Class/ main spec: Druid - Balance / off spec - Feral tank / off off - Balance PvP
Věk:19
GearScore: V tomto momente je to nepodstatne ale budiš - Feral okolo 6k .... Balance je okolo 5.8k.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Azzinotka
FPS: Cataclysma cca 90 +- (pri streame to ide na 30-40 FPS(musím vyriešiť kompatibilitu))
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Tak mojim základom bol server Antik - stara dobra vanila ktorá bola nasledovaná TBCckom na Anthorii až do konca WoTLKu za Arcane Maga Marakunda (je to sprosté ale univerzálne) v guilde Champions of Light. Som už obnosený človek no

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Utorok a Streda -> 18:30 - 23:30 kvôli skorému vstávaniu a dlhým dňom .
Pondelok,Štvrtok ,Piatok, Sobota a Nedeľa -> 18:30 - 0:30
Definujte svůj PvE skill: Na toto si netrúfam odpovedať kedže je tu cataclysma a aj keď som si odohral asi 1 rok na offiku a niekoľko mesiacov na moltene tak to s WoTLKom porovnať nemôžem (verím tomu že väčšina z vás je na tom tak isto)
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
TBC kompletne odprogressované , ďalej Wotlk - Naxx - 10/25 - 100%
Ulduar - 10/25 HM - 100%
ToC(ToGC) - 10/25 HC - 100%
ICC(HC) - 10/25 HC - Full Normal/ 8\12 HC
Ruby Sanctum(HC) - 10/25 HC - na Twinstare vôbec - vysvetlím na pohovore ak to bude potrebné.
Server --- Anthoria - TBC Full Clear , WoTLK - Naxx takmer vôbec , ďalej UD takmer nefunkčné takže tiež nič moc -
ToC(ToGC) a ICC(HC) - Full Clear Normal aj HC a Ruby Sanctum 10/25 (HC len na 25mane)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Azzinotka - Zatiaľ som sa s tým na novom Patchy nezaťažoval kedže som riešil osobne veci a Blizzardacke UI mi zase tak nevadí. Do prechodu na 4.0.6 Content to bude vyriešené.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Väčšinu veci mam priamo z hrania ale niektoré faily ktoré niekedy nedokážem pochopiť si musím (as always) pozrieť na nete.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Vesmírne Pindy - Anthoria : Rozpad guildy
Champions of Light - Anthoria : Rozpad Anthorie
For the Aliance - Twinstar : neaktivita guildy
Cool - Twinstar : Rozpad guildy(ale aj serveru)/čiastočne aj moja neaktivita
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Samozrejme z Anthorie a keď ste sa začali objavovať na Twine tam som to skúsil.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Ste komunita ktorá je už veľmi veľmi dlho v jednej kope a bez väčších zádrhelov.
Koho znáte v <SFU> ? Väčšinu z vás ale len vďaka tomu Test Raidu spred 2 mesiacov.
Co nám můžete nabídnout? Kľudného človeka ktorý si prešiel veľmi veľa zlými vecami, človeka ktorý je komunikatívny, spoločensky a človek ktorý si nechá poradiť ale nie ovca bez vlastného rozumu. A hlavná vec ktorá je najvyššie v mojom registry je sranda

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Samozrejme
Vypište svoje alty (stačí level 80): Nevlastním zatiaľ žiadneho alta na 80, ale plánujem to!

Ešte jedna vec ... kedže ste ma už videli pri testoch tak dúfam že to dopadne aspoň tak isto aj tentokrát ale až to u mňa bude všetko v poriadku