Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Mechwarior
Spec/class: Hunter MM
Věk: 22
GearScore: 6283 PVP , 6311 PVE
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
S Enforcerem jsem hodně dlouho řešil na TS jak to semnou momentálně je. PArťákla hledám, nicméně 10 dní zpátky jsem hrál s Priestem Boxxor.
Z 2000rate teamu jsme s 1 prohrou vytáhli na 2260 bez TS, a to je myslim víc jak dát 2000.
Takže momentálně nemám team na žádné z mých postav, nemohu najít parťáka a to hledám už měsíc. jsem zoufalý v tomhle.
Nejvíce se o mě a o tom co umím či neumím dozvíte z opravdových zkušeností semnou. Tady dám menší seznam lidí kteří semnou PVP hráli.
Secco,Toofife,Yousux,Boxxor,Mellys
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)?
2890 - MM + retri ( Fakken) AA
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)?
2200 PHDk ( za huntu )
2200 RMP ( za disco )
Je postava kupovaná (ano/ne)?
ano
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?
ano
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)?
ano, pokud to skládá někdo, s kým to má smysl
Chodíte aktivně BG?
min. 4x denně
Jste kolektivní hráč?
ano - klidně trávím den se zaplým TS, občas příjde někdo pokecat.
Koho znáte v <SFU>?
Mellys, Enforcer ( z ts ), a dost dalších, v PVE přihlášce jsem něco vypsal
Předchozí guilda + důvod odchodu?
Nebyla
Co očekáváte od guildy?
Parťáky na arény
Super kolektiv
Aktivní BG premady
Znepříjemňování hordě život.
Zkušenosti s ostatníma classama?
Disco - solidní 2v2 2600 s assa ( Toofife )
Restodru - Mám jednoho tu na twině, bez parťáka ale věřím si

O mě: Dlouho to je co jsem začal hrát huntera, Hodně se o mě dozvíte z mé stáhlé PVE přihlášky, kde mě bohužel vyřadil RAID-TIME, prostě čtvrtek mám až od 20:00 a to bych vám nebyl nic platný. Myslím že guildě mohu nabídnout jednoho z opravdu TOP hunterů na Twinstaru, dobrého klidného parťáka.
Je pravda že nesplňuji všechny podmínky (jako že nemám 2v2 top 20 nebo kolik je ve vzoru) Ale jak mám na worldu sehnat partáka který to zvládne ? s Boxxorem sme byli rank 30 během 3 hodin aren bez TS. prostě to není výzva. Enforcer mě předem varoval že pokud nebudu mit team o vysokém rate, dostanu od vás za to za uši. Stačí mi na týden parták a jsme tam jak nic. Chci rozjet 3v3 a jít do wepek opět co nejdříve.
Enforcer sám viděl že jsem ještě týden zpátky měl team 2250cca, 30 vyher 1 prohra tuším... do teamu jsem přišel na rate 2000cca.
Tak ať vyhraje zdravý rozum.