Class/ main spec: Mage / Fire
Věk: 18
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 6295gs , 0 pvp itemů
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Diffor
FPS: na raidu se moje FPS pohybuje kolem 30-40
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Jsou to přibližne 4 roky zpátky co jsem začel hrát World of Warcraft začinal sem na serveru Anthoria kde sem začel hrát Mága ale byli to takové začátky a byl sem zvědavý co mě čeká na vyšších levelech a tak sem mága level 50 vyměnil za DK level 70. Death Knighta sem doexpil na 80 a hrál sem tam jen PVP což mě moc nebavilo , tak poté přišla menší 2 měsíční pauza. Po 2 měsících mě bratr (Hektor , Bragi) přesvědčil opět k hraní a začel sem expit Paladina , kterého sem doexpil a pomáhal guildě Blood and Bone v progressu kde jsem se po nějaké době stal GUM. Po neuspěšném vedení guildu se guilda rozpadla a také přišel rozpad serveru Anthoria + přechod na Cataclysm. V té době mě nějak Cataclysm absolutně nelákal tak sem přešel s bratrem na Twinstar kde byla Naxx Season. Začal sem expit Warlocka kterého sem bohuzel nedoexpil a přišla opět menší pauzička (odlet do Ruska hokej) po nějakých 2 měsících sem se vrátil a začal sem expit Mága už sem se chtěl usadit za tuto classu a opravdu mi sedla , kterého hraji dodnes a stále mě baví čím dál víc.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Mohu každý den. Kdy bude raid budu přítomen.
Definujte svůj PvE skill:
Myslim si že to by měl posuzovat spíše někdo jiný , ale kdybych to měl popsat od 1 - 10 hodnotil bych se číslem 8.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Anthoria : ICC10-8/12 , ICC 25 - 8/12
Twinstar : ICC10 - FC , ICC10 (HC) - FC , ICC25 - FC , ICC25 (HC) - FC , TOGC - Insanita
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=28kmwc7 ... ypCFKh5PuM
Grid - Raid Frame
Omen - Addon použivám kvůli Aggru
Recount - dmg meter
DBM - Základní addon do PVE
Event Alert - ukazuje procy Hot streak , Clearcast
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Zvětšiny to byli internetové stránky , které sem snad projel všechny co existují , potom sem se ptal In game Class leaderů různých guild , Test servery kde sem si nasadil equip a testoval na dummy.
Vypište vaše všechny předcházející guildy důvody odchodů:
Death Touch - Spojení s Ordo Satanas
Ordo Satanas - tak tohle je trošku složitější ale vrátily se do guildy nějaký starší členové kteří mi až tak v minulosti neseděli , neaktivita hráči se přihlasí jenom na raid a popravdě jsem zvyklý na plné TS a povídat si což mi chybělo , ale jinak Ordo nemužu říct nic křivého je to Guilda se kterou sem poprvé položil LK HC a opravdu mi strašně moc dala a jsou tam super lidi.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Anthorie - TOP guilda , spamování macra world , kvalitní PVP hráči což se nedá přehlídnout.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Tak co se týče Aliance tak asi lepší guilda se nenajde , co jsem slyšel obrovská chuť raidovat a velký skill.
Láká mě se dostat mezi špičku Free Serverů.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho , ale kde si všímám občas Javierka in BG a Iros na TS (ordo satanas)
Co nám můžete nabídnout?
100% připravenost na raid , dochvilnost , kvalitní DPS a super člověka který neskazí srandu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano TeamSpeak 3 používám každodenní zaležitost.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Nemám
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Tak jmenuju se Dominik , bydlim na Západu Čech je mi 18 let. Jsem bývalý hokejista a to rozhodnuti mě velice mrzí bylo to ze dne na den a právě kvůlo Wow a řikalo sem že sem měl hodně našlápnuto se tim v budoucnosti živit , ale to už je zamnou. No jinak rád si zahraju fotbal , do posilky občas zajdu , a přes léto hraju 1. ligu v Hokejbalu za chlapy

Díký za strávený čas nad mojí přihláškou.