Class/ main spec: DK tank - teraz je to tusim blood ale viac sa mi pacil frost tank

Věk: 23
GearScore: netusim ale nizke

Link na armory: Estari
FPS: 60 stolny komp, notas to bude bieda okolo 2-8 fps ale nemal som nikdy probem s tym tankovat
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
tak hram uz dost dlho... zacinal som s wow na tusim 1.12 na nejakom tusim svedskom serveri, ktory bezal este na wowemu a kopec veci bolo len client-side tak sa dali robit divy

malou pauzou som vynechal kus TBC a odprogressoval vsetko na WotLKu co bolo otvorene na anthorii, teraz sa vraciam po nejakej cca rocnej pauze ale asi nebudem stihat raidy lebo mam dost narvany rozvrh volnocasovymi aktivitami
Váš raid time?
riad time je nahovno ale co sa da robit
po 00-24
ut 18:30-19:20, 22:30-00:00
st 18:00-19:20, 22:30-00:00
št 15:00+ - velmi zalezi ci pojdem niekam s frajerkou co zvycejna chodim takze cas mat nebudem skoro vobec, pripadne ak pojdem domov tak 21:30 - 00:00
pia 21:30 00:00 cestujem z brna domov zvycejne vecer
so navecer by mal byt cas ale je mozne ze skocim za frajerkou
ne 21:30 -00:00, ak budem s frajerkou tak nemam cas vobec
cas 00:00 je orientacny nie je problem potiahnut dlhsie
Definujte svůj PvE skill:
tak neviem ako som na tom na cata, guidy som este nestudoval, talenty su nahadzane len tak od oka, rotacia co som pozeral by mohla byt +- ta ista za frost dmg, unholy som nidky nejak moc nehraval, lebo ma to nebavilo, za tank neviem tiez ako to este bude, nemal som zatial moznost tankovat ale predpokladam ze tam sa nic nemeni az teda na nove def spelly
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
anthoria: uz si fakt nepamatam co tam vsetko bolo otvorene...
TW: ja som tusim nedal ziadneho HC bossa v icc ale viem ze na niektorych som bol
ani normal podla achievov nemam prebehnuty
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
addonov moc nemam zatial
momentalne len nejake zakladne aby to blizz ui nebolo tak hnusne a nejake ulahcenie:
clique, bagnon, titan panel a to je momentalne asi vsetko
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
zatial som este nehladal ale guidy neni problem nejake najst
dost cerpam od ludi co to maju cas hladat

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
fuha tazka otazka lebo moc ich nebolo:
anthoria co si pamatam tak bol som v Deathwish, kde som doexpil druida (prvy moj 70 lvl char (TBC) ), kt sa spojilo so zacinajucim Independent, nasledna malicka pauza (pol roka tusim mozno menej) - kick neaktivita
dalej do bolo Blood Angels - odchod kvoli uplnej ignoracii
guilda Hekma Ghar - super guilda ale mala, bol som tam zastupca GuM, boli problemy zlozit nejake raidy ale aj tak sme sa drzali, len raz sa nasral GuM a celu guildu zo dna na den zrusil
SFU - hodne dlho, kick asi za neaktivitu atd

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
trinityelg ma tam zavolal

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
super kolektiv (teda to aspon byvalo kedysi teraz neviam ako to tam vypada ale dufam ze su tam stale rovnaki trollovia ako posledne

chcem si trocha pokecat so znamymi ludmi teda aspon trochu znamymi a zbehnut sem tam nejaky raid
Koho znáte v <SFU> ?
hmm kopec vetereanov (skoda ze uz nehra impuresoul

Co nám můžete nabídnout?
realne nic - slaby eq, blby raid time, neaktivitu cez leto
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
mikrofon si musim nejako spojazdnit na stolnom kompe, na notasi posledne este fungoval
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Estarriol - fekal tank, eq podobny dkcku aspon teda myslim
bol potom este aj saman na druhom acc ale bud mi tam niekto zmenil heslo alebo som ho zabudol alebo acc uz neni

Napište nám něco o Vás:
Tak som "normalny" student co sa snazi nejako zabit prebytocny cas

od 18.6. som v amerike az do 1.10., kde bude mizerny nefungujuci net
dalej mam rad minecraft tak ak by mali aspon 3 ludia zaujem tak rozbehnem u seba hocijaky modpack (vanila je nahovno

vsetko som napisal tak ako to je, nevymyslal som si ziadne hovadiny aby ste ma nabrali nazad a silne pochybujem ze ma po takejto prihlaske kde nie som schopny nic ponuknut niekto zobere