. I ten jeho team 2100+ jsem leavoval, aby si mě ldii nespojovali s teamem který má hodně proher.

Určitě mě znáte z AA, tam jsem dospíval v huntera. Asi před půl rokem jsem expil huntera zde, prodla jsem. Ale ještě jsem stihl s jednim 4-5 retri dát 2200, a to jsem měl 77lvl bow :)

Opravdu mnohokrát jsem tahal, pomáhal, nebo jen tak zkoušel arénky... takže pokud jste mě viděli vteamu co měl otřesné skore, bylo to jen na den.

SFU bych reprezentoval v BG, dnes jsem jich byl asi 10, a asi víš co dokáže šikovný hunter s gearem v BG, už teď se těším na pvp eveventy s některými z vás po boku. Další reprezentace v arénách, tu asi není co dodat. FTA, rád nás odscreenuju u Thralla. Nezapojuji se do tupých debat na worldu, hráči kteří mi napíší o pomoc, vždy odepisuji. ať už je dotaz sebelamáčtější. Ciao
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » stř 05. bře 2014 20:52:26

Posunutý na POHOVOR.

DÁTUM: 9.3 2014
DEŇ: NEDEĽA
ČAS: 16:00

Potvrď svoju účasť. ENFORCER
Mechwarior

Příspěvekod Mechwarior » stř 05. bře 2014 21:20:43

Enforcer píše:Posunutý na POHOVOR.

DÁTUM: 9.3 2014
DEŇ: NEDEĽA
ČAS: 16:00

Potvrď svoju účasť. ENFORCER

Potvrzuji :)
Artemiss
Class:: Paladin

Příspěvekod Artemiss » sob 08. bře 2014 4:05:34

Pokud nabízíš kvalitu o které tu píšeš a měl by si čas a zájem, tak jsem ti ochoten nabídnout spolupráci ve 3v3 (PHP) a pokusit se ještě zaútočit na nějaký top rank ;) .
Obrázek
Mechwarior

Příspěvekod Mechwarior » sob 08. bře 2014 9:32:56

Artemiss píše:Pokud nabízíš kvalitu o které tu píšeš a měl by si čas a zájem, tak jsem ti ochoten nabídnout spolupráci ve 3v3 (PHP) a pokusit se ještě zaútočit na nějaký top rank ;) .

No začíná to opravdu krásně :)
Mechwarior

Re: MECHWARIOR - Hunter [PVP/TEST(1/2)]

Příspěvekod Mechwarior » stř 12. bře 2014 8:30:51

ahoj chlapi tak už mám test 2/2 za sebou... Jak jsem dopadl ? :?
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: MECHWARIOR - Hunter [PVP/TEST(1/2)]

Příspěvekod Crafty » stř 12. bře 2014 11:46:46

Dnes bude porada guidldy :) ak musis vydrzet potom se ti nekdo ozve :)
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”