Randomcast - Restoration Shaman [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Randomcastgg
Class:: Death Knight

Randomcast - Restoration Shaman [NEPRIJATY]

Příspěvekod Randomcastgg » pát 04. dub 2014 19:24:05

Dobry vecer. Pre veteranov: prihovara sa k Vam hrac Blackkill, pozname sa uz nejaky ten cas. Po dlhodlhej pauze som zacal znova hravat na twine, jeden z dovodov je prichod cata co implikuje zmenu prostredia z obohrateho wotlku na nieco nove, zaujimave, a tak isto celkova zmena serveru a komunity, ktora je nevyhnutna s uplyvajucim casom.

Tahalo ma to na twin pretoze a) mal som tu nieco odohrate b) dufal som, ze par ludi co poznam este bude existovat.

Nick: Randomcast

Armory: N/A

Alt: Bude, druid alebo DK (why not both?)

Spec/class: Shaman/Restoration (Elemental offspec)

Věk: 19

GearScore: Nepouzivam, ale vzhladom na cata za rohom si myslim, ze gear je irelevantny, kedze bude nasledovat to, co bude.

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? N/A

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Jimcarryx/Kalokar (Retri/DK), uvidime, kto bude serioznejsi v tom slube ze hrat budeme.

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? N/A yet, vyhliadky su bud RLS alebo nejaka melee cleava, uvidim podla zabugovania roznych class a dostupnosti schopnych arena partakov.

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? Cca 3100

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? Cca 2400

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)?

Nemam moznost streamovat. Dovodom je weak upload speed. Ak by som nieco zo svojho gameplay sharoval, tak by to boli youtube videa aren ako kedysi.
Note: nasiel som v pc stare videa tak ak bude treba potvrdit identitu/ukazat gameplay, som ochotny niektore uploadnut.

Je postava kupovaná (ano/ne)? Ano

Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul?
Ano: Anthoria - Rival, Twinstar - Duelist

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)?
Radsej mam spontanne akcie v enemy mestach v malych squadoch, ale organizovane to vyhladit, preco nie.

Chodíte aktivně BG?

Ano. Tak isto mam v plane chodit aktivne RBG, nezalezajuc na classe. Z mojho hrania na ofi s RBG mam uz ake-take skusenosti, hlavne co sa tyka taktik a setupov teamov. Uzitocnost tychto skusenosti ale zavisi od funkcnosti jednotlivych class a servera, kedze ako uz urcite viete, na freecku je to vzdy inak.

Nez prejdeme k osobnostnym otazkam (a odpovediam), treba uviest este jednu vec:
Shamana som zacal hravat niekedy koncom anthorie, hrali sme resto+retri a vytiahli sme to nieco nad 2300 rating. Potom som ho hral chvilu na AT, mainly bgcka a duely. Na cata som si ho parkrat vyskusal na funku, a tak isto som na ofi hral s best sk/cz rshamanom takze od neho som sa kadeco naucil. Zatial co som si vsimol na twine je, ze nefunguje spirit link a fire nova ide tak pofiderne. Som zvedavy na zvysne cata spelly a talenty.

Jste kolektivní hráč?

Mam sice vysoke naroky na ludi okolo seba, ale to neznamena ze by som nebol ochotny nieco pre kolektiv urobit. Pokial sa jednotlivec citi v kolektive dobre, prosperuje z neho, tento profit je automaticky opatovany. Cim chcem povedat, ze som kolektivny ak je kolektiv prijemny a uzitocny.

Koho znáte v <SFU>?

Vsetkych co tam hrali v intervale 2009-2012, neratajuc ludi nabratych na twinstare.

Předchozí guilda + důvod odchodu?

Za posledny rok a pol co som nehral som obviously nebol v guilde. Neviem ci je relevantne listovat historiu guild pred pauzou, kedze verim tomu, ze za rok a pol sa prostredie zmenilo ci uz na twinstare, alebo na anthorii, alebo v SFU, alebo v mojej hlave.

Co očekáváte od guildy?

Kvalitny pvp kolektiv, mozno trochu srandy do zivota. Ocakavam, ze mi date priestor vyuzit svoje cata skusenosti (teoreticke, aj prakticke) na zlepsenie pvp kridla. Tak isto po dlhsom case co sme sa nevideli ocakavam reflexiu mojho pristupu, tj. bez predsudkov a nevrazivosti.

Zkušenosti s ostatníma classama?

DK -> mastered, ci uz sa tyka wotlku alebo cata. Na anthorii t2 rating v oboch WF sezonach, v prvej rank ~6 2v2 v druhej rank 4. Na twine hpal/dk sme sa pretunelovali az niekam na duelista tiez. Ovladam vsetky tri specy naspamat odzadu po japonsky pocas vyvolavania demona a cistenia si zubov. Nie teraz realne: Ako moj wotlk main, mam s tou classou odohrane stovky hodin a tisicky aren, preskusane na niekolkych realmoch vsetky mozne kombinacie talentov, ci uz pve alebo pvp. Robil som guides pre dkcka v troch roznych guildach na anthorii, ci uz pvp alebo pve. Jedneho casu som dokonca CLkoval v SFU. Co sa wotlk tyka z mojej historie je obviously vidiet ze ako hrac som exceloval. Presunme sa teda ku cata. Pocas otvorenia 4.3 patchu na ofe som sa tam objavil, doexpil, naucil sa to hrat a s DK som si odskusal niekolko roznych comps, ci uz s retri, s healermi (Disc, rsham), alebo so sovami, warriormi a rogunami. Dosiel som sice k smutnemu zaveru ze hero class ma svoje hero days za sebou, no v RBG stale najde svoje uplatnenie. Vysledky na cata s DK uz neboli ktovieake uzasne, max tak ze som mal tu cest chodit 10v10 s top partou z realmu + v combe retri rogue dk sme dali 2250 v 3v3. Nacerpal som ale dost vedomosti ktore viem posunut dalej a vpohode odovzdat aj zacinajucim cata DKs u vas.

Druid -> Na wotlk malo skusenosti, zoparkrat som potocil koleckom na raide za kamaratov stromcek, that's all. Na Cata ofik, odraidovane cele DS + zopar bossov na HC, odtankovane. Early cata pve progress nemam skoro ziadny, max tak BH na setovky/pvp itemy. Zacal som s feralom hrat pvp, v tradicnom combe disc+feral. Zabavka, naucil som sa novy class, ajked so shitgearom sme si to celkom davali. Finalna bilancia je prlis skareda a hanbim sa za nu. V 3v3 sme to trosku rozbehli Hunt/Disc/Feral (prepacte, ale zabudol som ako sa to combo vola). To bolo este viac fun, dali sme nieco pod 2k rating. Problem s druidom na ofi je ten ze kym som prestal hravat som nedobral pvp gear, takze nejaky titulovy rating som si mohol tak maximalne vylepit na nastenku. Anyway mam tu classu rad, a planujem ju zacat hrat na twin cata serioznejsie.

Hunter -> Wotlk cca 2400 rat na anthorii, na cata sa mi nepacil transit na focus resource tak som tuto classu odmietol hrat.

Okrem tychto troch class ktore som hraval aktivnejsie a rozumiem im in-depth, som na Arena Tournamente odskusal snad vsetko co sa dalo, najviac ma bavil rsham dpriest, nejake extra vysledky tam neboli max 2k raty for fun.

Nie som si isty, ci tato otazka je smerovana na skusenosti s hranim ostatnych class alebo skusenosti vseobecne. Ak plati druha moznost, dovolujem si povedat ze v ramci wotlk a cata pvp poznam mechaniky a techniky majority class a specov, dokazem odhadnut co sa bude v arene/bg diat a patricne na to zareagovat. Este si mozno pamatam aj co ma aky cd. Jednoducho povedane: nemal by u mna nastat problem ze neviem co sa deje ci uz v mojom pocitaci, alebo v pocitaci supera.

Dakujem za precitanie prihlasky, akekolvek otazky smerujte prosim do odpovedi.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Randomcast - Restoration Shaman [PVP]

Příspěvekod Crafty » pát 04. dub 2014 20:00:15

Proc si myslis ze dostanes 7mou sanci nam dokazat ze si uz 8mou nezaslouzis?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Randomcastgg

Příspěvekod Randomcastgg » pát 04. dub 2014 20:09:38

Myslim si to lebo mam pocit ze sa moj pristup k veciam zmenil natolko aby som k ludom a guilde pristupoval inak. Preco myslis ze by som si inak daval tu namahu vobec nieco sem pisat?
Kalo

Příspěvekod Kalo » ned 06. dub 2014 11:28:42

Myslím, že by lidi měli vidět i tu pozitivní stránku. Ano, leavl k ali kvůli pvp. Ale do té doby nás reprezentoval po pvp stránce, patřil mezi top DK na AA. Dále byl dlouhou dobu CL dk, progressoval s námi togc, icc, takže přínos pro guildu byl v tehdejší době velký.

Je to už dlouho a myslím, že nastal čas to hodit za hlavu. Pro
Tofifee
Class:: Shaman

Příspěvekod Tofifee » ned 06. dub 2014 12:17:10

ten rating si nahral so shamanom ? 3100 v 2s a 2400 v 3s ?
For everything you have missed , you have gained something else.
And for everything you gain , you lose something else.
It is about your outlook towards life.You can either regret or rejoice.
Randomcastgg

Příspěvekod Randomcastgg » ned 06. dub 2014 12:26:30

Nie, s DK.

Shamana som zacal hravat niekedy koncom anthorie, hrali sme resto+retri a vytiahli sme to nieco nad 2300 rating.
Yoshimo
Class:: Druid

Příspěvekod Yoshimo » ned 06. dub 2014 12:52:31

proti
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Arasovka
Class:: Paladin

Příspěvekod Arasovka » pon 07. dub 2014 19:59:12

Tak z téhle stránky ho neznám, ale určitě bych mu dal šanci myslím si že za 2 roky se mohlo lecos změnit.. Viděl jsem ho hrát v dobách anthorie celkem na slušné úrovni a myslím že by byl přínosem do PvP divize jak po stránce arén tak i BG..
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » pon 07. dub 2014 22:27:50

S Blackkom som nikdy problém nemal, práve naopak, bol jedným z ľudí, kvôli ktorým som si ešte na Anthrollii do SFU prihlášku dával. Dosť ma mrzelo že vtedy
prešiel k opačnej frakcii, potom sa vrátil a prestal hrať. Myslím že to bolo kvôli vtedajším problémom v PVP v našej guilde. Ako tak sledujem tak Enfo s Bjutym a Tofim
aj za pomoci PVE divízie sa snažia PVP divíziu rozbehať znova a vrátiť jej slávu akú mala na Anthrollii. Viem že Blackk by bol v tejto veci prínosom a podľa mňa
by si prihlášku len tak pre nič za nič znova nedával :) Máš jedno malé za od backpedalera :D
Athena
Class:: Paladin

Příspěvekod Athena » pon 07. dub 2014 22:34:40

pamatuju si jenom tvuj poslední comeback... a byl to tehdy pořádný humbuk:D bud budeš velkým problémem nebo přínosem, ale za to riziko to stoji. určitě jsem pro pohovor.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”