Vagicleaner - Retri Paladin [NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Hangover
Class:: Paladin

Vagicleaner - Retri Paladin [NEPRIJAT]

Příspěvekod Hangover » ned 23. bře 2014 14:42:37

Nick: Vagicleaner

Class/ main spec: Paladin, Retribution

Věk: Je mi 20 let

GearScore:

PvE 6 742, PvP 6 514. 4/5 Wrathfull + WF doplnky

Link na armory:

http://armory.twinstar.cz/character-she ... agicleaner

FPS:

Tady bude dočasně měnší kámen úrazu než si koupím nový pc FPS v rozmezí 1-40. Záleží kde zrovna jsem. Trhnul jsem na své kalkulačce i rekord kdy jsem měl 0 FPS mám i screen.

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

WoW hraji 7 let. Začínal jsem na Klasiku kde jsem měl 60 lvl Rogue Server Majkee. Dále jsem hrál Na MystiQu, Vallhale, Czech-Funu, Molten Core, AT, Defender Fun, Equilibrium, Anathema a Když začal projekt Twinstar Tehdy TBC Tak jsem byl jeden z prvních twinstar playeru a jedna z prvních 70tek.

Se začátkem WotLKu jsem působil na hordě v guildě A Thousand Suns Jsem dělal Main Tanka s postavou Hangover Orc Warrior. V ATS jsem byl na NAXX, UD, A Začátkem ToC Kontentu, Poté se guilda rozpadla a já přešel na Alianci s tímto paladinem který byl tehdy můj alt. Na Ali jsem prošel guildami The Unfriendly, Ancestors Of Elune, a Mizerové.

Váš raid time?

Můžu kdykoliv Krom každého druhého týdne kdy mám odpolední směnu.

Definujte svůj PvE skill:

Rychle se učím a zároven umím dobře mlátit hlavou do klávesnice i s 2 FPS. Taktiky Znám zatím na vše od TBC až po WotLK ICC Kontent.

Vypište svůj progress na Twinstaru:

Mám odprogresováno : Naxx 10/25 FC, UD 10/25 FC až na algalona 25 jsem línej si tam s někym zajít, ToC 10/25 FC, ToGC 10 FC, 25 4/5 + progress Anuba, na hordě jsme progresovali klidně i všech 50 pokusů, VoA FC, ICC 10 FC / 25 HC Krom Profa a LK HC, RS 10 HC/25 normal.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Celkové UI se nazývá LUI Nahoře uprostřed jsou záložky kterými lze vysunout nebo zasunout Potřebné Addony např GRID v právém dolním rohu. Jinak na obrázku je vizualně vidět jen pár ze zapnutných addonu. Např Forte Xorcist Klasický Bartrender, Dbm apod.

http://i59.tinypic.com/13yl7ut.jpg

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

Vše co znám a umím mě většinou naučil strejda Google. Popřípadě někdo ze hry.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

ATS Rozpad, The Unfirendly Rozpad, AOE Rozpad, Mizerové důvod proč nejsem již v této guildě je složitější. Dejme tomu, že už to nebylo to pravé. Od officialního oznámení Datadisku Cataclysm to šlo od 10ti k 5ti co se týče raidování.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

Když jste na Deimosu Zabili LK 25 HC.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

Mám rád skill kolektiv a kvalitní progress, který určitě máte.

Koho znáte v <SFU> ?

Nikoho nějak více neznám. Než jsem začal psát tuto přihlášku kontaktoval jsem vaše CL Paladinu Athenu.

Co nám můžete nabídnout?

Skill, Dobré DPS, Rozmanité Znalosti o WoW. Věrnost své guildě. Optimistický přístup ke všem průserům :D .

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátka ?

Ano mám vše rád kecám na TS.

Vypište svoje alty (stačí level 80):

No mám pár altíků :D ... Nicky :

Zhavafrnda - Fire Mage 80 lvl 5,6 gs
Vylizovac - Disco Priest 80 lvl 5,4 gs
Foreveralone - Fury Warr 80 lvl 6k gs
Lubimtanika - Affli Lock 80 lvl 5,9 gs
Erotoman - Resto/Enha Shaman 80 lvl 5,4 gs
Mastodontka - UH DK 80 lvl 5,9 gs
Stripterka - MM Huntr 80 lvl 5,9 gs

jinak jeste rogue 71 lvl a měl sem i druida ale toho sem prodal :D .

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:

Sem pro každou srandu mám rád skill kolektiv rád se učím novým věcem a vychytávkám je semnou prdel :D jinak jak jsem psal jsem pracující a rád užívám života.
Grease
Class:: Druid

Re: Vagicleaner - Retri Paladin

Příspěvekod Grease » ned 23. bře 2014 16:15:12

Přihláška moc pěkná, ale zarazilo mě, že někdy máš i 0 fps (kdy jsem na staré mašině ještě nedávno měl na raidu 3-25 tak to bylo občas nehratelné). Kdy si budeš pořizovat nové PC? Cataclysm bude jistě ještě o něco náročnější, ale raiding asi ze začítku příliš nebude...

Pokud na toto odpovíš nějak rozumě máš moje PRO test raid

edit: to by snad mohlo stačit první dva měsíce se stejně asi moc nenaraiduje
Naposledy upravil(a) Grease dne pon 24. bře 2014 1:04:04, celkem upraveno 1 x.
Hangover

Příspěvekod Hangover » ned 23. bře 2014 21:00:48

Naucil sem se hrat s malo fps nekteri nechapou jak je to mozne ale mozne to je :) ... momentlne setrim na novej notas jedna az/dve vyplaty a budu si porizovat nove. Prace sice je ale penize nic moc to zna asi kazdej prvni prace po skole neni nikdy nic extra :) takze asi tak.
umad

Příspěvekod umad » pon 24. bře 2014 11:23:18

kedze v stredu sa nahadzuje cata content tak predpokladam ze na nom budes pokracovat...tak ktore itemy by si na svojom equipe vymenil hned aby si bol efektivnejsi v raide?
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » pon 24. bře 2014 15:11:47

Jelikož jako wotlk r3 by tě bylo soudit docela zbytečné protože ve středu se nahazujou ty slavné cata jak už řekl umad tak by mě zajímalo co si si zjistil od cata r3 nějaké zkušenosti s ní máš a jestli si náhodou zkoušel hrát na PTR twinu zpozoroval jsi nějaké bugy chyby oproti tomu jak by to mělo být ?
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Hangover

Příspěvekod Hangover » pon 24. bře 2014 15:30:08

Jak sem říkal rychle se učím ... :) .... Na ptr jsem byl vyzkoušet si Paladina zjistil sem že Nefunguje Expertise.... to je tak vše zatím ohledně bugů na Twinstar PTR ... Jinak po nasazení cata rozhodně vyhážu leather itemy nasadim pokud možno plate reforgnu staty do mastery a haste. Jinak jsem si zkoušel rotaci nevypadá to nějak složité něco si o tom ještě počtu a vyzkouším v praxi tak, jak se obvykle učím všechny classy co se mi dostanou pod ruku.
Hangover

Příspěvekod Hangover » čtv 27. bře 2014 17:26:05

Jak teda zní verdict ? :) At to případně můžu skusit někde jinde :)
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » čtv 27. bře 2014 18:05:35

Musíš počkat než se sem dostane Athena a řekne ti ...
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Athena

Příspěvekod Athena » pát 28. bře 2014 17:30:20

tento víkend máme sraz, k dispozici budu od soboty, vzhledem ke stavu CATY počítej s testem na WOTLKU, nechej si volné id na ICC10/25, do PM nebo mailu mě napiš tvuj mobil, kontaktuju tě na přesném čase testraidu, který uskutečníme v sobotu nebo neděli. podrobnosti ti sdělím po telefonu :P
Athena

Re: Vagicleaner - Retri Paladin [NEPRIJAT]

Příspěvekod Athena » čtv 03. dub 2014 20:57:57

Trpělivost patří mezi hodnoty, které vyznáváme. V přihlášce do closed statusu ji potřebuješ mnohem víc než ostatní. Pokud byla tato odmlka zpusobena nejakem technickym problemem, muzes sem kdykoliv napsat. Tema bude stale otevrene.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”